Τεστ καλωδιων και UPS

GTX

Reaction score
39
Αν μπορέσω θα περάσω και γω μια βόλτα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ε αφού θα είναι και ο dream και o spylab και ο preve και ο unforgiven και και ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
GTXTC said:
Αν μπορέσω θα περάσω και γω μια βόλτα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ε αφού θα είναι και ο dream και o spylab και ο preve και ο unforgiven και και ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εεε αμα είσαι και εσύ Γιώργο κλείσαμε!!!!! Αντε παράτα τα και έλα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως ειμαστε αρκετοι!
Μην ξεχνατε πως ειναι μιας μορφης τεστ - και οχι παρουσιαση- αρα δεν ειναι δυνατον να εχουμε τον κοσμο που θα επιθυμουσαμε καθως θα χρειαστει να κανουμε και ορισμενες "δουλιτσες" κατα την διαρκεια.
Ορισμενα μαλιστα μελη που βγαζουν ολιγην τι γλωσσιτσα θα κανουν περισσοτερες δουλιτσες απο τους υπολοιπους :lol: :lol:
Κοινως τους περιμενει μαυρη σκλαβια! :lol:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Δεν πιστεύω οτι θα ανακαλύψουμε τίποτα άξιο αναφοράς αν και δεν μου αρέσει να προδικάζω.
Πιστεύω οτι με ενα σταθεροποιητή ή ένα φίλτρο ρεύματος οι διαφορές ίσως να είχαν κάποια επίστημονική βάση.
Να σας πω την αλήθεια θα χαρώ να βρώ κάποιες έστω και μικρές διαφορές και ας μπούμε στο κύκλο των HiEndάδων διότι και η είκονα πρέπει να να είναι HiEnd και οχι μόνο στα λόγια.

Τώρα εγώ θα φέρω τα βαλιτσάκια αλλά δεν νομίζω οτι είναι ουσίας να μετρήσουμε αν υπάρχει χρωμματική διαφορά από τον ένα προβολέα στον άλλο αφού αυτη στο κάτω-κάτω διορθώνεται με το πάτημα 2-3 ρυθμιστικών. Θα φέρω όμως τη γεννήτρια σήματος που έχω, τη Sencore VP401 να αλλάξουμε συχνότητες από διαφορες εισόδους (και ιδιαίτερα αναλογικές) για να παρατηρήσουμε τυχόν αλλάγες σε θόρυβο, που ίσως είναι και η μοναδική διαφορά.

Πιτσέυω όμως Ανδρέα οτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να βάλουμε 2 ΙΔΙΟΥΣ προβολείς παραλληλα σε λειτουργία ειδάλλως θα βλέπει ο καθένας οτι θέλει.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πιτσέυω όμως Ανδρέα οτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να βάλουμε 2 ΙΔΙΟΥΣ προβολείς παραλληλα σε λειτουργία ειδάλλως θα βλέπει ο καθένας οτι θέλει.
Ναι βεβαια , συμφωνω και εγω , αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τα κερατιατικα απο τα ανοιγματα δυο ιδιων προβολεων.
Διοτι δεν χρειαζεται να σας πω πως οταν μια συσκευη ειναι ανοιγμενη...ο πελατης θα θελει και την αναλογη μειωση.
Τελος παντων μαλλον ετσι θα το κανουμε και ο Θεος και η ψυχη μας :wink:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.696
Ορισμενα μαλιστα μελη που βγαζουν ολιγην τι γλωσσιτσα θα κανουν περισσοτερες δουλιτσες απο τους υπολοιπους
Aνδρεα σε παρακαλω να τον πηξεις τον Βασσιλη γιατι τωρα που ελλειπες ειχε αυθαδιασει :p

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ναι βεβαια , συμφωνω και εγω , αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τα κερατιατικα απο τα ανοιγματα δυο ιδιων προβολεων.
Διοτι δεν χρειαζεται να σας πω πως οταν μια συσκευη ειναι ανοιγμενη...ο πελατης θα θελει και την αναλογη μειωση.
Τελος παντων μαλλον ετσι θα το κανουμε και ο Θεος και η ψυχη μας :wink:
ποιούς θα ανοίξεις, ποιούς θα ανοίξεις???

πόσο θα μειώσεις, πόσο???? :p :p :p

Ανδρέας: μμμ... "θα σου κόψω ίσαμε 2 Μαρίες Κάλλες" :p :p

Reaction score
164
Πρώτον, επειδή βαρέθηκα να κάθομαι, δεν θα έλεγα όχι για κανένα μεροκάματο :lol:
Δεύτερον, έχετε δίκιο, να μαζευτούμε νωρίς να κάνετε καμία δουλειά :lol:
Τρίτον, μπάρμπα, θα έχει καμία πορτοκαλάδα ή θα μας φαέι η δίψα. :lol:

Από τη στιγμή που θα έχουμε μετρήσεις, δεν κρίνω ότι θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε δύο προβολείς.
Γιατί ένας ολοκαίνουριος με κάποιον που ήδη έχει κάποιες ώρες στην πλάτη του έχουν από μόνοι τους αρκετή διαφορά για να μας μπερδέψουν στα συμπεράσματά μας.
Ακόμη και δύο καινούριοι πιστεύω ότι μπορεί να έχουν αρκετή διαφορά λόγω κατασκευαστικών ανοχών που μπορεί να δυσκολέψουν στο τελικό συμπέρασμα.

Reaction score
5
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Ένα τεστ που δεν μπορεί να γίνει σε audio :!: Ούτε εμένα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό :!: :!: Μπράβο Βαγγέλη! :wink:

Και τυχόν αλλαγές σε θόρυβο πιστεύω θα είναι σχεδόν ορατές μόνο από το ups!

Επίσης το ρύθμισμα και τον 2 προβολέων καλό θα ήταν να γίνει από ένα ανεξάρτητο καλώδιο για να είμαστε πιο αντικειμενικοί! :wink:

Reaction score
8
Αυτο το τεστ ετσι που το βλεπω μαλλον για νοτο μερια μου μοιαζει :lol:

Τελικα Ανδρεα μου , "κυλισαμε" ε?

Θα το βλεπει ο Τσαρουχας με το MAC και θα γελανε με την ψυχη τους :) :) :)

Οχι τιποτε αλλο , αλλα μετα αμα γινουμε ολοι ενα θα χασουμε και τις χιουμοριστικες ατακες .

Ποιος θα την λεει σε ποιον.

Reaction score
0
αν καποιος εχει ντεσιμπελομετρο αν θελει το εχει μαζι του για εξτρα δοση αληθειας

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νίκος Τσαρουχάς said:
Έ ρε γέλια που θα κάνουμε όταν γράφονται τα αποτελέσματα του test... :lol: :lol: :lol:
Να δω που θα βρω πετρα να κρυφτω απο κατω ετσι και υπαρχουν διαφορες... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Καλού κακού δεν ξεκινάς να ψάχνεις? :lol: :lol:
για τις πέτρες ή τις διαφορές?????? :p :p :p :p :p :p :p

Ρε Νίκο κατέβα βρε και εσύ μόνο εσύ χρειάζεσαι για να κλέισουμε καρρέ...!!!

Αλήθεια ο Ζενικός είναι στο π@υστονήσι τώρα???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε αφού ξέρω ότι με dlp θα κάνει το test και θα ζαλίζομαι που να έρθω?... :lol: :lol:

Ο γενικός με το πο@στονήσι και τις βέσπες έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία. :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν εχω αποφασισει ακομα τον/τους βιντεοπροβολεα/βιντεοπροβολεις με τον/τους οποιο/οποιους θα γινει το τεστ.
Θα εξαρτηθει απο το τι εχω σε στοκ και τι μπορω να ανοιξω εκτος απο τους demo.

Γιατι να μην κανουμε και μια δοκιμη σε εναν LCD και εναν DLP για να δουμε εαν οι οποιες διαφορες(εαν υπαρξουν)ειναι του ιδιου βεληνεκους? :wink:

Ο Γενικος , ξερετε τωρα δα , και εδω να ηταν αμα δεν του δωσει αδεια... :lol:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Γιατι να μην κανουμε και μια δοκιμη σε εναν LCD και εναν DLP
καλά σε φόβησε ο Νίκος... για να μην σε πούν ότι είσαι οπαδός των DLP... χεχεχε!!!????

Καλό πάντως και αυτό και προβολέα να μην δοκιμάσουμε... εγώ περιμένω του Βασίλη το after-review-seaview!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis