Τεχνολογία... βινυλίου...

Reaction score
8
Απάντηση: Τεχνολογία... βινυλίου...

Αρχικό μήνυμα απο diabolical
Nαι, ομολογώ ότι το να ακούς το master ακριβώς όπως γράφτηκε στο studio χωρίς κανένα ενδιάμεσο στάδιο είναι αρκετά πρωτόγονο.
και όχι μόνο αυτό, αλλά παίζει και πολύ χειρότερα από το βινύλιο που θα φτιαχτεί από αυτό το ψηφιακό μάστερ υλικό. Γκέγκε?
αναπαραγει το σιντι το πρωτοτυπο μαστερ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Τεχνολογία... βινυλίου...

Υπό προϋποθέσεις ναι. Αλλά γιατί κόλλησες με το cd; Εμείς δεν έχουμε τέτοια κολλήματα. Δεν τα χαϊδεύουμε τα βράδια τα cd μας. Ακούμε και από σκληρούς... δίσκους. :114: :126:

...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τεχνολογία... βινυλίου...

Καλά ρε συ και τα κρατάς για τον εαυτό σου;

Σα δε ντρέπεσαι! :138:

Που βρίσκω το White Album;
Τα υπόλοιπα;
νομίζω έχει εξαντληθεί . Προ τριετίας το πουλούσαν ( για το cd μιλάω ) μεταχειρισμένο 100 $ .

Εξαντλημένα πρέπι να είναι και τα LP. Ενδεχομένως να υπάρχουν ορισμένα στο www.elusivedisc.com . Πάντως δεν με ικανοποίησαν. Το ξύρισμα αναφερόταν στον πριμάτο ήχο τους . Ακριβά πάντως .

Reaction score
59

Που ζεις τελικά πριν το 1982; Δεν άκουσες ποτέ σου το "Τέλειος Ήχος για Πάντα"; Μα φυσικά από το cd ακούμε master tape sound!! Με βγάζεις απ' τα ρούχα μου Θανάση!! Και που να ακούσεις και downloads. Ακόμη καταπίνουν καραμέλες κάποιοι όταν τους προσκάλεσα για μια κόντρα. Λ.Σ.

Reaction score
8

Να πω μια κακιούλα;

Αφού δεν το γουστάρετε το βινύλιο, το μισείτε, το απεχθάνεστε, θέλετε να το βάλετε φωτιά, κλπ...

...τότε γιατί ασχολείστε τόσο πολύ μαζί του;
γιατι καιγαν τους αρχαιους ναους οι χριστιανοι, τις εικονε οι εικονομαοι κ.λπ;

Reaction score
0

υπαρχει και ισιοτηρι δισκων απο την γνωστη πλαστικοπαραγωγο πικαπ που λες για να μην αναφερω συνεχεια ονομα.
Tupperware ; :138:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τεχνολογία... βινυλίου...

νομίζω έχει εξαντληθεί . Προ τριετίας το πουλούσαν ( για το cd μιλάω ) μεταχειρισμένο 100 $ .

Εξαντλημένα πρέπι να είναι και τα LP. Ενδεχομένως να υπάρχουν ορισμένα στο www.elusivedisc.com . Πάντως δεν με ικανοποίησαν. Το ξύρισμα αναφερόταν στον πριμάτο ήχο τους . Ακριβά πάντως .
Είχα 2-3 original του Λευκού και σε καλή τιμή που ήσουν Ντοκ; Μακρυά από αυτά τα dig. rem. Ιαπωνίας, είναι φώλα. Δεν ξέρουν όλοι να φτιάχνουν δίσκους. Λ.Σ.

Reaction score
8

Μπορώ να έχω την άδεια σας να αποσυρθώ προκειμένου να καλωδιώσω το νέο μου βραχίονα?
αναλαμβανω εγω Πετρο, ειμαι και χαρμανης, δυο μερες επλενα κατι καινουργιους δισκους και το βραδι με σαμποταρανε για να μην μπαινω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λουκά, μια και το επαναφέρεις ως θέμα, αν γίνει η κόντρα HD vs Vinyl στο σπίτι σου (που χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προεργασία για να γίνει κάτι τέτοιο), είναι 100% σίγουρο ότι θα χάσεις το στοίχημα. Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται. :126:

Πάντως όπως έχει ειπωθεί και στο παρελθόν, υπάρχουν όλες οι μηχανές στημένες, έτοιμες και μάλιστα σε σύστημα/χώρο μελετημένο και ιδανικό για τέτοιες δουλειές. Ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

δυο μερες επλενα κατι καινουργιους δισκους
Καλά και οι καινούριοι βρώμικοι βγαίνουν; Άλλο πάλι και τούτο.

...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τεχνολογία... βινυλίου...

Είχα 2-3 original του Λευκού και σε καλή τιμή που ήσουν Ντοκ; Μακρυά από αυτά τα dig. rem. Ιαπωνίας, είναι φώλα. Δεν ξέρουν όλοι να φτιάχνουν δίσκους. Λ.Σ.
Το έχεις ξαναπεί και αλλού , αλλά εγώ διαφωνώ μαζί σου . Ό,τι γιαπωνέζικο έχω είναι κλάσεις ανώτερο από το ευρωπαϊκό ή το Αμερικάνικο. Μόνον εδώ την πάτησαν με τα Βeatles.

Reaction score
8

Άστα αυτά και άκου ρε γέρο τι λέει η νεολαία, ναούμ.
την ακουω στ λεωφορεια και στους δρομους

τζσς τζσς, μπφ μπφ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

την ακουω στ λεωφορεια και στους δρομους τζσς τζσς, μπφ μπφ.
Τι να κάμουν τα παιδιά ρε μάνα μ'. Δεν χωράνε πάνελς σε λεωφορεία.

...

Reaction score
8

Μου θύμισες τώρα εκείνον τον απερίγραπτο κατασκευαστή που κάνει ηχεία που πάλλονται λέει οι πλευρές της καμπίνας σαν μουσικό όργανο.
ωχ, δεν ξερω αν λες για αυτα που σκεφτομαι, αλλα αν ναι απο τις μεγαλυτερες φολες του χαι φαι.

Reaction score
8

Τι λες τώρα μπρε; Ένα cd player έχει 50€ και έχεις τόνους μουσικής να ακούσεις.
σημερα, σε 10 χρονια;

Reaction score
8

Καλά τώρα. Όλα τα cd είναι full of shit και όλα τα βινύλια είναι ανώτερη τέχνη.
οχι, αλλα βινυλια ειναι καλυτερα κι αλλα σιντις επισης καλυτερα, γι αυτο ενα πληρες συστημα χρειαζεται και τα δυο μεσα-τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα.

Reaction score
8

Ακούμε και από σκληρούς... δίσκους.
αυτο ειναι αλλο. Την ανωτεροτητα του τελευταιου μεσου με το σωστο υλικο και μεσα αποκωδικοποιησης δεν μπορω να την αμφισβητησω προσωπικα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508