- Reaction score
- 6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...
Ο δρόμος όμως που θα επιλέξει κάποιος να πάει αντίθετα είναι στρωμένος με παλούκια. Εξαρτάται από το πόσο είναι αποφασισμένος κάποιος. Αλλά προσοχή! Εδώ δε μιλάμε για μια τυχαία απόφαση. Εδώ μιλάμε για τη διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής!
Θα πρέπει δηλαδή, οι πιθανότητες της ευτυχίας οι οποίες είναι λιγότερες από εκείνες της δυστυχίας, να ανταπεξέλθουν ακόμη μεγαλύτερων δυσκολιών σε μια σχέση, η οποία ευθύς εξ' αρχής θα αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τον περίγυρο.
Δε λέω. Ποιητικό ακούγεται. Αλλά ποιος αντέχει;
Κοίταξε, ίσως εγώ να είμαι λίγο of this earth, αυτού του χώματος, άντε να παραδεχτώ ότι είμαι και λίγο του συμφέροντος. :138:Το ερώτημα πραγματεύεται την εδώ ζωή αλλά με τόσους φραγμούς και φανταστικές δυσκολίες που βάζουμε...όχι soul mate δεν θα υπάρξει αλλά ούτε play mate.:143:
Ο δρόμος όμως που θα επιλέξει κάποιος να πάει αντίθετα είναι στρωμένος με παλούκια. Εξαρτάται από το πόσο είναι αποφασισμένος κάποιος. Αλλά προσοχή! Εδώ δε μιλάμε για μια τυχαία απόφαση. Εδώ μιλάμε για τη διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής!
Θα πρέπει δηλαδή, οι πιθανότητες της ευτυχίας οι οποίες είναι λιγότερες από εκείνες της δυστυχίας, να ανταπεξέλθουν ακόμη μεγαλύτερων δυσκολιών σε μια σχέση, η οποία ευθύς εξ' αρχής θα αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τον περίγυρο.
Δε λέω. Ποιητικό ακούγεται. Αλλά ποιος αντέχει;