- Reaction score
- 97.436
Κλέφτηκαν και το 'σκασαν μακριά! 
Μαρτυρίαρη..Κλέφτηκαν και το 'σκασαν μακριά!![]()
Καλέ, εγώ δεν βλέπω καθόλου τελευταία (πάνω απο μήνα) τον amberjack και την pentagiotissa. Πού έχουν χαθεί;
Η ταχύτητα της απάντησης, μόλις 2 λεπτά μετά το ανέβασμα αυτού του σχολίου, σημαίνει ότι η έρευνα έχει γίνει σε παρελθόντα χρόνο και απλά κατέθεσα τα ευρήματα.Δύο μήνες, από 9 και 19 Σεπτεμβρίου.![]()
Ειδικά η απουσία του Νίκου ειναι ηχηρότατη.
Πιστεύω πως κάτι εχει συμβεί αλλά εμείς, τα απλά και ταπεινά μέλη, δεν πρεπει το γνωρίζουμε. Αυτά!
Και τωρα θα βγει ο χ και θα πει: μα τι ειναι αυτά που λέτε πια, όλο στη συνωμοσία παει ο νους σας και άλλα τέτοια, λες κι εμείς τόσα χρόνια που παρακολουθούμε το site δεν είχαμε καταλάβει τι σημαίνε η παρουσία του Νίκου, της Μαρίας και πολλών άλλων....που επίσης δεν γράφουν πια.
Πάντως, για να μην πηγαίνει ο νους σας στο κακό, ο Νίκος χαίρει άκρας υγείας. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω.Ειδικά η απουσία του Νίκου ειναι ηχηρότατη.
Πιστεύω πως κάτι εχει συμβεί αλλά εμείς, τα απλά και ταπεινά μέλη, δεν πρεπει το γνωρίζουμε. Αυτά!
Δεν έχω σταματήσει να γελάω ρε Άλεξ!Κλέφτηκαν και το 'σκασαν μακριά!![]()
Το φαντάζεσαι όμως να ήταν αλήθεια;Δεν έχω σταματήσει να γελάω ρε Άλεξ!![]()
Ετσι ακριβώς.Ας μεινουμε ολοι στο πολυ απλο ........ειμαι υποχρεωμενος να σε ακουσω [διαβασω] , αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος και να συμφωνησω! δεν εχει να κανει με το αν καποιος εχει η δεν εχει επιχειρηματα , αλλα εχει να κανει κυριως με το πως ο αλλος [γνωστης] μπορει να πεισει τον αλλο χωρις σε καμια των περιπτωσεων να τον προσβαλει! !
μαλιστα.....!Καλά, κατάλαβα! Θα στείλω ένα MMS του Amberjack, να ανοίξει ένα θέμα για την κατεφθηντυκότητα των καλοδίων. (Avclub θα καταντήσουμε στο τέλος)...
Αντ' αυτού προσπαθούν να διακωμωδήσουν την κατάσταση και για την ταμπακιέρα το ... μουγκρί.Δεν βρίσκω ότι αυτή η συζήτηση μπορεί να αποφέρει κέρδη για το φόρουμ. Αυτοί που ξέρουν ή μπορούν δεν θεωρώ ότι έχουν πρόθεση να αλλάξουν ...