Τι είδαμε, τι θα δούμε






wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.871
Reaction score
20.362
Τι είδαμε τον τελευταίο καιρό:

Seven kings must die (2023): Συνέχεια των 5 seasons της σειράς "The Last Kingdom". Εξαιρετική ταινία, συστήνεται ανεπιφύλακτα για όποιον είχε παρακολουθήσει τη σειρά. "Κλείνει" τη σειρά με ιδανικό τρόπο.

Central Intelligence (2016): Ο "The Rock" "τσιμπάει" την επιταγούλα του κι ο Kevin Hart προσπαθεί να φανεί αστείος. Προσπεράστε.

Troll (2022): Καλή περιπέτεια, η οποία "πατάει" στη Νορβηγική μυθολογία και τα αγαπημένα (? :biggrin:) σε όλους trolls. Περάσαμε ευχάριστα.

The Salton Sea (2002): Ταινία - απωθημένο. Είχα δει την αφίσα της όταν κυκλοφόρησε κι ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου σκέψη: "Με τέτοιο tattoo στην πλάτη, αποκλείεται να μην είναι καλή ταινία". Ε, κατάφερα να την δω 21 χρονιά μετά. Η αρχική εντύπωσή μου, επιβεβαιώθηκε. Πολύ καλή ταινία, να την δείτε.

The whole truth (2016): Δικαστικό δράμα με τον Keanu Reeves. ΟΚ, καλό ήταν.

Operation Fortune - Ruse De Guerre (2023): Συμπαθητικότατο! "Ελαφριά" περιπέτεια που ισορροπεί μεταξύ της κωμωδίας και της περιπέτειας. Σκηνές δράσης με πρωταγωνιστή (κυρίως) τον Jason Statham εναλλάσσονται με κωμικά συμβάντα. Βλέπεται ευχάριστα.

Tetris (2023): Πολύ καλό! Η ιστορία του παιχνιδιού Tetris, από την εφεύρεσή του κοντά (χρονικά) στο τέλος της ΕΣΣΔ μέχρι και την παγκόσμια εξάπλωσή του. Βλέπεται πολύ ευχάριστα, ο "ρυθμός" είναι συνεχής, δεν κάνει "κοιλιά", διέκρινα 1-2 goofs, αλλά τίποτα που να "αφαιρεί" το οτιδήποτε από την απόλαυση της ταινίας. Συστήνεται!

Doctor Stragne in the multiverse of madness (2022): Την είχα δει το περασμένο καλοκαίρι, στου Κώστα (post). Την είδαμε στην τίμια και ταπεινή 55" τηλεόρασή μας, απλά για να διαπιστώσω ότι υπό τις δικές μου συνθήκες, απλώς βλέπουμε ταινία. Στο πολυγαμίκουλο... εεεε, συγγνώμη, στο πολυκάναλο του Κώστα, ζεις εμπειρία, δεν βλέπεις απλά ταινία. Κατά τα άλλα, για ταινία της Marvel, καλή ήταν (καλύτερη από άλλες). Εάν είστε fan, δείτε την.

Shazam - Fury of the Gods (2023): Πάει, το 'χασε κι η DC...

True Lies (1994): Arnold at his prime! Δείτε την, είναι διασκεδαστικότατη!

Eraser (1996): Τυπική ταινία δράσης της εποχής, με πρωταγωνιστή τον Arnold. ΟΚ, καλή για να περνάει η ώρα.

The 6th Day (2000): Barrage ταινιών του Arnold! :biggrin: Καλή ήταν.

Dungeons & Dragons - Honor among thieves (2023): Χίλιες φορές το επιτραπέζιο και τα σχετικά PC games. Αν είστε fan των δύο, μην τη δείτε. Εάν δεν έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται κι έχετε δύο ώρες για χάσιμο, ε, δείτε την.

Ant-Man and the Wasp - Quantummania (2023): Τυπικό brainless δίωρο. Την είδαμε απλά για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του σύμπαντος της Marvel.
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Σκοτεινό, αργό, αλληγορικό, ωραία εικόνα, στο κλίμα των Α24 ταινιών..
Περίμενα πολλά, δεν.. αλλά ήταν καλό.
7αράκι και βλέπουμε για αν ή όταν το ξαναδώ.. ίσως με άλλο mood?

 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.871
Reaction score
20.362
Καλά βρε, τώρα μόνο τα είδες αυτά; :p :biggrin:
Ναι. :)

Γενικά, δεν έβλεπα κι εξακολουθώ να μην βλέπω πολύ τηλεόραση. Σκέψου ότι η τελευταία ταινία του Arnold που είδα επειδή ήθελα κι όχι επειδή έτυχε, ήταν το Last Action Hero - κι αυτό στο cinema, μόνο και μόνο επειδή είχε AC/DC στο soundtrack!:biggrin:

Τώρα, με Netflix, "θείους" κτλ, κάθομαι και βλέπω ταινίες (μόνο) και μεταξύ αυτών, ταινίες που δεν είχα δει όταν είχαν κυκλοφορήσει.
 






alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.399
Reaction score
27.687
Προχθές κάναμε μια επανάληψη στο πρώτο Avatar, και εχθές είδαμε το δεύτερο. Αρέσει δεν αρέσει, είναι αδύνατον να μη θαυμάσεις αυτό το αριστούργημα του Post Production. Μετάνιωσα που δεν την είδα στο Cinema.
 



jag

Μηνύματα
9.160
Reaction score
27.395
Βαρετούτσικο αλλά οκ.

ca-times.brightspotcdn.jpg

Sydney Sweeney- Εγγύηση
 

Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.378
Afire 2013 - Κόκκινος ουρανός - Roter Himmel




Η Γερμανία κέρδισε τρία από τα πιο σημαντικά βραβεία της Μπερλινάλε: «Roter Himmel» («Κόκκινος ουρανός») του Κρίστιαν Πέτζολντ, ψυχογραφικό δράμα χαρακτήρων γύρω από τέσσερις φίλους που μια πυρκαγιά στη διάρκεια των διακοπών τους ανατρέπει τις σχέσεις τους…- « Καθημερινή «

Θελω να τη δω,διότι ένας κριτικός και αναλυτής ταινιών που εκτιμώ,τη θεωρεί σαν μια από τις καλύτερες ταινίες του 2023 :

Wolfgang M. Schmitt

 

jag

Μηνύματα
9.160
Reaction score
27.395
:confused: :idk: :thumbsdown:
 


Staff online

  • spylab
    Shalom
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.201
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top