ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Τεταρτη 23/8
Sorry
Sorry

εεε αμα είσαι και εσύ Γιώργο κλείσαμε!!!!! Αντε παράτα τα και έλα!GTXTC said:Αν μπορέσω θα περάσω και γω μια βόλτα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ε αφού θα είναι και ο dream και o spylab και ο preve και ο unforgiven και και .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ναι βεβαια , συμφωνω και εγω , αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τα κερατιατικα απο τα ανοιγματα δυο ιδιων προβολεων.Πιτσέυω όμως Ανδρέα οτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να βάλουμε 2 ΙΔΙΟΥΣ προβολείς παραλληλα σε λειτουργία ειδάλλως θα βλέπει ο καθένας οτι θέλει.

Aνδρεα σε παρακαλω να τον πηξεις τον Βασσιλη γιατι τωρα που ελλειπες ειχε αυθαδιασειΟρισμενα μαλιστα μελη που βγαζουν ολιγην τι γλωσσιτσα θα κανουν περισσοτερες δουλιτσες απο τους υπολοιπους
ποιούς θα ανοίξεις, ποιούς θα ανοίξεις???ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ναι βεβαια , συμφωνω και εγω , αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τα κερατιατικα απο τα ανοιγματα δυο ιδιων προβολεων.Πιτσέυω όμως Ανδρέα οτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να βάλουμε 2 ΙΔΙΟΥΣ προβολείς παραλληλα σε λειτουργία ειδάλλως θα βλέπει ο καθένας οτι θέλει.
Διοτι δεν χρειαζεται να σας πω πως οταν μια συσκευη ειναι ανοιγμενη...ο πελατης θα θελει και την αναλογη μειωση.
Τελος παντων μαλλον ετσι θα το κανουμε και ο Θεος και η ψυχη μας![]()

Ένα τεστ που δεν μπορεί να γίνει σε audio :!: Ούτε εμένα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό :!: :!: Μπράβο Βαγγέλη!Βαγγέλης Λάμπρου said:Πιτσέυω όμως Ανδρέα οτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να βάλουμε 2 ΙΔΙΟΥΣ προβολείς παραλληλα σε λειτουργία ειδάλλως θα βλέπει ο καθένας οτι θέλει.

ολοι για όλους...!!!!finder said:Ποιος θα την λεει σε ποιον.

Να δω που θα βρω πετρα να κρυφτω απο κατω ετσι και υπαρχουν διαφορες...Νίκος Τσαρουχάς said:Έ ρε γέλια που θα κάνουμε όταν γράφονται τα αποτελέσματα του test...![]()
![]()
![]()

για τις πέτρες ή τις διαφορές??????Νίκος Τσαρουχάς said:Καλού κακού δεν ξεκινάς να ψάχνεις?![]()
![]()

καλά σε φόβησε ο Νίκος... για να μην σε πούν ότι είσαι οπαδός των DLP... χεχεχε!!!????ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Γιατι να μην κανουμε και μια δοκιμη σε εναν LCD και εναν DLP