Τα Παρατράγουδα Της Έκθεσης!!!

Reaction score
49
Οδηγό μηχανή πολλά χρόνια και αυτό που θα έλεγα με τον τρόπο που έγινε το ατύχημα  λέω πως είσαι τυχερός φίλε μου που δεν χτύπησες το δεξιό πόδι σου στην επαφή σου με το ι.χ. Όσο για τα πλάστηκα άστα, αφού τα πληρώνει άλλος γιατί αν τα πλήρωνες εσύ τότε θα χρειαζόσουν έρανο με τόσα λεφτά που έχουν τα σκασμένα.
Πρόσεξε την ασφαλιστική μήπως σου πει πως έγινε σε ιδιωτικό χώρο [μέσα στο πρατήριο]και σου κάνει νούμερα . Νασε καλά.
Eυτυχώς τα πάρκινγκ και οι χώροι κοντά στα βενζινάδικα τηε εθνικής οδού δεν θεωρούνται ιδιωτικοί χώροι! Οπότε δεν με προβληματίζει το γεγονός!

Το πόδι μου (αλλά και το χέρι μου, δεν χτύπησαν γιατί το ZZR έχει και απ' τις δύο μεριές εξατμίσεις μεγέθους "μπουρί απ' την σόμπα της γιαγιάς" και έτσι υπάρχει χώρος ενδιάμεσα στο αυτοκίνητο και το πόδι...........

Το κόστος, όπως πολύ σωστά αναφέρεις, είναι πολύ μεγάλο και όταν βγει η λίστα και το κοστολόγιο, θα αναφέρω τα νούμερα να γελάσουμε (??)............

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! :roll:

Reaction score
49
Να σαι καλα maroulisk, είμαι ο ασφαλιστής από το αυτοκίνητο.Δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό.Τη Δευτέρα θα αναιρέσουμε την εκτίμηση.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ.: Χρήστο, μην ανησυχείς..........Τα "κόλπα" του Μιχάλη, τα ξέρω εδώ και 18+ χρόνια......Δεν μου προκαλούν πλέον έκπληξη..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.492