Τεστ καλωδιων και UPS

Reaction score
14
unforgiven said:
dream_GR said:
άλλο καλαμαροχτάποδα και άλλο αστακόποδα!!!! Μην συγχέετε τα γκουρμέ με τα ....
Όταν λέμε Θαλασσινά δεν εννοούμε καλαμάρια! Εννοούμε καραβίδες, γαρίδες, όστρακα, καβούρια... Και γκουρμέ, και πολύ περισσότερα σε ποσότητα! Έχε μου εμπιστισύνη, δεν θα χάσεις ;)
i trust I trust... άλλωστε εχουμε και τον γιατρό αν πάθουμε τίποτε απο την βαρυστομαχιά θα μας κάνει μαλάξεις.... (αν δεν μπορεί να μας φτιάξει δηλαδή θα μας αλλάξει!!!)

Reaction score
164
Θα τολμήσω να πω ότι το παρόν τεστ θα είναι το σημαντικότερο που έχει γίνει από το Avsite.
Ποιός νοιάζεται τώρα για το 1ο και 2ο μακρύ τεστ; Πάνε, παλιώσανε... Ενώ αυτό θα είναι διαχρονικό.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
unforgiven said:
Θα τολμήσω να πω ότι το παρόν τεστ θα είναι το σημαντικότερο που έχει γίνει από το Avsite.
Ποιός νοιάζεται τώρα για το 1ο και 2ο μακρύ τεστ; Πάνε, παλιώσανε... Ενώ αυτό θα είναι διαχρονικό.
Βασιλη θα συμφωνησω μαζι σου πως το αυριανο τεστ θα ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα.
Περα απο το διαχρονικο του θεματος θα πρεπει να αναλογιστουμε και το αλλο. Πως πολυ λιγοι-εαν υπαρχουν κιολας - εχουν ασχοληθει ποτε με αυτη την ιστορια.

Τελευταιο , αλλα ισως περισσοτερο σημαντικο απο ολα τουλαχιστον στα δικα μου ματια, ειναι πως το τεστ αυτο γινεται πραγματικοτητα χαρη στην συντονισμενη προσπαθεια ανθρωπων οι οποιοι θα επρεπε - κατα το ελληνικο πρωτυπο - να ανταγωνιζονται και οχι να συναγωνιζονται για το κοινο καλο. :wink:

Reaction score
2
Δειτε και αυτο:

http://www.monstercable.com/power/productPagePower.asp?pin=2909

Απο ότι φαίνεται υπάρχουν και dedicated UPS για Α/V Και προβολείς. Αναρωτιέμαι εαν έχουν διαφορες απο τα UPS για PC.

Tεσπα, το συγκεκριμένο είναι της Monster Cable. Ξέρει κανείς αν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα?

Reaction score
164
Μόλις μίλησα με τον άνθρωπό μας. Το τι ακριβώς θαλασσινά θα έχει, θα το ξέρει αύριο γιατί τα ψωνίζει κάθε μέρα. Του έχω εμπιστοσύνη, θα παίξει με καραβίδες, γαρίδες, όστρακα, αχινούς. Η εποχή μου είπε είναι λίγο παράξενη και θα κάνει το καλύτερο δυνατόν.
Έχουμε λοιπόν ένα τραπέζι στον κήπο για τους unforgiven, Καφάτο, DreamGR, GTXTC, Λάμπρου, Preve και μάλλον Spylab. Ο MacGyver θα περάσει μάλλον μόνο για να μας δει, μιας και δουλεύει δίπλα.
Για αλλαγές της τελευταίας στιγμής, pm :)
Καλή μας όρεξη!

Για το τεστ:
Θα χρειαστούμε φτηνό/απλό UPS για να κάνουμε συγκρίσεις; Υπάρχει; Αν όχι, να φέρω το δικό μου!

Reaction score
14
unforgiven said:
Η εποχή μου είπε είναι λίγο παράξενη και θα κάνει το καλύτερο δυνατόν.
τι παράξενη??? Εχουν πάει ολες οι γαρίδες διακοπές στην Μύκονο???? :p :p :p

Αντε να δούμε τον καραβιδοφάγο πρωην αστακοφάγο In-Action :p :p :p

GTX

Reaction score
39
Απλά κάτι που μου ήρθε τώρα. Το τέστ με έναν προβολέα νομίζω τελικά ΔΕΝ γίνεται.
Πρέπει να υπολογίσουμε και το χρόνο που θα χρειαστεί απο το σβήσε για να ξανά ανάψει ο προβολέας. Είπαμε να ακονίσουμε την οπτική μας μνήμη αλλά όχι και να περιμένουμε ένα 20λεπτο για να δούμε διαφορές :wink:

Τί λέτε??

Reaction score
0
1 το monster δεν βγαζει υμιτονο βγαζει τετραγωνο
2 το ποσο εχει κατρακυλησει η monster αρκει να ριξει καποιος μια ματια σε ενα εληνικο περιοδικο 20ετιας
και σημερα και να καταλαβει την πτωση
3 επειδη η monster στο αμερικα βγαζει και αλλα πραματακια οποτε ρωτησα εδω μου ειπαν οχι ουτε με παραγγελια και ολα τα λεφτα μπροστα δεν φερνουν πραγματα περα απο τα λιγοστα καλωδια
4 αυριο θα δειτε καποιο προσπεκτους με σοβαρα ups που ευτυχως ερχονται και δεν κανουν μια περιουσια

Reaction score
164
Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, τι σχέση έχει τι βγάζει ένα off-line/line interactive για τη χρήση που το θέλουμε; Να μιλούσαμε για conditioners εντάξει. Αλλά για το ένα λεπτό που θα το χρειαστό το UPS μετά τη διακοπή, τι με νοιάζει αν θα βγάζει Ημίτονο, τριγωνικό ή τετραγωνικό παλμό και αν επηρεάζει την εικόνα; Σάμπως θα κάθομαι να βλέπω με κομμένο το ρεύμα;

Reaction score
14
ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΟΥΤΕ ΒΡΑΔΥΝΟ ΕΧΤΕΣ...!!! :p :p

ΑΑΑ να φέρω και εγώ ενα καλώδιο για δοκιμή μπορώ????

Reaction score
164
Έτοιμος, και φυσικά νηστικός :)
Ποιά στάση του μετρό είναι πιο κοντά στην Ηχοέκφραση; Δεν έχω όρεξη να χάσω τη μισή μέρα ψάχνοντας για παρκάρισμα...

GTX

Reaction score
39
dream_GR said:
ΑΑΑ να φέρω και εγώ ενα καλώδιο για δοκιμή μπορώ????
ΑΑΑΑ μην αρχίζουμε έτσι! Μη ξυπνάει ο Highendas μέσα σας, να φέρω και γω ένα καλώδιο, να έχω και γώ κάτι αντικραδασμικά, έχω ένα ειδικό πανάκι να καθαρίσουμε το φακό του προβολέα και θα παίζει καλύτερο μαύρο...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14
unforgiven said:
Έτοιμος, και φυσικά νηστικός :)
Ποιά στάση του μετρό είναι πιο κοντά στην Ηχοέκφραση; Δεν έχω όρεξη να χάσω τη μισή μέρα ψάχνοντας για παρκάρισμα...
Φίξ, και απο εκεί ποδαρόντας την Φραντζή

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.640
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale