Τι θα κάνατε αν ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.962
Re: Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Αυτο ειναι μια καθαρα υλιστικη αποψη και φυσικα δικη σου, η οποια ειναι σεβαστη.

Δεν μπορει ομως να σκεπτοναται ολοι το ιδιο. Αλλοιμονο. Τοτε θα ειχαμε ισοπεδωθει απαντες.:138:
Όπως και να σκέφτονται, μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, εκεί θα καταλήξουν. Εκτός κι αν κάνουν νέα σχέση μόλις σβήσει η "φλόγα" της παλιάς. :126:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Όπως και να σκέφτονται, μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, εκεί θα καταλήξουν. Εκτός κι αν κάνουν νέα σχέση μόλις σβήσει η "φλόγα" της παλιάς. :126:
Δηλαδή... υπάρχει περίπτωση κάποιοι να προσανατολίζονται μόνο σε τέτοιου είδους σχέσεις;;;

Μόνο με ξωτικές :)137: ! :138:) υπάρξεις διαφορετικής φυλής ... από ιδεολογία ;;;;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.962
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Δηλαδή... υπάρχει περίπτωση κάποιοι να προσανατολίζονται μόνο σε τέτοιου είδους σχέσεις;;;

Μόνο με ξωτικές :)137: ! :138:) υπάρξεις διαφορετικής φυλής ... από ιδεολογία ;;;;
Το διαφορετικό συχνά είναι πιο προκλητικό.
Αν ξέρεις από πριν τι θες από μία σχέση και δεν είσαι των ρομάντζων και των συναισθημάτων, μπορείς να το οργανώσεις καλύτερα.
Δε μιλάω για μένα, γιατί δεν πρόκειται να έκανα σχέση με μαύρη με τίποτα (και μη μου φέρετε για παράδειγμα τη Ναόμι). Και ναι, έχω ξαναπεί ότι είχα κάποιες ευκαιριακές σχέσεις μικρότερος με έγχρωμες, αλλά ήταν σε άλλα πλαίσια τότε.

Για το θέμα τώρα.

Δεν πρόκειται να επέμενα να αλλάξω την άποψη του παιδιού μου σε κανένα θέμα.
Όσο μεγάλωνε, θα του έλεγα αυτά που θεωρώ εγώ σωστά, αλλά από κει και πέρα, δική του είναι η ζωή και αυτό θα την κανονίσει.

Reaction score
3
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Εγώ πάλι που είμαι των ρομάντζων και των συναισθημάτων (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε :137: ) θεωρώ ότι οι φυλές πρέπει να μένουν αμιγείς και να μην ανακατεύονται.

Τώρα, αν τα παιδάκια μου το επέλεγαν θα τα στήριζα αλλά ... εκείνα τα μαρούλια τα εγγονάκια δεν ξέρω πως θα τα κυκλοφόραγα :116:
Αλλά μπορεί τότε και να μην είχε σημασία .

Βέβαια, αν ήταν πορτοκαλοκοκκινοκίτρινα (...noiz) δεν θα ήταν εγγόνια αλλά τα μπουχάρα χαλιά της Μοιραράκη :142:

Reaction score
1.214

Εγώ πάλι που είμαι των ρομάντζων και των συναισθημάτων (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε :137: )

θεωρώ ότι οι φυλές πρέπει να μένουν αμιγείς και να μην ανακατεύονται.

Πως συνδεεται το ρομαντζο με την ..καθαροτητα της φυλης ?

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Εγώ πάλι που είμαι των ρομάντζων και των συναισθημάτων (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε θεωρώ ότι οι φυλές πρέπει να μένουν αμιγείς και να μην ανακατεύονται.
Κατι ειχα καταλαβει..............

Τώρα, αν τα παιδάκια μου το επέλεγαν θα τα στήριζα αλλά ... εκείνα τα μαρούλια τα εγγονάκια δεν ξέρω πως θα τα κυκλοφόραγα
Γιατι να μην τα κυκλοφορησεις τα παιδακια; Ψυχουλες ειναι. Τι σημασια εχει το χρωμα τους; Εχεις δει κατι νεγρακια; Ειναι πανεμορφα με αυτα τα σγουρα τους τα μαλακια.:135::135:

Βέβαια, αν ήταν πορτοκαλοκοκκινοκίτρινα (...noiz) δεν θα ήταν εγγόνια αλλά τα μπουχάρα χαλιά της Μοιραράκη
Και θα κυκλοφορουσες με τετοια καρακιτσαρια χρωματα; Εστω και αν ηταν μπουχαρα;

Μπουχαχαχαχαχαχαρα :142::142:

Reaction score
3

Είσαι μικρούλι ακόμα και δεν καταλαβαίνεις :137:

Ρομάντζο και συναίσθημα με ...ιθαγενείς της φυλής μας :142:
Α... όλα κι όλα ... για να φτάσουμε στο σημείο να μας στραβώσει ο έρως τόσο ώστε να μην βλέπουμε χαρακτηριστικά φυλής, δεν είναι συναίσθημα, είναι γκαβωμάρα :139::140:

Reaction score
8

Εγώ πάλι που είμαι των ρομάντζων και των συναισθημάτων (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε ) θεωρώ ότι οι φυλές πρέπει να μένουν αμιγείς και να μην ανακατεύονται.

Τώρα, αν τα παιδάκια μου το επέλεγαν θα τα στήριζα αλλά ... εκείνα τα μαρούλια τα εγγονάκια δεν ξέρω πως θα τα κυκλοφόραγα

Βέβαια, αν ήταν πορτοκαλοκοκκινοκίτρινα (...noiz) δεν θα ήταν εγγόνια αλλά τα μπουχάρα χαλιά της Μοιραράκη
Μελετη μπορεις να σταματησεις τα κου(α)τομονταζ???

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Γιατι να μην τα κυκλοφορησεις τα παιδακια; Ψυχουλες ειναι. Τι σημασια εχει το χρωμα τους; Εχεις δει κατι νεγρακια; Ειναι πανεμορφα με αυτα τα σγουρα τους τα μαλακια.:135:
Θα κυκλοφορούσα, βρε!!!
Αλλά δεν θα το πίστευα!!! :137:

Και αυτό το μαλλί πως θα το χτένιζα;;; :116:

Reaction score
8

Είσαι μικρούλι ακόμα και δεν καταλαβαίνεις

Ρομάντζο και συναίσθημα με ...ιθαγενείς της φυλής μας
Α... όλα κι όλα ... για να φτάσουμε στο σημείο να μας στραβώσει ο έρως τόσο ώστε να μην βλέπουμε χαρακτηριστικά φυλής, δεν είναι συναίσθημα, είναι γκαβωμάρα
Ρε μανια με τις φυλες !!!!......................τη φυλη μου μεσα......:141:

Βρε τι σχεση εχουν οι φυλες; Οι ανθρωποι παιζουν ρολο.

Μπορει σε μια φυλη να βρεις και καλους και παλιανθρωπους. Τι σημαινει αυτο. Οτι ολη η ρατσα ειναι σκαρτοι;

Ρε μανια...............:142::142:

Reaction score
3

off topic:

Τι τό ΄θελες εδώ το multi quote;;; :137:

Μπερδεύεις και το meletov που είναι νήπιο :142::142:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Θα κυκλοφορούσα, βρε!!!
Αλλά δεν θα το πίστευα!!!

Και αυτό το μαλλί πως θα το χτένιζα;;; :116:
Ισα, ισα. Δες το απο την καλη πλευρα. Δεν θα το χτενιζες ποτε, οποτε θα ειχες και κερδος χρονου για να φιλοτεχνηθεις την δικη σου κομμωση. :142::142:

Reaction score
3

Ρε μανια με τις φυλες !!!!......................τη φυλη μου μεσα......:141:

Βρε τι σχεση εχουν οι φυλες; Οι ανθρωποι παιζουν ρολο.

Μπορει σε μια φυλη να βρεις και καλους και παλιανθρωπους. Τι σημαινει αυτο. Οτι ολη η ρατσα ειναι σκαρτοι;

Ρε μανια...............:
Βρε μανία με το ανακάτεμα!!! :138:
Δεν είπαμε ότι είναι σκάρτοι ... μαύροι είναι :137:

Reaction score
8

off topic:

Τι τό ΄θελες εδώ το multi quote;;; :137:

Μπερδεύεις και το meletov που είναι νήπιο :142::142:
Συγνωμη για το off topic.

Βρε συ δεν εκανα multi quote. Δεν ξερω πως εγινε και τωρα που το ειπες το πηρα χαμαμπαρι.:142:

Reaction score
1.214

Δεν ειναι κουτομονταζ Βασιλη...

Αρχιζω να πιστευω οτι τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα τελικα..σε κατασταση απογοητευτικη...απλα περνανε στο ντουκου και στο χαβαλε...

Reaction score
1.214

Α... όλα κι όλα ... για να φτάσουμε στο σημείο να μας στραβώσει ο έρως τόσο ώστε να μην βλέπουμε χαρακτηριστικά φυλής, δεν είναι συναίσθημα, είναι γκαβωμάρα :139::140:
Πχ...κατι τετοια...

Reaction score
8

Βρε μανία με το ανακάτεμα!!!
Δεν είπαμε ότι είναι σκάρτοι ... μαύροι είναι
Α! Ενταξη τοτε, ησυχασα.

Και τι εχουν οι μαυροι δηλαδη. Οι καλλιτεροι φιλοι του ανθρωπυ ειναι...........................(πλακα κανω)

Reaction score
6
Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι διαφορετικές συνήθειες, νοοτροπίες, πολιτισμικές διαφορές κ.ο.κ.

Αυτά δεν φαίνονται στην αρχή που υπάρχει η ρομαντζάδα. Μετά όμως κάνουν την εμφάνισή τους. Αφού έχει καταλαγιάσει (άντε δε λέω σβήσει :136:) ο πόθος και ο έρωτας.

Reaction score
3

Ξέρετε τι είναι το ''κοτοπαπί'';;;; :137::142::138::139:

Reaction score
8

Δεν ειναι κουτομονταζ Βασιλη...

Αρχιζω να πιστευω οτι τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα τελικα..σε κατασταση απογοητευτικη...απλα περνανε στο ντουκου και στο χαβαλε...
Ελπιζω να καταλαβες οτι προκειται για χιουμορ η συγκεκριμενη λεξη.

Κοιτα, δεν ξερω, ειλικρινα δεν ξερω κατα ποσο, αυτα που λεγονται εδω, εννοουνται κιολας. Γιαυτο με βλεπεις και εμενα στο χαβαλε.

Πιθανον αν η κουβεντα ηταν σε tet-a-tet κατασταση, τα πραγματα να ηταν διαφορετικα, να δινοντουσαν πιο σαφεις εξηγησεις απο τα μελη της συζητησης.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907