Τι εχει αλλαξει στο AV SITE;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.504
Μπουαχαχαχαχαχαχα! :roflmao::roflmao:

Reaction score
864
Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος αλλά ίσως σε κάποιους το γενικό κλίμα φιλίας που επικρατεί ανάμεσα στα πλέων ενεργά μέλη να φαίνεται κάπως και να τους αποτρέπει από το να συμμετέχουν. Εγώ από την πλευρά μου πάντως δεν ένοιωσα ΠΟΤΕ ξένος ή παρεισακτος εδώ μέσα και τολμώ να πω ότι μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί στις συζητήσεις και στα περισσότερα νήματα διασκεδάζω με τις χαζομάρες πολύ πολύ ευχάριστα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τη διάθεση που είχα κάποτε στο να συμμετέχω αλλά για αυτό φταίνε μόνο δικοί μου ψυχολογικοι παράγοντες και σε καμία περίπτωση κάτι ή κάποιος άλλος. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το ότι έχω κατασταλάξει στο σύστημά μου εδώ και χρόνια και δεν ψάχνομαι πλέον. Τουλάχιστον κλέβω λίγο χρόνο προς το παρόν και ρίχνω καμιά ματιά που και που. Εχω χάσει και εγώ πολλούς που συμμετείχαν ενεργά όλα αυτά τα χρόνια αλλά τα φέρνει έτσι η ζωή που οι προτεραιοτητες και η διαχείρισή του προσωπικού μας χρόνου πρέπει να αλλάξει και δεν έχω παρά να το σεβαστώ.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Ειδικά η απουσία του Νίκου ειναι ηχηρότατη.
Πιστεύω πως κάτι εχει συμβεί αλλά εμείς, τα απλά και ταπεινά μέλη, δεν πρεπει το γνωρίζουμε. Αυτά!

Και τωρα θα βγει ο χ και θα πει: μα τι ειναι αυτά που λέτε πια, όλο στη συνωμοσία παει ο νους σας και άλλα τέτοια, λες κι εμείς τόσα χρόνια που παρακολουθούμε το site δεν είχαμε καταλάβει τι σημαίνε η παρουσία του Νίκου, της Μαρίας και πολλών άλλων....που επίσης δεν γράφουν πια.

Reaction score
1.844
Καλέ, εγώ δεν βλέπω καθόλου τελευταία (πάνω απο μήνα) τον amberjack και την pentagiotissa. Πού έχουν χαθεί;
Δύο μήνες, από 9 και 19 Σεπτεμβρίου. ;)
Η ταχύτητα της απάντησης, μόλις 2 λεπτά μετά το ανέβασμα αυτού του σχολίου, σημαίνει ότι η έρευνα έχει γίνει σε παρελθόντα χρόνο και απλά κατέθεσα τα ευρήματα. ;)

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.504
Πιστεύω πως κάτι εχει συμβεί αλλά εμείς, τα απλά και ταπεινά μέλη, δεν πρεπει το γνωρίζουμε. Αυτά!

Και τωρα θα βγει ο χ και θα πει: μα τι ειναι αυτά που λέτε πια, όλο στη συνωμοσία παει ο νους σας και άλλα τέτοια, λες κι εμείς τόσα χρόνια που παρακολουθούμε το site δεν είχαμε καταλάβει τι σημαίνε η παρουσία του Νίκου, της Μαρίας και πολλών άλλων....που επίσης δεν γράφουν πια.

Εσύ πού χάθηκες βρε και εμφανίστηκες τώρα; :fuckyou:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.461
Πάντως, για να μην πηγαίνει ο νους σας στο κακό, ο Νίκος χαίρει άκρας υγείας. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω.

@abcd: χειρονομίες στην Πηνελόπη, ρε;:smg: Ντροπή...!:D

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.504
Είναι φίλη μου Γιωργάκη. :D

Reaction score
1.788
Πραγματικα η απουσια του Νικου ειναι μεγαλη. Το λεω και εγω που πραγματικα πολλες φορες αν μπορουσα και ηταν στο χερι μου θα του εριχνα ακομα και ban!!:( Βλεπεις καμια φορα πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν μπορεις να δεις το υφος αυτουνου που γραφει, και μπορει ευκολα να βγαλεις λαθος συμπερασματα!

Ας μεινουμε ολοι στο πολυ απλο ........ειμαι υποχρεωμενος να σε ακουσω [διαβασω] , αλλα δεν ειμαι υποχεωμενος και να συμφωνησω! δεν εχει να κανει με το αν καποιος εχει η δεν εχει επιχειρηματα , αλλα εχει να κανει κυριος με το πως ο αλλος [γνωστης] μπορει να πεισει τον αλλο χωρις σε καμια των περιπτωσεων να τον προσβαλει! Και ολα αυτα χωρις φαρφαρες του τυπου θα τους λιωσω γιατι ειναι γελοιοι , και διαφορα αλλα του ιδιου στυλ !!

Αυτο το στυλ γραφης ειναι τουλαχιστον απαξιωτικο !

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ας μεινουμε ολοι στο πολυ απλο ........ειμαι υποχρεωμενος να σε ακουσω [διαβασω] , αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος και να συμφωνησω! δεν εχει να κανει με το αν καποιος εχει η δεν εχει επιχειρηματα , αλλα εχει να κανει κυριως με το πως ο αλλος [γνωστης] μπορει να πεισει τον αλλο χωρις σε καμια των περιπτωσεων να τον προσβαλει! !
Ετσι ακριβώς.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.971
Καλά, κατάλαβα! Θα στείλω ένα MMS του Amberjack, να ανοίξει ένα θέμα για την κατεφθηντυκότητα των καλοδίων. (Avclub θα καταντήσουμε στο τέλος)...

Reaction score
1.844
Προσωπικά νιώθω μεγαλύτερη έλλειψη από την απουσία της Μαρίας. Όχι για την προσφορά της σε σχόλια, ειδικά τον τελευταίο καιρό, αλλά γιατί είναι σερνική (ειλικρινής) περισσότερο από πολλούς άντρες εδώ μέσα. Νιώθω ότι απουσιάζει ένας αξιόλογος άνθρωπος.

Όμως αυτά συμβαίνουν στις παρέες, κόσμος έρχεται και φεύγει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως ορισμένοι θα έπρεπε να θέλουν να δώσουν κατευναστικό στις ανησυχίες της παρέας. Η νοοτροπία «δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε» - που έχει γίνει και εγγράφως στο πρόσφατο παρελθόν - δεν ενώνει μια παρέα, την αποδομεί. Με ότι αυτό πρόκειται να φέρει στη διάρκεια.

Νομίζω ότι δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Εκτός αυτού ήξερα τι θα γίνει από το πρώτο σχόλιο:
Δεν βρίσκω ότι αυτή η συζήτηση μπορεί να αποφέρει κέρδη για το φόρουμ. Αυτοί που ξέρουν ή μπορούν δεν θεωρώ ότι έχουν πρόθεση να αλλάξουν ...
Αντ' αυτού προσπαθούν να διακωμωδήσουν την κατάσταση και για την ταμπακιέρα το ... μουγκρί.

:idk:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.504
11 μέρες φυλακή γιατί ανέβασες φωτό του διαχειριστή χωρίς άδεια!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss