Τεστ καλωδιων και UPS

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Να που μια ωραια συζητηση μπορει να εχει ευτυχη καταληξη.
Αυτη την Τεταρτη 26/8 και ωρα 4 το μεσημερι θα συναντηθουμε στην Ηχοεκφραση(Ηλ.Ηλιου και Φραντζη , 3ος οροφος) για να δοκιμασουμε τις...hi end καταβολες μας.
Υπαρχουν διαφορες στην εικονα με αλλαγες καλωδιων ρευματος?
Υπαρχουν διαφορες στην εικονα απο διαφορετικα UPS?

Μαζι μας ο Μαρινος(Luxman) και ο Αργυρης οι οποιοι θα μας προμηθευσουν και θα επιδειξουν και το καταλληλο υλικο , και απο τους οποιους περιμενω να μας πουν και 2-3 λογια για το τι θα φερουν.

Να πουμε αλλα πεντε ατομα που μπορουν να ειναι παροντα? :wink:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Καλωδια Ρευματος

1) ULTRALINK ACPC 1.80cm Wattgate & Balls terminated αξιας: 130 ευρω
2) XLO UNLIMITED series UE10-6 αξιας: 850 ευρω

Reaction score
152
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ....
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ...

Reaction score
14
αντε αφού θα είναι και ο εταιρος "proletarios" Preve να έρθω και εγώ στην σύναξη!!!!

Reaction score
0
exact power, xlo unlmtd furutech iec and schucko kimber PK14 balls schucko iec haitas power cable wattgate clearaudio schucko ,xlo unlimited digital cable with bullit silver rca plugs οποιος εχει με απλα βυσματα ας φερει 1 να ακουσουμε τι μπορει να κανει 1 βυσμα και xlo reference speaker cable term with bayonet plug from eighmann παλι οποιος εχει reference με deltron μπανανες κανουμε αλλη μια δοκιμη να δουμε τι ψαρια πιανουν και οι μπανανες του αστραλου (ερχεται απο την αστραλια) που ελεγε η βασιλιαδου

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Λιγα λογια για την δοκιμη

Η δοκιμη θα γινει με βιντεοπροβολεα μεσης κατηγοριας τιμης αφου το 80% των ιδιοκτητων η υποψηφιων αγοραστων κινουνται εκει.
Θα προσπαθησω να εχω δυο ιδιους βιντεοπροβολεις ετσι ωστε η συγκριση να ειναι αμεση.
Σε αυτη την περιπτωση -και με ιδιες ακριβως ρυθμισεις - θα συνδεθουν με το ιδιο σημα με την διαφορα πως ο ενας θα παιζει με απλο καλωδιο ρευματος και αλλος με το XLO.
Το αντιστοιχο θα γινει και με την δοκιμη UPS

Σε περιπτωση που δεν θα μπορω να εχω δυο ιδιους βιντεοπροβολεις το ολο εγχειρημα θα γινει με εναν οποτε ακονιστε την οπτικη σας μνημη απο τωρα... :wink:

Reaction score
164
Κατά 99% μέσα και εγώ! Ο Βαγγέλας :lol: θα έρθει με τις μεζούρες του να μετρήσει ή θα είναι ό,τι δούμε;

Reaction score
14
unforgiven said:
Κατά 99% μέσα και εγώ! Ο Βαγγέλας :lol: θα έρθει με τις μεζούρες του να μετρήσει ή θα είναι ό,τι δούμε;
ωωω και ο Βασίλης μέσα... τώρα εδεσε το σορόπι μας... θα μας αντέξει ο Καφάτος και τους δυο???? Αντε Βασίλη θα φέρω και εγώ ενα καλώδιο που εχω για δοκιμή, είναι απο φρυττέζα!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μολις μιλησα με τον Βαγγελη και ειναι και αυτος μεσα..."κομπλε"
Θα γραψει αργοτερα διοτι τωρα εκανε διαιτα με ενα μοσχορακι(ολοκληρο) που μολις ειχε παραγγειλει :lol:

Reaction score
25
Εσεις δεν πάτε καλά!!
Που ακούστηκε να κάνετε συγκριτικό test καλώδιων ρευματος με περιβαλλοντική θερμοκρασία κοντα στους 40 βαθμούς!!
Σκεφτηκατε τι αλλοιώσεις στην εικόνα θα επιφ'ερει αυτή η θερμοκρασία ????

Ντροπή σας !! 8) :lol:

Reaction score
14
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
Εσεις δεν πάτε καλά!!
Που ακούστηκε να κάνετε συγκριτικό test καλώδιων ρευματος με περιβαλλοντική θερμοκρασία κοντα στους 40 βαθμούς!!
Σκεφτηκατε τι αλλοιώσεις στην εικόνα θα επιφ'ερει αυτή η θερμοκρασία ????

Ντροπή σας !! 8) :lol:
εχει και καλό κλιματισμό το Sound-Expression (ηχοέκφραση) οπότε we are OK, θα είμαστε υπό Κ.Σ.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.699
Aφου θα ερθει ο Dream και ο Unfo θα ερθω και εγω κυριως για τον unfo (για ιατρικους λογους)
γιατι την αλλη φορα με τα θερια DLP σφιγγοταν πολυ και φοβαμαι μην παθει τιποτα
γιατι μου ειναι πολυ συμπαθης :p

Reaction score
2
Και εγώ μέσα καθότι τι θέμα με ενδιαφέρει αλλα...
Την τετάρτη έχει 23 και όχι 26 :shock: .
26 έχει το Σάββατο Ανδρέα :lol: :lol: :lol:!
Τελικά μιλάμε για Τετάρτη 23 ή Σάββατο 26????

Reaction score
164
spylab said:
Aφου θα ερθει ο Dream και ο Unfo θα ερθω και εγω κυριως για τον unfo (για ιατρικους λογους)
Μπράβο βρε Σπύρο! Να έχουμε και κανένα γιατρό με δραμαμίνες! :lol:
Θα έχουμε και κάποιο φτηνό UPS να συγκρίνουμε;

Reaction score
7
Μαλλον 23 γιατι το 23 θεωρειται πιπινι, ενω το 26 με τιποτα!!

Μιας και εχω αδεια αυτη τη βδομαδα θα προσπαθησω μον και μονο απο περιεργεια.... εκτος και αν το ξεχασω (οπως παντα)

Reaction score
14
spylab said:
γιατι μου ειναι πολυ συμπαθης :p
Σπυρέτο αν είσαι και εσύ και ο Βασίλης και ο preve δέσαμε θα δούμε μεγάλες διαφορές στα καλώδια. Θα φέρω και το μοντάζ που εκανα, με το συγκριτικό handycam SONY HC1000 3CCD PAL SD vs SONY HC3 PAL HD, αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα που δεν τα ανακοινώνω τώρα αλλά θα τα αποφασίσουμε/συμπεράνουμε στην παρουσίαση.

See ya all there!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.636
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale