- Reaction score
- 164
Πάντως προσωπικά επιμένω να θεωρώ λάθος την χρήση δύο προβολέων, ιδίως ενός ολοκαίνουριου και ενός με δουλεμένη λάμπα, και μάλιστα αρκετές ώρες.
Πώς θα ξέρουμε τι επηρεάζει το καλώδιο και τι η λάμπα;
Ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση:
Μετά το πέρας της συγκριτικής δοκιμής θα μεταβούμε σε χώρο ειδικών προδιαγραφών για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα.
Επειδή μάλιστα μπλέξαμε με τις νότιες κατηγορίες, θα πρέπει ο χώρος, και ιδίως τα προϊόντα, να είναι εξ' ίσου Hi-End.
Και όπως πολύ σωστά μαντέψατε θα ακολουθήσει... μακαρονάδα με θαλασσινά
(και όχι αστακομακαρονάδα, γιατί με τα θαλασσινά είναι καλύτερη και πιο πλούσια)
Η σεμνή τελετή θα λάβει χώρα στην Παιανία, όσοι πιστοί, προσέλθετε. Επειδή πρέπει να γίνει εκ των προτέρων κράτηση και παραγγελία, παρακαλώ μέχρι αύριο να μου πείτε όσοι είστε 100% σίγουροι
Μέχρι τώρα συμμετέχουν:
-Εγώ (σιγά μην δεν ερχόμουν! Τσάμπα έχω φάει τόσο κιτρίνισμα στον τύπο; )
-Ο σεβάσμιος γέροντας σΚαφάτος (έχει δοκιμάσει, και ξέρει)
-Ο DreamGR (γιατί κάποιος πρέπει να μας συντονίζει)
-Ο GTXTC (παρά λίγο να μας τον στερήσει η γεροντική άνοια του γκριζομάλλη που μπέρδεψε τις ημερομηνίες και θα έστελνε τον άνθρωπο μερικές μέρες νωρίτερα στην Πράγα!)
-Ο Βαγγέλης Λάμπρου (γιατί θέλει να κάνει κάποιες ρυθμίσεις στις καραβίδες)
-Ο Preve (άλλο HiEnd καλώδια που δεν τα γουστάρουμε, άλλο μακαρονάδες)
-Guest Star ο Mac Gyver (Ελπίζω μετά να μην θέλει να πάμε σπίτι του να του κρεμάσουμε την οθόνη)
Περιμένω συμμετοχές. Άντε οι συμμετέχοντες...
Πώς θα ξέρουμε τι επηρεάζει το καλώδιο και τι η λάμπα;
Ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση:
Μετά το πέρας της συγκριτικής δοκιμής θα μεταβούμε σε χώρο ειδικών προδιαγραφών για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα.
Επειδή μάλιστα μπλέξαμε με τις νότιες κατηγορίες, θα πρέπει ο χώρος, και ιδίως τα προϊόντα, να είναι εξ' ίσου Hi-End.
Και όπως πολύ σωστά μαντέψατε θα ακολουθήσει... μακαρονάδα με θαλασσινά
(και όχι αστακομακαρονάδα, γιατί με τα θαλασσινά είναι καλύτερη και πιο πλούσια)Η σεμνή τελετή θα λάβει χώρα στην Παιανία, όσοι πιστοί, προσέλθετε. Επειδή πρέπει να γίνει εκ των προτέρων κράτηση και παραγγελία, παρακαλώ μέχρι αύριο να μου πείτε όσοι είστε 100% σίγουροι
Μέχρι τώρα συμμετέχουν:
-Εγώ (σιγά μην δεν ερχόμουν! Τσάμπα έχω φάει τόσο κιτρίνισμα στον τύπο; )
-Ο σεβάσμιος γέροντας σΚαφάτος (έχει δοκιμάσει, και ξέρει)
-Ο DreamGR (γιατί κάποιος πρέπει να μας συντονίζει)
-Ο GTXTC (παρά λίγο να μας τον στερήσει η γεροντική άνοια του γκριζομάλλη που μπέρδεψε τις ημερομηνίες και θα έστελνε τον άνθρωπο μερικές μέρες νωρίτερα στην Πράγα!)
-Ο Βαγγέλης Λάμπρου (γιατί θέλει να κάνει κάποιες ρυθμίσεις στις καραβίδες)
-Ο Preve (άλλο HiEnd καλώδια που δεν τα γουστάρουμε, άλλο μακαρονάδες)
-Guest Star ο Mac Gyver (Ελπίζω μετά να μην θέλει να πάμε σπίτι του να του κρεμάσουμε την οθόνη)
Περιμένω συμμετοχές. Άντε οι συμμετέχοντες...