- Reaction score
- 110.990
Όχι βέβαια!
Απλά είδα τη διαφορά και το είπα.
Κοιτα γενικα ειμαι χαμηλων τονων, αν και ηφαιστειωδης εντος μου. Εχω και μια διαχρονικη ...sexy βραχναδα (απροσδιοριστου προελευσης) στη φωνη, οποτ ηρθε κι εδεσεΌχι βέβαια!
Πέρα από την αγορά ή μη του διαφημιζόμενου προϊόντος, ο τηλεθεατής πληρώνει και με διαφορετικό τρόπο τις διαφημίσεις! Με το χρόνο που διαθέτει για να τις παρακολουθεί (ο χρόνος είναι χρήμα δεν λένε; )! Που ενίοτε στην ελληνική τηλεόραση μπορεί να είναι τεράστιος ανά ημέρα (και ανά ώρα εκπομπής).AN αγοράσω το προϊόν. Την ΕΡΤ την πληρώνεις έτσι κι αλλιώς, ακόμα και στα κοινόχρηστα. Ξαναπροσπάθησε.
Αν νομιζεις πως πρεπει να αφεθει μια χωρα, ενα κρατος, στις ορεξεις των πλουσιων (συνηθως με ανομο χρημα) που μπορουν να κατεχουν 5 φυλλαδες, 3 ραδιοφωνα, 2 τηλεσταθμους και να κυβερνουν ουσιαστικα, εισαι πολυ γελασμενος. Υπαρχουν πολλοι, τοσοι οσοι δεν φανταζεσαι, που ΔΕΝ θελουν κατι τετοιο, και η αντιδραση καποια στιγμη θα ειναι πολυ βιαιη. Μεχρι τοτε ομως, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, παρα πολλοι θα αποβλακωθουν και θα κουνουν το δαχτυλο απο τον καναπε τους - το δυστυχημα ειναι πως ψηφιζουν, συνηθως αυτους που βριζουνAN αγοράσω το προϊόν. Την ΕΡΤ την πληρώνεις έτσι κι αλλιώς, ακόμα και στα κοινόχρηστα. Ξαναπροσπάθησε.
ΟΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ....Αν νομιζεις πως πρεπει να αφεθει μια χωρα, ενα κρατος, στις ορεξεις των πλουσιων (συνηθως με ανομο χρημα) που μπορουν να κατεχουν 5 φυλλαδες, 3 ραδιοφωνα, 2 τηλεσταθμους και να κυβερνουν ουσιαστικα, εισαι πολυ γελασμενος. Υπαρχουν πολλοι, τοσοι οσοι δεν φανταζεσαι, που ΔΕΝ θελουν κατι τετοιο, και η αντιδραση καποια στιγμη θα ειναι πολυ βιαιη. Μεχρι τοτε ομως, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, παρα πολλοι θα αποβλακωθουν και θα κουνουν το δαχτυλο απο τον καναπε τους - το δυστυχημα ειναι πως ψηφιζουν, συνηθως αυτους που βριζουν![]()
ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ....Η τηλεοραση ειναι μεσον ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, τελος!
Όπως υπάρχαν πολλοί που δεν ήθελαν τους Αμερικάνους και μόλις ήρθε ο 6ος Στόλος στο Αιγαίο λένε "τώρα θα δείτε Τουρκαλάδες!"Υπαρχουν πολλοι, τοσοι οσοι δεν φανταζεσαι, που ΔΕΝ θελουν κατι τετοιο,
Οταν σου βαζουν το μαχαιρι στο λαιμο, και ...πισινο θα δωσεις!Όπως υπάρχαν πολλοί που δεν ήθελαν τους Αμερικάνους και μόλις ήρθε ο 6ος Στόλος στο Αιγαίο λένε "τώρα θα δείτε Τουρκαλάδες!"
Άλλο τι θέλει ο καθένας κι άλλο τι μπορεί να γίνει. Και μνημόνια δεν θέλαμε αλλά αν μπορούσαμε ας κάναμε κι αλλιώς. Να μου πεις υπάρχουν οι εναλλακτικές τύπου Σώρρα και Καζάκη που μπορούν να βρουν πλήρη εφαρμογή σε φρενοκομείο...
Όποιος θέλει βλέπει τηλεόραση. Αν δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα σημαίνει ότι είτε είναι κενός (και πρόβλημά του) είτε η τηλεόραση του αρέσει περισσότερο. Ενήλικες είμαστε και δεν χρειαζόμαστε κανέναν πατερούλη να μας δείξει το "σωστό". Όχι όμως να πληρώνουμε όλοι για να δουλεύει η ΕΡΤ του πατερούλη που απευθύνεται σε κομματόσκυλα και αρνητές της σύγχρονης εποχής, και μετά να λέμε ότι μας φταίνε ...οι διαφημίσεις των ιδιωτικών. Ας πληρώνει την ΕΡΤ αυτός που τη βλέπει και αν του αρέσει τόσο πολύ ας δίνει και παραπάνω.

Ο "εκβιασμός" είναι αποτέλεσμα δικών μας ενεργειών ή δείγμα ότι δεν κάνουμε μαγκιές στους δυνατούς. Η οργή δεν λύνει κανένα πρόβλημα παρά το κάνει χειρότερο (για τους οργισμένους). Ασυμβίβαστος μπορεί να είναι μόνο ο πολύ πλούσιος/δυνατός κι αυτό υπό προϋποθέσεις. Άρα το ξεχνάμε σε αυτή τη ζωή.Οταν σου βαζουν το μαχαιρι στο λαιμο, και ...πισινο θα δωσεις!
Κι αυτο ισχυει και για αποδοχη των Αμερικα και των μνημονιων - γι΄ αυτο λεω: ο εκβιασμος και η προσωρινη υποταγη φερνουν οργη!
Μην αρχίσουμε περί "ποιότητας" γιατί μπαίνουμε σε κουλτουριάρικα μονοπάτια και ξέρεις πόσο τα συμπαθώ.Που ειδες οτι η ΕΡΤ απευθυνεται σε αρνητες της συγχρονης εποχης; Δηλ το "Σαβουραβάιβορ" του μεγα εκσυγχρονιστη Αλαφουζου ειναι προοδος; Φυσικα και οποιος θελει να βλεπει ,θα βλεπει - το θεμα ειναι ΤΙ του βαζεις να βλεπει. Κι εκει ...σκιζουν τα ιδιωτικα απο ποιοτητα!
Παντως, πιο πολλα πληρωνουμε τις διαφημισεις παρα την ΕΡΤ !
Οι απαντησεις εντοςΟ "εκβιασμός" είναι αποτέλεσμα δικών μας ενεργειών ή δείγμα ότι δεν κάνουμε μαγκιές στους δυνατούς. Η οργή δεν λύνει κανένα πρόβλημα παρά το κάνει χειρότερο (για τους οργισμένους). Ασυμβίβαστος μπορεί να είναι μόνο ο πολύ πλούσιος/δυνατός κι αυτό υπό προϋποθέσεις. Άρα το ξεχνάμε σε αυτή τη ζωή.
Οπως η ζωη απεδειξε, ασυμβιβαστοι ηταν (ειναι) οσοι δεν ειχαν (εχουν) τιποτα να χασουν - οι αλλοι οχι μονον συμβιβαζονται μα "δινουν" και τη μανα τους για το τομαρι τους...
Μην αρχίσουμε περί "ποιότητας" γιατί μπαίνουμε σε κουλτουριάρικα μονοπάτια και ξέρεις πόσο τα συμπαθώ.Τηλεόραση βλέπει ο πολύς κόσμος για διασκέδαση και για κουτσομπολιό. Ο ένας στους 100 που θέλει "μόρφωση" ας ψαχτεί αλλού. Δεν βλέπω Survivor και αντιπαθώ (και) τις δημοφιλείς εκπομπές, αλλά αν είχα ως εναλλακτική την ΕΡΤ θα γινόμουν φανατικός ΣερβαΪβοριστής!
Φυσικα γι αυτα που λες βλεπει ο πολυς κοσμος - το θεμα δεν ειναι ΤΙ ειδους περιεχομενο του σερβιρουν;
Άντε πάλι με τις διαφημίσεις. Είναι πολύ απλό: Το προϊόν της διαφήμισης ΑΝ θέλουμε το αγοράζουμε. Την ΕΡΤ την πληρώνουμε θέλουμε δεν θέλουμε.
Αντε παλι με τις διαφημισεις: το κοστος διαφημισης/προωθησης ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται στο κοστος του προϊόντος και μετακυλιεται στην τιμη πωλησης; Αρα ποιος πληρωνει τη διαφημιση;
Για λαγό δεν ξέρω, για γιδοβοσκό κάτι είχα ακούσει.Ρε παιδιά , ποιός έλεγε ότι είναι λαγός της κυβέρνησης και εκπλήρωσε την αποστολή του?
Οπως η ζωη απεδειξε, ασυμβιβαστοι ηταν (ειναι) οσοι δεν ειχαν (εχουν) τιποτα να χασουν - οι αλλοι οχι μονον συμβιβαζονται μα "δινουν" και τη μανα τους για το τομαρι τους...
Φυσικα γι αυτα που λες βλεπει ο πολυς κοσμος - το θεμα δεν ειναι ΤΙ ειδους περιεχομενο του σερβιρουν;
Το πληρώνει ο αγοραστής ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ το προϊόν. Η ΕΡΤ έχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνδρομή. Το προϊόν μπορώ να μην το πάρω την ΕΡΤ δεν μπορώ να την αποφύγω με τίποτα. Επίσης, το προϊόν είναι κάτι που με ικανοποιεί ενώ η ΕΡΤ όχι. Δέχομαι να πληρώσω την υπηρεσία που καλύπτει μέρος των απαιτήσεών μου. Παλιότερα είχα COSMOTE TV, τώρα έχω NOVA. Τα κανάλια της ΕΡΤ δεν τα έχω καν συντονισμένα στην τηλεόραση μου.Αντε παλι με τις διαφημισεις: το κοστος διαφημισης/προωθησης ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται στο κοστος του προϊόντος και μετακυλιεται στην τιμη πωλησης; Αρα ποιος πληρωνει τη διαφημιση;