Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7
Απάντηση: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Ναι, θα έπρεπε να αισθανθείς και λίγη, μην το θεωρείς και κεκτημένο δικαίωμα σου το να καταχωρείς μόνο αγγελίες.
Ανεξάρτητα από την ελαστικότητα που υπάρχει στον κανονισμό των αγγελιών.
Α μάλιστα, μόνο αγγελίες... :114: Θα ήθελα να ήξερα τι ρόλο βαράει το Counter των μηνυμάτων δίπλα από το κάθε μέλος.
Και τέλος πάντων το προβλημά σας στην συγκεκριμένη περίπτωση με το περιστατικό που συνέβη με το Γιάννη είναι οι αγγελίες μου; Στέκεστε εκεί; Δεν έχω δικαίωμα να πώ τη γνώμη μου; Έχει λιγότερη βαρύτητα η γνώμη μου επειδή απέχω καιρό απο το site σε ένα θέμα που θέλησα να υπερασπιστώ φίλο μου;

Και γ@μώ τις Δημοκρατίες :116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Οκ Tάσο, έλα και πούλα ότι θέλεις.Δεν κολλάμε σ αυτά.

Τη συγκεκριμένη στιγμή , αυτό που με χαλάει είναι οτι δεν βγαίνει ο Γιάννης να μιλήσει και αφήνει άλλους να το κάνουν για αυτόν.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Re: Απάντηση: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Α μάλιστα, μόνο αγγελίες... :114: Θα ήθελα να ήξερα τι ρόλο βαράει το Counter των μηνυμάτων δίπλα από το κάθε μέλος.
Και τέλος πάντων το προβλημά σας στην συγκεκριμένη περίπτωση με το περιστατικό που συνέβη με το Γιάννη είναι οι αγγελίες μου; Στέκεστε εκεί; Δεν έχω δικαίωμα να πώ τη γνώμη μου; Έχει λιγότερη βαρύτητα η γνώμη μου επειδή απέχω καιρό απο το site σε ένα θέμα που θέλησα να υπερασπιστώ φίλο μου;

Και γ@μώ τις Δημοκρατίες :116:

Μας λες ότι δε γουστάρεις να συμμετέχεις στο forum μας, μας λες ότι μπαίνεις μόνο για να πουλάς, μας λες ότι υπερασπίζεις το Γιάννη λες και δε μπορεί να το κάνει μόνος του. Αφού ουσιαστικά μας τρίβεις στα μούτρα ότι δε γουστάρεις αυτό το χώρο σε απανωτά post, μας ειρωνεύεσαι για τη δημοκρατία μας.
Ασφαλώς κι έχεις δικαίωμα γνώμης λοιπόν. Την εκφράζεις εξάλλου. Αυτή είναι η δημοκρατία του avsite.
Ωστόσο η βαρύτητα της γνώμης σου για όλους τους λόγους που προανέφερα καταλαβαίνεις ότι σε κάποιους απο εμάς είναι μηδαμινή. Είσαι εδώ πλέον μόνο για να πάρεις, είμαστε εδώ συντονιστές, διαχειριστές και μέλη που ενδιαφέρονται και για να δώσουμε. Παρόλα αυτά διατηρείς ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα μέλη. Δε σου αρέσει αυτή η δημοκρατία;
Οι όποιες εξηγήσεις έπρεπε να δοθούν στα μέλη, δόθηκαν ήδη και απο συντονιστή και απο διαχειριστή.
Για τα υπόλοιπα υπάρχει η κατηγορία συντονιστών που εκφράζονται ατομικά οι θέσεις, οι παρατηρήσεις, ακόμα και τα παράπονα μας.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Θεωρείς ότι κάποιος ή κάποιοι εδώ μέσα σου "χρωστάνε" κάτι; Μήπως έχει χαθεί κάθε μέτρο;
Προς ενημέρωσή σου, ούτε η πρόσβασή σου στο site δεν είναι δεδομένο αναφαίρετο δικαίωμα.

Τώρα που βγάλαμε δελτία τύπου θα πάρουμε το μισθό μας;

...

Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση, αν και δε σου κρύβω πως μάλλον σαν απειλή μου φάνηκε.

Κοίτα τι μου ήρθε και διάβασα σήμερα:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?79488-AVSite-%E5%F6-%FC%EB%E7%F2-%F4%E7%F2-%FD%EB%E7%F2...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.648

Πηνελόπη, ένα τόσο ξεκάθαρο post όπως αυτό του Κώστα Κόγια δεν αρκεί? Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή? Δημοψήφισμα? Ποιός είναι ο πιο δημοφιλής? Ο πιο χρήσιμος? Ο πιο απρόσιτος? Ο πιο σπαστικός?

Τι νόημα έχει όλο αυτό?

Προσωπικά, αν ήταν στο δικό μου χέρι, μετά την απάντηση του Κώστα θα είχα κλειδώσει το θέμα. Άλλοι κρίνουν ότι το σχοινί αντέχει ακόμα. Έχει κάποιο νόημα να διαπιστώσουμε πόση είναι η αντοχή του? Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε στο AVsite?

Reaction score
0

Σαν μέλος της ΣΟ έχω κάθε δικαίωμα ν'απαντήσω γιατί το κακό παρατράβηξε .
Για να μαθαίνουν οι νέοι.
Δεν θα γράψω για τον Δημητρόπουλο γιατί δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης.Αλλά αυτο το "κατανοητά" αγαπητέ Γιώργο,σε ποιoν απευθύνεται;Σε νεοσύλλεκτους απο τον Λοχία ;Το τί κάνουμε ,λέμε και γράφουμε στην κρυφή που μόνο κρυφή δεν είναι,γιατί δεν ανακοινώνεται στα μέλη;Τί θα πει "μη εν δημω" αφού όλα ξεκατινιάζονται στα τηλέφωνα των κολλητών ,στο fb και στο κλάμπ "καφεδάκι;"
Γιατί δεν λέμε ποιος έγραψε ένα κατεβατό σεντόνι για το ban που δεν έπρεπε να γίνει σε μελος;Γιατί δεν λέμε ποιος μπανάρισε τον Δημητρόπουλο μετά το δεύτερο μπαν στο ιδιο κατ'εξακολούθηση troll του φόρουμ ,επειδή τυγχάνει κολλητός κάποιων;Μήπως θά'πρεπε να δείχνουμε τί θα κάνουμε ή τί θα γράψουμε πρώτα στην κρυφή να πάρουμε εγκριση από το κλάμπ "καφεδάκι" ή την περίφημη ΕΒΒΕ ;
Αν κάποιο αισθάνονται θεοί δίπλα στον Μ.Ι δικαίωμά τους.Όλα αυτά που κάποτε κατηγορούσαμε τα έχουμε ασπαστεί σαν ευαγγέλιο,φτάσαμε στο σημείο να μας κατηγορούν για οικογενειοκρατία γιατί αυτό είμαστε.Φτάσαμε στο σημείο σε μια κοπή πίτας ή άλλη συνάντηση ,να φωτογραφίζουμε τους πελάτες του μαγαζιού για να φαινόμαστε πολλοί.
Φτάσαμε στο σημείο να "χτυπάμε " kwlitsa" στο google και να οδηγούμαστε στο φόρουμ,αφού γι'αυτό κόπτονται μερικοι,πρώτο στην αναζητηση με μια φωτογραφία του Μ.Ι(Μέγας Ιντριγκαδόρος) να "πηδάει" μια κούκλα.
Δεν θα γράψω για το "σεντόνι" καποιου και τις απίστευτες συγκεκαλυμμένες ύβρεις προς τον Δημητρόπουλο και τί αποφάσισε ο Μ.Ι να γινει,αλλά αφού δεν μας "εβγαινε" η πλατφόρμα ,δημιουργήθηκε το όλο θέμα ,με σκοπό την διαπόμπευση του συγκεκριμένου μέλους.
Αν θέλετε ένα τετοιο φόρουμ δικαίωμά σας.

Kαλό θα ήταν τα μέλη να προσέχουν ποιον κάνουν φίλο στο προφίλ τους γιατί κάποιοι σημειώνουν οπαδούς και συμμαχίες

Καλή συνέχεια.

Ευπειθώς αναφέρω κύριε Συντονιστά

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Σαν μέλος της ΣΟ έχω κάθε δικαίωμα ν'απαντήσω γιατί το κακό παρατράβηξε .
Μέλος της ΣΟ?

Από πότε?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

ποια είσαι emanuella και πότε έγινες συντονίστρια;....
Το πρώτο μήνυμά σου είναι σε αυτό το νήμα, ποιος είναι ο λόγος;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Αλλά αυτο το "κατανοητά" αγαπητέ Γιώργο,σε ποιoν απευθύνεται;Σε νεοσύλλεκτους απο τον Λοχία
Σε όλους.Όχι φυσικά με το στυλ που αναφέρατε αλλά με την πραγματική του έννοια και με καμία δόση υπεροψίας.
Αν το πιστεύετε έχει καλώς.Αν όχι τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Σε όλους.Όχι φυσικά με το στυλ που αναφέρατε αλλά με την πραγματική του έννοια και με καμία δόση υπεροψίας.
Αν το πιστεύετε έχει καλώς.Αν όχι τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Γιώργο, αυτή τη στιγμή μιλάς (προφανέστατα) σε ένα διπλοεγγεγραμμένο άτομο που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του κουνώντας μας κοροϊδευτικά στη μούρη την παραβίαση των κανονισμών. Μέχρι να διευκρινιστεί το θέμα, καλό είναι να απέχουμε από οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.

Reaction score
7

Μας λες ότι δε γουστάρεις να συμμετέχεις στο forum μας, μας λες ότι μπαίνεις μόνο για να πουλάς, μας λες ότι υπερασπίζεις το Γιάννη λες και δε μπορεί να το κάνει μόνος του. Αφού ουσιαστικά μας τρίβεις στα μούτρα ότι δε γουστάρεις αυτό το χώρο σε απανωτά post, μας ειρωνεύεσαι για τη δημοκρατία μας.
Ασφαλώς κι έχεις δικαίωμα γνώμης λοιπόν. Την εκφράζεις εξάλλου. Αυτή είναι η δημοκρατία του avsite.
Ωστόσο η βαρύτητα της γνώμης σου για όλους τους λόγους που προανέφερα καταλαβαίνεις ότι σε κάποιους απο εμάς είναι μηδαμινή. Είσαι εδώ πλέον μόνο για να πάρεις, είμαστε εδώ συντονιστές, διαχειριστές και μέλη που ενδιαφέρονται και για να δώσουμε. Παρόλα αυτά διατηρείς ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα μέλη. Δε σου αρέσει αυτή η δημοκρατία;
Οι όποιες εξηγήσεις έπρεπε να δοθούν στα μέλη, δόθηκαν ήδη και απο συντονιστή και απο διαχειριστή.
Για τα υπόλοιπα υπάρχει η κατηγορία συντονιστών που εκφράζονται ατομικά οι θέσεις, οι παρατηρήσεις, ακόμα και τα παράπονα μας.
Αν και θα μπορούσα να γράψω σεντόνια περί βαρύτητας γνώμης... Άσε με εμένα. Εκτός από τους συντονιστάδες εδω μέσα είδαμε και γενικά τις αντιδράσεις των απλών μελών...όλοι κατά του Δημητρόπουλου :114:

Για τα υπόλοιπα και για να μη δίνω τροφή στα "θηρία", έχεις P.M.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Γιώργο, αυτή τη στιγμή μιλάς (προφανέστατα) σε ένα διπλοεγγεγραμμένο άτομο που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του κουνώντας μας κοροϊδευτικά στη μούρη την παραβίαση των κανονισμών.
Αυτό συμπεραίνω και εγώ.Απλά ελπίζω να υπάρχει η ευθιξία να μας αποκαλύψει και το 1ο username του/της.

Όσο για την απάντηση,sorry αλλά όσοι με ξέρουν (και είναι πολλοί από εδώ μέσα) καταλαβαίνουν ότι το στυλ λοχίας δεν με εκφράζει.Απλά υπάρχουν και αρκετοί οι οποίοι δεν με γνωρίζουν,οπότε καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσω.Όχι από κόμπλεξ ή για διατήρηση μιας ''καλής'' εικόνας,αλλά για την διατήρηση της πραγματικής,έστω και ηλεκτρονικά,εικόνας μου.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ενημερωτικά, το μέλος emanuella μπαναρίστηκε από μένα μόλις τώρα. Το μήνυμά του φυσικά παραμένει, αλλά το ίδιο το μέλος δεν μπορεί να παραμείνει από τη στιγμή που επικαλείται συντονιστική ιδιότητα, άρα ή διπλοεγγεγραμμένο είναι, ή λέει ψέματα για την ταυτότητά του. Ας μην παιδιαρίζουμε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εκτός από τους συντονιστάδες εδω μέσα είδαμε και γενικά τις αντιδράσεις των απλών μελών...όλοι κατά του Δημητρόπουλου :114:
Για ποιά μέλη μιλάς?
Τα κανονικά, αυτά που μας θυμήθηκαν μετά απο χρόνια ή τα fake τύπου emanuella?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.648

Μέλος της ΣΟ?

Από πότε?
Πριν ακόμα από το πρώτο post. Είδε φως, μπήκε, έγινε μέλος της ΣΟ και είπε να γράψει το πρώτο μήνυμα. Για να μαθαίνουν οι νέοι.

Reaction score
7

Μέλος της ΣΟ?

Από πότε?
ποια είσαι emanuella και πότε έγινες συντονίστρια;....
Το πρώτο μήνυμά σου είναι σε αυτό το νήμα, ποιος είναι ο λόγος;
Έλα ντε... μα μου προκαλεί και μένα εντύπωση... :116:

Σε αυτή τη θάλασσα δημοκρατίας εδώ μέσα υπάρχει ανάγκη για διπλοεγγραφή για να πεί ένας συντονιστής από τους "the others" τη γνώμη του; Α πα πα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.722

Εσύ πιστεύεις ότι ήταν κάποιος συντονιστής;

Reaction score
7

Για ποιά μέλη μιλάς?
Τα κανονικά, αυτά που μας θυμήθηκαν μετά απο χρόνια ή τα fake τύπου emanuella?
Αυτά που σας θυμήθηκαν μετά από χρόνια είχαν λόγους που σας ξέχασαν για χρόνια...

Οι λόγοι απλά επαναλαμβάνονται...

Reaction score
7

Εσύ πιστεύεις ότι ήταν κάποιος συντονιστής;
Από τα λεγομενά του μάλλον...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Έλα ντε... μα μου προκαλεί και μένα εντύπωση... :116:

Σε αυτή τη θάλασσα δημοκρατίας εδώ μέσα υπάρχει ανάγκη για διπλοεγγραφή για να πεί ένας συντονιστής από τους "the others" τη γνώμη του; Α πα πα...
ελπίζω να ξέρεις καλό κολύμπι, αυτή τη στιγμή είσαι στη θάλασσα δημοκρατίας του AVSite, αλλού θα είχε τσούχτρες.....

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907