- Reaction score
- 78.382
Να το πάρει, έτσι κι αλλιώς δε θα την έβλεπα γιατί φαίνεται μούφα. 
Αναλόγως τη νάρκη και την ταινίαπόσες φορές έχουμε δει στις ταινίες τον στρατιώτη που πατάει την νάρκη, κάνει κλικ και δεν πρέπει να κουνηθεί για να μην σκάσει; πολλές, ε; πάντα έτσι είναι στις ταινίες...έλα όμως που δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα! με το πάτημα σκάει, δεν έχεις επιλογή, πατάς και μπουμ, no movie πως το λένε!
εγώ την έχω δει την ταινία άρα καλύτερα να μην το πεις εάν είναι αυτό που νομίζωνα το πάρει το ποτάμι;![]()
οι αντιαρματικές θέλουν διπλό πάτημα (των 100+ κιλών) και αυτό ώστε να σκάσει όταν το άρμα είναι για τα καλά από πάνω τηςEνα ερωτηματικο γεννηθηκε , γιατι να ενεργοποιειται κατι με την απελευθερωση? ποιος ο λογος να γινει ποιο συνθετος ο μηχανισμος και γιατι να δωθει η δυνατοτητα απενεργοποιησης ? το ποιο πιθανο σεναριο ειναι μονο εαν εχεις πατησει αντιαρματικη , που εχει συμβει και την εχουν γλυτωσει , να μην εχει αφαιρεθει η ασφαλεια κατα την τοποθετηση ή τελος να υπαρχει δυσλειτουργια για διαφορους λογους... πουθενα τεκμηριωμενα δεν ειδα μηχανισμο να λειτουργει με απελευθερωση παντως .
Η μονη με καποιο χρονο εκρηξης απο την πυροδοτηση ειναι η Μπετυ αυτη που σηκωνεται στο αερα αλλα και παλι πρεπει να εισαι ο Flash ή ο γιος του woolverin για να τη γλιτωσεις![]()
και για εκείνες κατά προσωπικού.... για να σκάσουν εκτός ατόμου και να ''πιάσουν'' και τον πίσω..Eνα ερωτηματικο γεννηθηκε , γιατι να ενεργοποιειται κατι με την απελευθερωση? ποιος ο λογος να γινει ποιο συνθετος ο μηχανισμος και γιατι να δωθει η δυνατοτητα απενεργοποιησης ? το ποιο πιθανο σεναριο ειναι μονο εαν εχεις πατησει αντιαρματικη , που εχει συμβει και την εχουν γλυτωσει , να μην εχει αφαιρεθει η ασφαλεια κατα την τοποθετηση ή τελος να υπαρχει δυσλειτουργια για διαφορους λογους... πουθενα τεκμηριωμενα δεν ειδα μηχανισμο να λειτουργει με απελευθερωση παντως .
Η μονη με καποιο χρονο εκρηξης απο την πυροδοτηση ειναι η Μπετυ αυτη που σηκωνεται στο αερα αλλα και παλι πρεπει να εισαι ο Flash ή ο γιος του woolverin για να τη γλιτωσεις![]()
Δεν το καταλαβαινω αυτο.. η και να πιασουν τον πισω και να αφησουν τον μπροστα θα ελεγα εγω..και για εκείνες κατά προσωπικού.... για να σκάσουν εκτός ατόμου και να ''πιάσουν'' και τον πίσω..
Δεν είπα καλέ ότι αφήνουν τον μπροστά και πιάνουν τον πίσω..εννοούσα ότι σκάνε στο ενδιάμεσο (και σε ύψος) ώστε να προξενήσουν μεγαλύτερη ζημιά στη διμοιρία και όχι μόνο σε ένα άτομο...Δεν το καταλαβαινω αυτο.. η και να πιασουν τον πισω και να αφησουν τον μπροστα θα ελεγα εγω..
Παρα το οτι οι κτπ ειναι πολλοι τυποι, δειξε μου εναν τυπο , εναν σε λινκ να δειχνει εναν τετοιο μηχανισμο..εκτος του HSE..
Explosive Ordnance Disposal (EOD) technicians commonly refer to such landmines as HSE mines - Hollywood Special Effect mines
Δεν το καταλαβαινω αυτο.. η και να πιασουν τον πισω και να αφησουν τον μπροστα θα ελεγα εγω..
Παρα το οτι οι κτπ ειναι πολλοι τυποι, δειξε μου εναν τυπο , εναν σε λινκ να δειχνει εναν τετοιο μηχανισμο..εκτος του HSE..
Explosive Ordnance Disposal (EOD) technicians commonly refer to such landmines as HSE mines - Hollywood Special Effect mines
στατιστικά μαύροι και δευτεράτζες ότι και να κόψουν κάνει μπουμ...Για την απενεργοποίηση των βομβών τελικά ποιο καλώδιο κόβεις ένα δευτερόλεπτο πριν εκραγούν;
Το κόκκινο ή το μαύρο;![]()
[DOUBLEPOST=1495090584][/DOUBLEPOST]Για να μην τα λεω εγω οπως αντιλαμβανομαι βλεποντας το μηχανισμο...Eνα ερωτηματικο γεννηθηκε , γιατι να ενεργοποιειται κατι με την απελευθερωση?
Προφανώς ναι...με την μέχρι τώρα αναζήτησή μας εκεί καταλήγουμεEλα με Καιρο μιλαω, ενα δυο..αναφερεσε στη ''Μπετυ'' ...αυτο τι σχεση εχει με την ενεργοποιηση με την απελευθερωση του βαρους? η πυροδοτηση θα ενεργοποιηθει με το πατημα που σημαινει οτι αυτη θα εκραγει ακομη και εαν διατηρησεις το βαρος του σωματος χωρις να σηκωσεις δηλαδη το ποδι... οποτε το μενω πατημενος σημαινει σιγουρα σκοτωμενος αντι ισως βαρια τραυματισμενοι πολλοι..
Αρα ο ΜΕΛΙΝΑΣ εχει δικιο...
- εμείς στα Εξάρχεια λέγαμε παλιά νάρκη τους αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών ( νάρκη . . . νάρκα . . . narcos . . . narcotics ) . . . https://en.wiktionary.org/wiki/narco . . .Αναλόγως τη νάρκη και την ταινία
άλλες λειτουργούν με απελευθέρωση μετά από πίεση
άλλες μόνο με την πίεση
άλλες με χρονοδιακόπτη
άλλες δεν ξέρω![]()
- αναλόγως πολιτικών πεποιθήσεωνΓια την απενεργοποίηση των βομβών τελικά ποιο καλώδιο κόβεις ένα δευτερόλεπτο πριν εκραγούν;
Το κόκκινο ή το μαύρο;![]()