- Reaction score
- 83.198
επειδη βλεπω οτι εγινε πανηγυρι....οτι ειχα να πω το ειπα στο τελευταιο μου ποστ.
Εαν θελει καποιος οντως να με καθοδηγησει καλυτερα να στειλει προσωπικο μνμ....ειδαλλως ας απαντησει εστω και εδω.
(και πριν γινόταν αυτό...)
Παρακαλω οσοι εχετε διαθεση για ειρωνεια και τα σχετικα να το σταματησε διοτι πραγματικα δεν με βοηθατε με αυτον τον τροπο. Το να εχει γνωσεις καποιος και να ειρωνευεται πραγματικα δεν τον κανει πιο ωριμο....αλλα 19.
[DOUBLEPOST=1474115696][/DOUBLEPOST]costas EAR
σε ευχαριστω για την εξηγηση. Εγω αυτο που καταλαβα με τον nad 326 και τον Cayin ειναι οτι ακομα και στις χαμηλες εντασεις ηταν πιο ζωντανο το ηχειο με τον cayin που ειναι 100w....αρα νομιζω οτι δεν ειναι μονο θεμα εντασης που λενε καποιοι.το ποτενσιομετρο το εχω συνηθως ωρα 9 και η συγκριση εγινε σε αυτην την θεση περιπου.
Σιγουρα θα ξερεις πως ενας δυνατος-καλος ενισχυτης εχει διαφορα και στις χαμηλες εντασεις. Η οδηγηση που λεμε δεν ειναι μονο για δυνατες εντασεις.
Το πανηγύρι φίλε μου που αναφέρεις με λίγο πίκρα, εσύ το ξεκίνησες με τις εριστικές απαντήσεις σου(ξαναδιάβασε από την αρχή το ποστ και θα καταλάβεις,όπως διάβασε και αντίστοιχες ερωτήσεις από άλλα μέλη και σύγκρινε το ύφος των απαντήσεων
Όταν αποπαίρνεις άτομα που έχουν ακούσει καμιά 100ριά ηχεία και άλλα τόσα ενισχυτικά και τα συμπεριφέρεσαι με περίσσεια μαγκιά και αυθάδεια γιατί αυτά που σου λένε δεν είναι αυτά που έχεις στο μυαλό σου.... πως περιμένεις να σε συμπεριφερθεί το υπόλοιπο σύνολο των μελών?