Τεστ καλωδιων και UPS

Reaction score
164
Πάντως προσωπικά επιμένω να θεωρώ λάθος την χρήση δύο προβολέων, ιδίως ενός ολοκαίνουριου και ενός με δουλεμένη λάμπα, και μάλιστα αρκετές ώρες.
Πώς θα ξέρουμε τι επηρεάζει το καλώδιο και τι η λάμπα;

Ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση:

Μετά το πέρας της συγκριτικής δοκιμής θα μεταβούμε σε χώρο ειδικών προδιαγραφών για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα.
Επειδή μάλιστα μπλέξαμε με τις νότιες κατηγορίες, θα πρέπει ο χώρος, και ιδίως τα προϊόντα, να είναι εξ' ίσου Hi-End.
Και όπως πολύ σωστά μαντέψατε θα ακολουθήσει... μακαρονάδα με θαλασσινά :lol: (και όχι αστακομακαρονάδα, γιατί με τα θαλασσινά είναι καλύτερη και πιο πλούσια)
Η σεμνή τελετή θα λάβει χώρα στην Παιανία, όσοι πιστοί, προσέλθετε. Επειδή πρέπει να γίνει εκ των προτέρων κράτηση και παραγγελία, παρακαλώ μέχρι αύριο να μου πείτε όσοι είστε 100% σίγουροι
Μέχρι τώρα συμμετέχουν:
-Εγώ (σιγά μην δεν ερχόμουν! Τσάμπα έχω φάει τόσο κιτρίνισμα στον τύπο; )
-Ο σεβάσμιος γέροντας σΚαφάτος (έχει δοκιμάσει, και ξέρει)
-Ο DreamGR (γιατί κάποιος πρέπει να μας συντονίζει)
-Ο GTXTC (παρά λίγο να μας τον στερήσει η γεροντική άνοια του γκριζομάλλη που μπέρδεψε τις ημερομηνίες και θα έστελνε τον άνθρωπο μερικές μέρες νωρίτερα στην Πράγα!)
-Ο Βαγγέλης Λάμπρου (γιατί θέλει να κάνει κάποιες ρυθμίσεις στις καραβίδες)
-Ο Preve (άλλο HiEnd καλώδια που δεν τα γουστάρουμε, άλλο μακαρονάδες)
-Guest Star ο Mac Gyver (Ελπίζω μετά να μην θέλει να πάμε σπίτι του να του κρεμάσουμε την οθόνη)

Περιμένω συμμετοχές. Άντε οι συμμετέχοντες... :)

Reaction score
14
ο Γενικός θα πάει την ίδια ώρα στο Sea satin στην Μύκονο και με βιντεοκόνφερενς θα είναι μαζί μας!!!!

AVSITE είμαστε τι δι@ολο να μην εχουμε και conference call με ζωντανό satellite uplink???

Reaction score
152
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Πιτσέυω όμως Ανδρέα οτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να βάλουμε 2 ΙΔΙΟΥΣ προβολείς παραλληλα σε λειτουργία ειδάλλως θα βλέπει ο καθένας οτι θέλει.
Ναι βεβαια , συμφωνω και εγω , αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τα κερατιατικα απο τα ανοιγματα δυο ιδιων προβολεων.
Διοτι δεν χρειαζεται να σας πω πως οταν μια συσκευη ειναι ανοιγμενη...ο πελατης θα θελει και την αναλογη μειωση.
Τελος παντων μαλλον ετσι θα το κανουμε και ο Θεος και η ψυχη μας :wink:
ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΕΕΕ? :twisted: :twisted: :twisted:
ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΩ.... :D :D :D :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παντως με τις αστακομακαροναδες δειχνουμε την υπεροχη μας και ως κατηγορια και ως site.
Μερικοι μερικοι που τρωνε αρνια μεσα στο καλοκαιρι τι να πουν? :lol: :lol: :lol:

Ετσι και μας περιλαβει ο Κουκουρακης... :shock: :lol:

Reaction score
3
Εγώ πάντως δεν θα έρθω, όχι γιατί δεν θέλω, αλλά για να έρθει κάποιος άλλος που δεν έχει έρθει και θέλει να έρθει. Πάντως θα ήθελα να δω αυτά που τράβηξε ο Dream_GR με την HD. Μήπως πρέπει να κάνετε ξεχωριστή παρουσίαση για αυτά;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πιστευω πως δεν χρειαζεται να εχουμε δυο προβολεις . Αν βαλουμε δυο προβολεις θα επρεπε να ρυθμιστουν με τα εργοστασιακα καλωδια απο τον Βαγγελη ωστε να δειχνουν ακριβως το ιδιο και μετα να γινει η αντικατασταση στον ενα του καλωδιου ρευματος .

Κατι τετοιο ειναι φυσικα ανεφικτο και για το ελαχιστο του χρονου που απομενει και γιατι φυσικα δεν μπορουμε να αγγαρεψουμε τον Βαγγελη να δουλευει επι οκταωρο προκειμενου να δοκιμαζουμε καλωδια .

Ξαναλεω οτι αν δεν μπορουμε να καταλαβουμε μια διαφορα μετα απο μια αργη αλλαγη , τοτε δεν αξιζει να ασχολουμαστε . Πολυ δε περισσοτερο αν δεν υπαρχει και καμια αλλαγη σε καποιες μετρησεις .

Reaction score
14
LUXMAN said:
Ξαναλεω οτι αν δεν μπορουμε να καταλαβουμε μια διαφορα μετα απο μια αργη αλλαγη , τοτε δεν αξιζει να ασχολουμαστε . Πολυ δε περισσοτερο αν δεν υπαρχει και καμια αλλαγη σε καποιες μετρησεις
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. :)

Επίσης συμφωνώ στο ότι 2 ίδιας μάρκας/μοντέλο προβολείς μπορέι λόγω ανοχών να δείχνουν....από αρκετά
έως πολύ διαφορετικά.

Reaction score
2
Τελικά το ερώτημα που τίθεται είναι μόνο αν (αν) αλοιώνεται η εικόνα με την χρήση του UPS ή αν υπάρχει και περίπτωση βλάβης του προβολέα εξ αιτίας της χρήσης του UPS?

Δεν έχω δει καποιον να λέει κάτι γι αυτό, και νομίζω ξέρω τον λόγο :? . Δυστηχώς κανείς μας δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις ηλεκτρονικών και του τρόπου που δουλεύουν οι είσοδοι των προβολέων για να δώσει μια υπευθυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση. Και εν πασει περιπτώσει, κατα την ταπεινή μου άποψή μου πάντα, αυτό το θέμα ειναι απείρως πιο σημαντικό σε σχέση με το αν (-αν-) αλλοιώνεται ελάχιστα η εικόνα του προβολικού μας.
Αυτά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως το πλεον σωστο ειναι να δοκιμασουμε δυο ιδιους βιντεοπροβολεις και εαν δεν υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις να συνεχισουμε ετσι.Εαν υπαρχουν , παμε στον ενα.
Παντως και εμενα μου αρεσει το γενικο σκεπτικο και θα χαρω να προχωρησω σε οποια αλλαγη εσεις επιθυμειτε.

Το μετα ειναι αυτο που με καιει :lol:

Αφου το βραδυ κανω προσευχες να μην δουμε διαφορες διοτι σκεφτομαι αυτα που θα ακουσουμε απο τους hi endαδες(φτου , φτου) :lol: :lol:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Αφου το βραδυ κανω προσευχες να μην δουμε διαφορες διοτι σκεφτομαι αυτα που θα ακουσουμε απο τους hi endαδες(φτου , φτου) :lol: :lol:
Για αυτό και εγώ θα έλθω με...μαύρο γυαλί.... :p :lol:

Reaction score
164
Γι' αυτό μετά θα κάνουμε τη σεμνή τελετή για να δούμε πώς θα το φέρουμε απ'έξω-έξω αν δούμε διαφορές! :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
unforgiven said:
Γι' αυτό μετά θα κάνουμε τη σεμνή τελετή για να δούμε πώς θα το φέρουμε απ'έξω-έξω αν δούμε διαφορές! :lol:
Σεμνη?
Δηλαδη ετσι για να εχουμε καλο ρωτημα , ποσο εχεις σκοπο να φας? :lol:

Παντως δεν ξερω βρε παιδια , ακομα και η μασα μετα το τεστ hi end μου θυμιζει.

Μηπως να μαγειρεψουμε τα αποτελεσματα? :lol:

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
unforgiven said:
Σεμνη?
Δηλαδη ετσι για να εχουμε καλο ρωτημα , ποσο εχεις σκοπο να φας? :lol:
Και βέβαια θα είναι σεμνή η τελετή. Όπως αρμόζει. Στη μνήμη όλων αυτών των πλασμάτων που θυσιάστηκαν για χάρη μας :lol:
Έτσι και αλλιώς ολόκληρη οικολογική καταστροφή θα γίνει! :lol:

Reaction score
14
Εγώ θα φέρω διάφορα μαχαιροπήρουνα (Habitat-Cristofle-Solingen) για να δοκιμάσω να καταλάβω διαφορές
στην απόλαυση της θαλασσινο-μακαρονάδας.
Πιστεύω ότι οι προαναφερθήσες μάρκες θα φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα...φθηνά ταβερνιάρικα.
Εικάζω ότι το άρωμα του αστακού θα αναδειχτεί με τα Cristofle ενώ του τσίρου με τα Solingen.
Όπως πάντα αναλογως τα συνοδά...παίζουν και τα ...οικοσκευή! :p :lol: 8)

Τέλος θεωρώ τα Habitat ένα καλό all around μαχαιροπήρουνο με γλυκά άκρα και ισορροπημένες λαβές.
Best buy για καθημερινή χρήση! 8)

Reaction score
298
Τα Cristofle παρακαλώ ασημένια, όχι επάργυρα :? Και τα ποτήρια των κρασιών Riedel, ξεπλυμένα με Perrier, όχι με νερό της ΕΥΔΑΠ γιατί θα μυρίζουν χλώριο και πάει το bouquet :p

Reaction score
164
Δεν με προσέχει κανένας (ή μου βγήκε το όνομα :) )
Δεν θα πάμε για αστακομακαρονάδα, αλλά για μακαρονάδα με θαλασσινά, που είναι ανώτερη. Να μου έχετε εμπιστοσύνη :lol:

Reaction score
14
άλλο καλαμαροχτάποδα και άλλο αστακόποδα!!!! Μην συγχέετε τα γκουρμέ με τα ....

Reaction score
164
dream_GR said:
άλλο καλαμαροχτάποδα και άλλο αστακόποδα!!!! Μην συγχέετε τα γκουρμέ με τα ....
Όταν λέμε Θαλασσινά δεν εννοούμε καλαμάρια! Εννοούμε καραβίδες, γαρίδες, όστρακα, καβούρια... Και γκουρμέ, και πολύ περισσότερα σε ποσότητα! Έχε μου εμπιστισύνη, δεν θα χάσεις ;)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale