Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Απάντηση: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Η Δικτακτορία όμως είναι πολύ χειρότερη.
Εν τέλει ποιός τελικά μπάναρε τον Τζιοβάννη. Γιατί πολλά γράφονται, για την ταμπακιέρα ακόμη όμως, νάδα.
Πάντα σε περιορισμένα δημοκρατικά πλαίσια μην μας βλάψει κιόλας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μετά από 2 μέρες που το thread είναι στον αέρα, ξαφνικά προέκυψε θέμα τεχνικής φύσεως :114: ...Yeah Right!!!!
Αυτό το τόοοοσο δημοκρατικό site που κάποιοι ευαγγελίζεστε με πάθος κιόλας, θυμίζει την δημοκρατία των ΜΜΕ στην Ελλάδα που γελοιοποιούν και φιμώνουν οτιδήποτε είναι ενάντια στις απόψεις και τα συμφεροντά τους.

Σόρρυ Τάσο , αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνετε.:445:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.756

Ρε παιδιά είμαστε στο πιο δημοκρατικό site που έχει υπάρξει και όλο βρίσκετε κάτι για να γκρινιάζετε! ήμαρτον! Τελικά η πολύ Δημοκρατία βλάπτει!
Το πιο σωστό μήνυμα που γράφτηκε μέχρι τώρα! :446:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.756

...άλλωστε είναι ένας από τους λόγους που έχω πάψει από καιρό να ασχολούμαι ενεργά με το Avsite.

Για καμμιά αγγελία όμως ασχολείσαι!

Και αφού δεν ασχολείσαι όπως λες, βρήκες το κατάλληλο θέμα να ασχοληθείς!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

meaning ?
Ε,όταν γίνεται μια μανούρα πάντα κάποιοι θα βρουν να ξεσπαθώσουν και να αφήσουν υπονοούμενα και κατηγορίες προς κάποιους που δεν τους είναι συμπαθείς.Άσχετα αν δεν ξέρουν τι έχει γίνει και δεν είναι κιόλας δικαίωμα τους να μάθουν.

Άντε πάω να ρίξω καμιά βουτιά και να λιάσω το κορμί μου..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.029

Όου γιες! Και να φανταστείς ότι το έγραψε γαύρος! Ε ρε κατάντια... paomprosta.gr σου λέει μετα... :114:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.843

Τι; Δηλαδή δεν θα απαντήσεις αναλυτικά στα "ερωτήματα" των posts; :114:

Reaction score
1

Ε,όταν γίνεται μια μανούρα πάντα κάποιοι θα βρουν να ξεσπαθώσουν και να αφήσουν υπονοούμενα και κατηγορίες προς κάποιους που δεν τους είναι συμπαθείς.Άσχετα αν δεν ξέρουν τι έχει γίνει και δεν είναι κιόλας δικαίωμα τους να μάθουν.

Η "μανούρα" όμως όπως την αποκαλείς, δεν αφορά 12αδα αυγά που έπεσαν και σπάσανε. Αφορά πρόσωπο που εν μία νυκτί και στα μουλωχτά ( στο πιο δημοκρατικό φόρουμ του κόσμου όπως εσύ είπες ) μετετράπη σε αποδιοπομπαίο τράγο.
Για ποιά υπονούμενα μιλάς ? όλοι είναι ξεκάθαρα και ξεκάθαροι κατά του τρόπου με τον οποίο έχει διαχειριστεί η διαχειριστική ομάδα το όλο θέμα.
Τώρα ποιός ορίζει στο πιο δημοκρατικό σάιτ του κόσμου τι και ποιανού δικαίωμα είναι όχι μάθει αλλά και να εκφέρει γνώμη, φαίνεται πολύ μπερδεμένο και δη άκομψα.

Καλές βουτιές .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Η "μανούρα" όμως όπως την αποκαλείς, δεν αφορά 12αδα αυγά που έπεσαν και σπάσανε. Αφορά πρόσωπο που εν μία νυκτί και στα μουλωχτά ( στο πιο δημοκρατικό φόρουμ του κόσμου όπως εσύ είπες ) μετετράπη σε αποδιοπομπαίο τράγο.
Για ποιά υπονούμενα μιλάς ? όλοι είναι ξεκάθαρα και ξεκάθαροι κατά του τρόπου με τον οποίο έχει διαχειριστεί η διαχειριστική ομάδα το όλο θέμα.
Tελικά όλοι ξέρετε καλύτερα κι απο μας τι έχει συμβεί.
Προς τι λοιπόν οι ερωτήσεις?

Reaction score
2.053

Η Δικτακτορία όμως είναι πολύ χειρότερη.
Εν τέλει ποιός τελικά μπάναρε τον Τζιοβάννη. Γιατί πολλά γράφονται, για την ταμπακιέρα ακόμη όμως, νάδα.
Πάντα σε περιορισμένα δημοκρατικά πλαίσια μην μας βλάψει κιόλας.
Φίλε μου να στο πω ξεκάθαρα, σε οποιοδήποτε άλλο Forum έκανες αυτή τη ερώτηση θα στο ξέκοβαν αμέσως ότι δεν είναι δουλειά σου, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πως να το κάνουμε. Αν επέμενες θα έτρωγες και εσύ Ban και το θέμα θα σβηνόταν εν τη γεννέση του. Aπλά πράγματα.

Κάθε Forum έχει τα στραβά του αλλά εδώ τουλάχιστον μπορείς να λες την άποψη σου και δεν θα σου σβήσουν μήνυμα ποτέ.

Reaction score
1

Tελικά όλοι ξέρετε καλύτερα κι απο μας τι έχει συμβεί.
Προς τι λοιπόν οι ερωτήσεις?
Που το είδες ότι ξέρουμε(-ω) ( στο δικό μου ποστ απαντάς ). ΔΕΝ ξέρουμε λέμε. Οταν λέω τον τρόπο που το διαχειρίστηκε εννοώ ότι κανείς δεν έχει απαντήσει κάτι η πάρει θέση , αποτέλεσμα τούτου είναι να υποθέτεις και όταν υποθέτεις είσαι ελεύθερος να υποθέτεις τα πάντα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Που το είδες ότι ξέρουμε(-ω) ( στο δικό μου ποστ απαντάς ). ΔΕΝ ξέρουμε λέμε. Οταν λέω τον τρόπο που το διαχειρίστηκε εννοώ ότι κανείς δεν έχει απαντήσει κάτι η πάρει θέση , αποτέλεσμα τούτου είναι να υποθέτεις και όταν υποθέτεις είσαι ελεύθερος να υποθέτεις τα πάντα.
Είναι θέμα προσέγγισης.
Εγώ όταν ΔΕΝ ξέρω , δεν μιλάω.

Reaction score
1

Φίλε μου να στο πω ξεκάθαρα, σε οποιοδήποτε άλλο Forum έκανες αυτή τη ερώτηση θα στο ξέκοβαν αμέσως ότι δεν είναι δουλειά σου, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πως να το κάνουμε. Αν επέμενες θα έτρωγες και εσύ Ban και το θέμα θα σβηνόταν εν τη γεννέση του. Aπλά πράγματα.

Κάθε Forum έχει τα στραβά του αλλά εδώ τουλάχιστον μπορείς να λες την άποψη σου και δεν θα σου σβήσουν μήνυμα ποτέ.
Αυτό δεν συνάγει με δημοκρατία. Πιο τίμιο είναι να πεις " δικό μου είναι κάνω ότι θέλω" παρά είμαι δημοκράτης μεν αλλά μην ρωτάτε και πολλά πολλά".

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.029

Να σας πως εγώ δυό πράγματα, που σήμερα δε θα πάω για βουτιές, θέλω να ξεκουράσω το αλαβάστρινο κορμί μου. Λοιπόν, ακούστε. Δεν υπάρχει κανένα τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα - την πλατφόρμα μου μέσα! Όντως ο Giovanni εδέχθη ban από τον Amberjack. Η φάση ξεκίνησε από μια διαφωνία χειρισμού μια περίπτωσης infraction που ανέκυψε, του στυλ "όχι έπρεπε να τον μπανάρεις κατ' ευθείαν, όχι έπρεπε να του ρίξεις warning" και τα συναφή. Ανοησίες θα μου πείτε - και δίκιο θα έχετε.

Έλα όμως που οι δυό τους είχαν και προηγούμενα, λίγο ο Giovanni που είναι ψωνισμένος με την Alfa Romeo, λίγο ο Amberjack που άμα βγάλει το πειραχτήρι απ' το τσεπάκι του σε φτάνει στο απροχώρητο, λίγο κάτι εσφαλμένοι διαχειριστικοί χειρισμοί από μέρους αμφοτέρων των πλευρών, λίγο που και οι δυό τους είναι γενικά πιεσμένοι λόγω δουλειάς και βγάζουν και τον κακό τους εαυτό, λίγο που έχω κι εγώ κάποια ευθύνη που όσους έχουν Alfa Romeo τους αρχίζω ψιλό γαζί, λίγο κάποια άλλα, τριτευούσης σημασίας θέματα, η φάση δεν άργησε να εξελιχθεί σε πολύ άσχημο καυγά. Και όταν συμβαίνει άσχημος καυγάς, χρειάζεται χρόνος για να εξομαλυνθούν τα πράγματα. Η δημοσία ένδειξη του Giovanni σε μια δική του κατηγορία είναι επίσης ατυχής, αλλά είπαμε, γίνονται και λάθη - και το πρόβλημα ΔΕΝ είναι να μην κάνουμε λάθη, ΟΥΤΕ να μην τα επαναλαμβάνουμε, το πρόβλημα είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε συχνά.

Πέραν αυτού και επί του παρόντος θέματος, όσοι επεδείξατε ενδιαφέρον, καλώς ή κακώς κάνατε και το επιδείξατε, αναλόγως των ελατηρίων σας, αλλά και πάλι εντάξει. Όμως, να έχετε υπ' όψιν, πως αυτοί που έχουν κάποια διαχειριστικά προνόμια εδώ μέσα, δεν είναι αλάνθαστοι. Αν νομίζετε κάτι τέτοιο, είστε σε λάθος μέρος. Εδώ μέσα κάνουμε και λάθη, και βάζελοι είμαστε, και έξυπνοι - κάποιοι μάλιστα είμαστε πολύ έξυπνοι, αφήστε δηλαδή που μερικοί είμαστε πράκτορες του θηρίου και του 667 (το 666 το βαρεθήκαμε). Γιατί το λέω αυτό... Διότι, άμα θέτε ρε παιδί μου άτομα που είναι "έξυπνοι", πολύ "έξυπνοι" μάλιστα, και τέλος πάντων ρε παιδί μου, άμα θέτε άτομα που δεν έχουν ούτε ένα ελάττωμα και δεν κάνουν ποτέ λάθη, ε!, να πάτε απέναντι στο χαζομάγαζο! Τί γυρεύετε εδώ μέσα!

Πηγαδάκια, και τόσα χρόνια αφοσίωση και αχαριστία και μεγαλείο και τα καρύδια μου τα δύο...

Άι σαββατιάτικα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.029

Να σας πω! Ό,τι εκ των ως άνω έγραψα λάθος, είναι επειδή δεν το γνωρίζω, ή έχω εσφαλμένη αντίληψη των διημειφθέντων. Βέβαια 'ντάξ, κι αυτό, άμα θέλετε το πιστεύετε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.029

... και επίσης, προς επίρρωσιν των ως άνω και πάλι, μόλις τώρα επληροφορήθην εκ της κατ' ιδίαν συζητήσεως ότι ο Giovanni είναι και αλφίστας, και γαύρος! Ε... Ε!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Για τις βαζελες ...........

Last edited by a moderator:

Reaction score
14

Να πω λοιπόν και εγώ τη δική μου άποψη, αφού μπορώ να πω ότι έχω μια σφαιρική άποψη του φόρουμ από τα "γεννοφάσκια" του. Όντας κάποτε από τους πρώτους συντονιστές σε μια απαιτητική κατηγορία πολλές φορές ήρθα σε δύσκολη θέση αφού γίνονταν πράγματα που μου την έδιναν. Δεχόμενος όμως το ρόλο του συντονιστή προσπαθούσα να ξεκαθαρίζω τα προσωπικά ή τουλάχιστον να μην χρησιμοποιώ το ρόλο μου για να "λύνω" λογαριασμούς. Αν μη τι άλλο αυτό θα με έριχνε ηθικά ως άτομο.

Διαβάζοντας τώρα από την παραπάνω ενημέρωση ότι έγινε ban από τον έναν υπερσυντονιστή στον άλλο και βλέποντας ποιοι είναι αυτοί λυπάμαι γι' αυτό που έγινε και ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση προς το θετικότερο. Δεν πίστευα ότι οι κολώνες του φόρουμ θα έφταναν σε τέτοιο σημείο έντασης όπου θα χρησιμοποιούσαν διαχειριστικά εργαλεία για να τιμωρήσουν ο ένας τον άλλο. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να παρεξηγηθώ γιατί με τον Νίκο Τσ. έχουμε μιλήσει τα προηγούμενα χρόνια στο τηλέφωνο και είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια ενώ με το Γιάννη έχουμε πολυετή αδελφική σχέση. Από όποιον και αν προερχόταν αυτό που έγινε θα ήταν για εμένα το ίδιο γιατί νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας και συνεργασίας δεν χρειάζεται το ban αλλά λύσιμο των θεμάτων πιο ανθρώπινα. Εξάλλου αυτός θα έπρεπε να είναι και ο ρόλος της κρυφής κατηγορίας για να συνεργάζονται τα μέλη τη Δ.Ο. και Σ.Ο. άμεσα. Τώρα το ban τι ρόλο παίζει; ή όλα όσα προέκυψαν από το τεχνικό σφάλμα που τελικά δεν ήταν.

Εγώ φίλοι θέλω να ξέρετε ότι στο μυαλό μου το φόρουμ περιγράφεται από τον Ιδρυτή, τον Ακρατόπουλο,τον Τσαρουχά, το Μπλάτσιο, τον Αρβανιτάκη, και φυσικά το Γιάννη, όχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί με κόπο και προσπάθεια έστησαν και λειτουργούν ένα αξιοπρεπέστατο και λειτουργικό φόρουμ που αύξησε τα μέλη του και διατήρησε υψηλό το επίπεδό του.(Συγνώμη αν δεν έγραψα κάποιους από αρχικούς πυλώνες της προσπάθειας). Και αυτό γιατί όταν όλα ξεκίνησαν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε χωρίς ban και άλλα τέτοια. Πραγματικά πιστεύω ότι και τώρα αυτό μπορεί να γίνει στο επίπεδο των παραπάνω ατόμων που στην ουσία τους ενώνει η κοινή αγάπη για το Avsite.
Δεν θέλω καν να μπω σε συζητήσεις για τη δημοκρατικότητα του φόρουμ ούτε για το ποια θέματα είναι για εμάς και ποια για τους άλλους. Συνιστώ όμως ηρεμία και να μην ξεχνάμε κάποτε αυτό που λέγαμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε όταν μπορούμε να συνεργαστούμε και πιστεύω ότι μπορούμε.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Χαίρομαι που βρέθηκε ένας συντονιστής που μας έλυσε το μυστήριο.

Μπράβο του. :444:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519