Τι εγινε στο Tango

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γενικά μιλώντας, εσένα σΚαφατάκο τελικά σε τρώει η "έδρα" σου να σε "χορέψει" κανένα γρήγορο χορό κάποια ψυχή....
Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχει κάνει και προόδους τώρα τελευταία!!!
Εαν μιλας για την γυναικα μου, κανενα προβλημα!
Την μονη που "εχει βαλει στο ματι" ειναι η Γιωτα και καθως εγω με την Γιωτα ΔΕΝ(καλυτερα να παω με τον Μπαρμπα Γιωργο απο τον Καραγκιοζη), ολα καθαρα και ξαστερα!:happy_5: :cool_11:

Reaction score
4.749
Την μονη που "εχει βαλει στο ματι" ειναι η Γιωτα και καθως εγω με την Γιωτα ΔΕΝ(καλυτερα να παω με τον Μπαρμπα Γιωργο απο τον Καραγκιοζη), ολα καθαρα και ξαστερα!:happy_5: :cool_11:

Δηλαδή όσοι με τη Γιώτα ΝΑΙ...το μαστιγώνουν το δελφίνι;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δηλαδή όσοι με τη Γιώτα ΝΑΙ...το μαστιγώνουν το δελφίνι;
Δεχομαι πεσεις να απαντησω στο παραπανω μηνυμα, διανθισμενες με κοσμητικα επιθετα που παραπεμπουν σε γλωσσα που χρησιμοποιουν στην ιχθυοσκαλα.
Καθως αποτελω γεννημα θρεμμα των βορειων περιοχων του Νομου, και οχι των παραθαλασσιων, αδυνατω να παρακολουθησω το συγκεκριμενο λεξιλογιο.
Παρακαλω επαναλαβατε το sms σε απταιστη Ελληνικη...:happy_5: :happy_5: :happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τωρα μαλιστα, ηρθε κατανοητο μηνυμα με την πρεπουσα ταπεινοφροσυνη.

Αυτο που εννοω ειναι πως ο καθενας εχει τις δικες του γευσεις.
Σε αλλον αρεσει η Γεωργια Βασιλειαδου , σε αλλον η Βανα Μπαρμπα και σε τριτο η Σαρλιζ Θερον.
Εαν, υποθετικα, μας αρεσει και εμας η Θερον δεν μπορουμε να καταδικασουμε τους αλλους δυο για το γουστο τους αλλα δεν μας υποχρεωνει και κανεις να φαμε γιγαντες πλακι την στιγμη που μπορουμε να επιλεξουμε ψαρονεφρι με δενδρολιβανο...:happy_5:

Reaction score
1
Τωρα μαλιστα, ηρθε κατανοητο μηνυμα με την πρεπουσα ταπεινοφροσυνη.

Αυτο που εννοω ειναι πως ο καθενας εχει τις δικες του γευσεις.
Σε αλλον αρεσει η Γεωργια Βασιλειαδου , σε αλλον η Βανα Μπαρμπα και σε τριτο η Σαρλιζ Θερον.
Εαν, υποθετικα, μας αρεσει και εμας η Θερον δεν μπορουμε να καταδικασουμε τους αλλους δυο για το γουστο τους αλλα δεν μας υποχρεωνει και κανεις να φαμε γιγαντες πλακι την στιγμη που μπορουμε να επιλεξουμε ψαρονεφρι με δενδρολιβανο...:happy_5:
Μ' αρέσεις βρε σΚαφάτε γιατί πάνω από όλα είσαι Γευσιγνώστης!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1
Oops, τώρα το είδα!
Κάνουμε και το "Αμερκανάκι" τώρα και τα γυρνάμε???
Αφού ξέρεις ότι δεν μιλάω για τη γυναίκα σου, αλλά μιλάω Γενικά.... ;-)

Reaction score
1
Άτιμα ρώσικα πετρέλαια...
Ωχ! Ελπίζω να μην ενοχοποιηθεί γενικά κάποιος εξ' αιτίας μου!!! :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εξάλλου το θέμα ήταν SΒ! (strictly business...)

Reaction score
4
Τι να πουμε και εμεις που ηρθαμε με το δικο μας καρπουζι.......wall_1

Reaction score
5
Ωχ! Ελπίζω να μην ενοχοποιηθεί γενικά κάποιος εξ' αιτίας μου!!! :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εξάλλου το θέμα ήταν SΒ! (strictly business...)
Πάλι καλά που έγραψες το strictly...νομιζα sex... :cool_3::cool_3::cool_3:

Reaction score
14
Εντελώς business!

Άλλωστε τελικά αλλουνού τηλέφωνο ζήτησε...
και εσύ της το έδωσες εεε...!!!!

Βρέ εχέμυθε ανθρωπε... με ρώτησες αν ήθελα? Η άλλη ήταν καλύτερη!!!! ΦΤΟΥ βρε γαμώτο πώς θα ξεμπλέξω τώρα?? Και δεν θέλω και πετρέλαιο ακόμα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.407
Members
38.557
Νεότερο μέλος
Giorgost