- Reaction score
- 1
Να 'μαι κι εγώωωω.....Βλέπω ότι σημαντικά μέλη τηρούν "σιγή ασυρμάτου!" Πρέπει να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια και να αποκατασταθούν ΟΛΕΣ οι πληγωμένες υπολήψεις!
Ο STELEXOS ακόμα κοιμάται????? ΔΕΝ το αντέχει το ποτό! Αυτό είναι σίγουρο! Μήπως έγινε κάτι περίεργο κατά την διάρκεια του χορού Σάντουιτς???? Χμμμμμ.... Muble.....Muble....Muble.....
Only time will tell!!!!!!rof:
Λοιπόν είναι να μην σας αφήσουνε μόνους σας... 12 σελίδες θέμα, κουράστηκα να διαβάζω!!!
Έχουμε τα ακόλουθα θέματα προς ενημέρωση των φίλων-μελών:
1) Δηλώνω εκ των προτέρων και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου πως ό,τι και να γραφτεί είναι ανυπόστατες φήμες και πως ό,τι και αν δείτε είναι φωτο-βίντεο μοντάζ των αηθών διοργανωτών της επαίσχυντου Σαββατιανής μαζώξεως. Εγώ ήμουν απολύτως σοβαρός και κύριος, καθισμένος ήσυχα σε μία γωνίτσα...ακριβώς όπως πρέπει να είναι ένας admin ;-) !!!
...Να φανταστείτε στο ρεπορτάζ συνεπώς και στην "παραγωγή" όσων θα δείτε ήταν Regunas με photo-camera και Dream με camera και ήχο... η χαρά του ρουφιάνου σας λέω και επιβεβαιωμένο :shock: !!!!!
(Γιάννη-dream περιμένω να δημοσιευθεί ως επιβεβαίωση, η σχετική visit-card που μοίραζες επισήμως το βράδυ του πάρτυ
(άσε που η Γιώτα έχει ήδη μία διαθέσιμη... :twisted: )
2) Διόρθωση: Τα αλλοδαπά ήταν 2, Άννα και Ελβύρα (ορθώς εκ Ρωσίας), τα άλλα 2 ήταν ημεδαπά Κάλλι και Κατερίνα- ΑΘήνα & Κύπρος (παπούτσι από τον τόπο σου...)!!!
3) Ο Γενικός και ο Dream υποθέτω ότι μιλόυσαν μετά της αλλοδαπής κυρίας εκ Ρωσίας για καράβια, πετρέλαια και άλλα συναφή... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που κοιτούσαν, λόγω ύψους εννοώ μην παρεξηγηθούμε κιόλας... (πέρνουμε και τα μέτρα μας μή τυχόν διαβάζει και καμία "γενική" σύζυγος...:roll: )
4) Ο Regunas φέρει αξίως τον τίτλο του ρουφιάνου... Ρωτάει τα πάντα, ασχέτως τόπου ή χρόνου, προκειμένου να αποκτήσει inside info και παράλληλα "ποτίζει" τον κόσμο ζεστά σφηνάκια προκειμένου να μην αντέξουν και να σπάσουν στην ανάκριση...
Επίσης φήμες ότι, εξ'αιτίας της παρουσίας του κου Reguna, υπήρχε γενικότερη "λάμψη" στα θεωρεία του Τango επιβεβαιώνονται ως ανακριβείς, μερικώς αληθείς ή τουλάχιστον ελλειπείς.
Η αλήθεια είναι ότι του είχα φέρει για υποστήριξη κολλητό μου ομοϊδεάτη με ίδιο χτένισμα και χωρίστρα...
Οπότε η "φωτεινότητα" του χώρου πραγματικά σκότωνε... :mrgreen:
5) Ο κύριος Dream ήταν πραγματικό δημοσιογραφικό υπόδειγμα επαγγελματισμού και σοβαρότητας... όλη την ώρα με μία κάμερα στο χέρι (σε καλοπιάνω βρε μήπως και "κόψεις" τίποτα "αχρείαστο" στο μονταζ) wall_1
6) Ο proprietor ήταν όντως "κύριος", λες και τον είχαν πάει βόλτα σε μουσείο... μόνο έβλεπε, δεν άγγιξε τίποτα, άλλο αν ήθελε...Δεν ξέρω βέβαια τί σκεφτότανε, αλλά αν θέλει ας τα ομολογήσει μόνος του... 8) !!!
(τί στο καλό ολόκληρη προαγωγή μας έδωσε να μην πούμε μία καλή κουβέντα... :mrgreen: Τόσα λεφτά θα πάρουμε!!! )
7) Χάρηκα που γνώρισα αρκετά φιλαράκια από κοντά και είπαμε και 2 κουβέντες... Ποιόν να πρωτοθυμηθώ... Βόρειους, Νότιους, Νησιωτες-Κρήτες, ήταν όλοι τους εκεί... παρώντες και άξιοι εκπρόσωποι...
Όσοι δεν είσασταν εκεί να ξέρετε μας λείψατε, αλλά το ποτηράκι (και όχι μόνο) στην υγειά σας το ήπιαμε...
Όσοι ήμασταν εκεί να 'μαστε καλά και του χρόνου!!! (ή και νωρίτερα... ;-) )
Αυτά προς το παρόν!!!
(Κάνω "review" το memory card και επιστρέφω...)