Τεχνολογία... βινυλίου...

Reaction score
2
Τι discman και αηδίες.Εγώ πάντα κουβαλάω ένα τέτοιο πάνω μου:

:142::142:

EDIT: Ειδικά μέσα στο λεωφορείο μου έχει λύσει τα χέρια!ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Τεχνολογία... βινυλίου...

Τι discman και αηδίες.Εγώ πάντα κουβαλάω ένα τέτοιο πάνω μου:

...
Αυτό είναι καλό ρε !! :111:
Να το προσέχεις, έτσι ; :614:

Εντιτ:
Καθήστε να σας δείξω τι μου έκαναν δώρο στα γενέθλια μου..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με λίγα λόγια Νίκο μου πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί σου!
Βασικά ρε συ δεν βλέπω να διαφωνείς πουθενά μαζί μου. Δεν είδα δηλαδή να διαφωνείς σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο από όσα έγραψα. Γενικώς πρέπει να πω, ότι σε αυτές τις κουβέντες όταν μπαίνουν ερωτήματα ή εκφράζονται θέσεις με συγκεκριμένα επιχειρήματα, αυτά δεν αντικρούονται ποτέ επί της ουσίας. Δηλαδή λέτε πχ ότι το βινύλιο ζει διότι έχει κάποιες πωλήσεις. Σας απαντούν ότι οι πωλήσεις αυτές δεν φτάνουν ούτε μια παρανυχίδα των αντίστοιχων σε ψηφιακά μέσα γιατί όλος ο πλανήτης το θεωρεί πεθαμένο. Ουδεμία απόκριση για τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασχοληθούμε με ένα πεθαμένο μέσο (ελάχιστες νέες παραγωγές) για να πάρουμε την ταμπέλα "μουσικόφιλοι". Αντί επιχειρημάτων πχ στο παραπάνω υπάρχουν τα γνωστά "μήπως είμαστε κουφοί" κλπ. :114:

Σου λέει τίποτα αυτό το τελευταίο;;;;Λ.Σ.
Μου λέει ότι αγαπάς την μουσική. Και γι αυτά δεν χρειάζομαι αποδείξεις, τουλάχιστον εσένα σε έχω δει, σε ξέρω. Επίσης, να ξέρεις ότι έχουν κορυφαία transport αυτά τα sony discman. Δοκίμασέ το, δεν κάνω πλάκα. Επίσης να σου πω ότι μπορείς να το αντικαταστήσεις με ipod που είναι πολύ πιο βολικά. :126:
ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΔΙΣΚΟ!!...
Απέχω δε, κάποια έτη φωτός από την καπιταλιστική ιδεολογία.
Συμφωνώ απόλυτα με τον ορισμό του μουσικόφιλου. Αυτά (και τα δύο) καλά κάνεις και τα αναφέρεις. Και αυτό γιατί κάποιοι μεγαλοχομπίστες του χώρου μας και κάποιοι wannabes παρατρεχάμενοί τους, θέτουν ακριβώς τα αντίθετα (και τα δύο), ως όρους για να αποκαλούν κάποιον μουσικόφιλο. Δηλαδή μεγάλη δισκοθήκη και καπιταλιστική ιδεολογία. :126:

...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Τεχνολογία... βινυλίου...

Καθήστε να σας δείξω τι μου έκαναν δώρο στα γενέθλια μου..
Για ρίξε καμία φωτό.

@Νikos Tsarouchas:

Βλέπω πάλι αδιαφορείς για τις πρωτοποριακές λύσεις που προτείνω...:136:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Βλέπω πάλι αδιαφορείς για τις πρωτοποριακές λύσεις που προτείνω...:136:
Αδιαφορώ γιατί προτιμώ κάτι πιο σύγχρονο. :137:

...

Reaction score
4
Απάντηση: Τεχνολογία... βινυλίου...

Νάτος !
Ειδική έκδοση !
Δεν έχω πικάπ όμως...:116:

Reaction score
2

Reaction score
10
Βασικά ρε συ δεν βλέπω να διαφωνείς πουθενά μαζί μου. Δεν είδα δηλαδή να διαφωνείς σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο από όσα έγραψα. Γενικώς πρέπει να πω, ότι σε αυτές τις κουβέντες όταν μπαίνουν ερωτήματα ή εκφράζονται θέσεις με συγκεκριμένα επιχειρήματα, αυτά δεν αντικρούονται ποτέ επί της ουσίας. Δηλαδή λέτε πχ ότι το βινύλιο ζει διότι έχει κάποιες πωλήσεις. Σας απαντούν ότι οι πωλήσεις αυτές δεν φτάνουν ούτε μια παρανυχίδα των αντίστοιχων σε ψηφιακά μέσα γιατί όλος ο πλανήτης το θεωρεί πεθαμένο. Ουδεμία απόκριση για τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασχοληθούμε με ένα πεθαμένο μέσο (ελάχιστες νέες παραγωγές) για να πάρουμε την ταμπέλα "μουσικόφιλοι". Αντί επιχειρημάτων πχ στο παραπάνω υπάρχουν τα γνωστά "μήπως είμαστε κουφοί" κλπ.

Μου λέει ότι αγαπάς την μουσική. Και γι αυτά δεν χρειάζομαι αποδείξεις, τουλάχιστον εσένα σε έχω δει, σε ξέρω. Επίσης, να ξέρεις ότι έχουν κορυφαία transport αυτά τα sony discman. Δοκίμασέ το, δεν κάνω πλάκα. Επίσης να σου πω ότι μπορείς να το αντικαταστήσεις με ipod που είναι πολύ πιο βολικά.
Συμφωνώ απόλυτα με τον ορισμό του μουσικόφιλου. Αυτά (και τα δύο) καλά κάνεις και τα αναφέρεις. Και αυτό γιατί κάποιοι μεγαλοχομπίστες του χώρου μας και κάποιοι wannabes παρατρεχάμενοί τους, θέτουν ακριβώς τα αντίθετα (και τα δύο), ως όρους για να αποκαλούν κάποιον μουσικόφιλο. Δηλαδή μεγάλη δισκοθήκη και καπιταλιστική ιδεολογία.

...
O μόνος λόγος πλέον για να έχει κάποιος πικάπ είναι για να μπορεί να γραφτεί στο ACA και να γνωρίζει γκομενάκια όπως η jolanda...:144::143::135::142:

Reaction score
2
Καταρχάς ποιά είναι η Yolanda?

Κατα δεύτερον αυτά τα στρογγυλά που βλέπω εκεί μπροστά και μοιάζουν με αλατοπίπερα τι είναι?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Απάντηση: Re: Τεχνολογία... βινυλίου...

Καταρχάς ποιά είναι η Yolanda?

Κατα δεύτερον αυτά τα στρογγυλά που βλέπω εκεί μπροστά και μοιάζουν με αλατοπίπερα τι είναι?
Για τη γιολάντα κι εγώ θέλω ενημέρωση. :144:

Αυτά τα στρογγυλά είναι μουσική ρε άσχετε! :143::135:
κάτι σαν mp3 σε αναλογική μορφή!

Reaction score
2

Αυτά τα στρογγυλά είναι μουσική ρε άσχετε! :143::135:
κάτι σαν mp3 σε αναλογική μορφή!
Έλα ρε φίλε...:111:
Ειλικρινά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου.Και τα τοποθετείς στον άξονα και παίζει?Ειλικρινά σου μιλάω τώρα έμεινα!Εγώ το πέρασα για γραμμόφωνο.

PS:Μέσα για το powerbuy.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Έλα ρε φίλε...:111:
Ειλικρινά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου.Και τα τοποθετείς στον άξονα και παίζει?Ειλικρινά σου μιλάω τώρα έμεινα!Εγώ το πέρασα για γραμμόφωνο.
Πρόκειται για τον φωνογράφο του Εdison. Η λειτουργία του, είναι πρακτικά η ίδια δηλαδή πάλι έχουμε αυλάκια και βελόνες. Είπαμε τεχνολογία βινυλίου = Αλβανός τουρίστας. :137:

...

Reaction score
2

Πρόκειται για τον φωνογράφο του Εdison. Η λειτουργία του, είναι πρακτικά η ίδια δηλαδή πάλι έχουμε αυλάκια και βελόνες.
A ώστε αυτός είναι ο φωνογράφος του Edison.Μόνο ακουστά τον είχα,πρώτη φορά που τον βλέπω!Σε ευχαριστώ.

Είπαμε τεχνολογία βινυλίου = Αλβανός τουρίστας. :137:
Νίκο πάλι τα ισοπεδώνεις όλα...:142:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Τεχνολογία... βινυλίου...

Υπάρχει δηλαδή κανείς που να υποστηρίζει ότι σήμερα , μπορεί κάποιος , νεαρός σε ηλικία , να αγοράσει πικ απ , χωρίς να έχει δίσκους , αλλά με την προοπτική να αγοράσει στο μέλλον ;
Και βέβαια για να ακούς ωραία από το πικ απ , θα πρέπει να πάρεις και καλούς δίσκους . Π.χ τις νέες κοπές των δίσκων του καταλόγου της BlueNote από την Musicmatters σε διπλά 45άρια . Αυτά όμως τιμώνται 55,00 ευρώ έκαστο . Κι αμα δεν σου αρέσει αυτή μουσική και θές πχ να ακούς Portishead ; Θα πάρεις το απλό βινύλιο έναντι 13-15 ευρώ το οποίο θα είναι στραβό και δεν θα παίζει ; ( το ξέρω γιατί το έχω σε βινύλιο ) .
Αστο καλύτερα.
Λοιπόν ας σοβαρευτούμε. Οσοι έχουν δίσκους - αρκετούς- μπορούν να πάρουν ένα καλό πικ απ ( όσο αντέχει η τσέπη τους ) . Οι υπόλοιποι δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν.

Και να πω και κάτι άλλο . Οι σημερινές κυκλοφορίες βινυλίου , δεν έχουν ούτε καν το φετιχιστικό στοιχείο της κατοχής. Τα artwork πλέον φτιάχνονται έχοντας τις διαστάσεις του cd στο μυαλό και όχι του βινυλίου. ( Και υπάρχουν κι αυτοί που δεν ασχολούνται καν με το artwork και απλώς κατεβάζουν ).

Τέλος το επιχείρημα της ζωντανής μουσικής απλά δεν είναι επιχείρημα στις περισσότερες των περιπτώσεων . Αμα σου αρέσει μόνο ο ηλεκτρικός ήχος π.χ. τι το τόσο φοβερό έχει το λάιβ ; Απλώς πονάνε τα αυτιά σου από την ένταση .

+1000

Απλα πραγματα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος