Τι θα κάνατε αν

Reaction score
17.548
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν

Για εισοδημα απο εργασια ειναι ~ 40%
Τι λες καλα ειναι η να σου δωσουμε 500 να εχεις να πορευεσαι

Δεν θα ηθελα να κερδισω,γι αυτο και δεν παιζω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Η δεν σου λειπουν η δεν χρειαζεσαι αναβαθμιση στερεοφωνικου

Reaction score
1.213

Για να μην μπερδευτω κι απαιτω αλλα αντ αλλων,μια φορα ακομη:Θα παρω 300.000 μειον το φορο?:140:

Να 'κλεψω' μπορω?:204:

χαχαχχα.Εγω νομιζα να μην το ανακοινωσεις σε φιλους και γνωστους οχι στο..κρατος :405:
Δεν φορολογουν,τσεκουρωνουν ακομα και την τυχη μας :122:

Reaction score
152

τι θα εκανα με 255.000 γιουρια -καθαρα- στα χερια.....
περα απο ξεχρεωματα,καποιες αναβαθμισεις σε ενισχυτη,σαμπ,τβ,προβολια, αντε και ενα καλο στερεο των 4-5 χιλιαρικων;

αφου δεν εχω αναγκη απο στεγη και ροδας,θα κρατουσα καμμια 100αρια χηνες για "μια βροχερη μερα,εβδομαδα,μηνα" που λενε και τα Αμερικανακια γιατι ποτε δεν ξερεις τι ζαριά θα σου φερει η τατανα η ζωή,και τα υπολοιπα,ΠΑΡΤΥ & ΤΑΞΙΔΙΑ στα καλυτερα,σε οσο εντονο βαθμο θα αντεχα μεχρι να μπουχτισω....

γιατι οπως ελεγε και σε μια ταινια ο Δ.Χορν, "μια ζωη την εχουμε,κι ααν δεν την γλεντησουμε....."

Reaction score
4.909

Βαζεις δύσκολα Μιχαλη...
Με 500 χιλ σίγουρα θα σταματούσα την δουλειά, άλλωστε σε 13 χρόνια φτάνω το θεωρητικό όριο των 65 και θα μου έφταναν άνετα μέχρι τότε. Το αγαθό που στοιχίζει ακριβότερα και αγοράζεται δυσκολότερα είναι ο χρόνος και εκτός απο κάτι μικρά χούγια δεν είμαι πολυέξοδος.
Με 300 χιλ μαλλον θα δούλευα 4-5 χρόνια ακόμη και μετά θα σταματούσα
Τα παραπάνω υπο την προυπόθεση βέβαια ότι θα είχα εξασφαλίσει τα λεφτά μου απο ...πτωχεύσεις χώρας, επανόδους σε δραχμή κλπ κλπ

Reaction score
17.548

......και τα υπολοιπα,ΠΑΡΤΥ & ΤΑΞΙΔΙΑ στα καλυτερα,σε οσο εντονο βαθμο θα αντεχα μεχρι να μπουχτισω....

γιατι οπως ελεγε και σε μια ταινια ο Δ.Χορν, "μια ζωη την εχουμε,κι ααν δεν την γλεντησουμε....."

Oριστε....αυτα τα ομορφα εννοουσα λιγο παραπανω....:142:

Οσο μεγαλυτερο το ποσο,τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να κηρυξεις προσωπικη χρεωκοπια μετα απο λιγο καιρο...:112:

Εσυ μου φαινεσαι επιρρεπης...:138::126:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Ξερουμε τι δινουν το μηνα αν τα κλεισεις?:121:

Reaction score
1.213

Δεν το κανουμε κανα τριχιλιαρο καλυτερα ? Να παρει αλλος το προβολακι του , αλλος το ντακ του , να μην εχουμε και σκοτουρες ...:204::204:

Reaction score
2.248

Αντε καλά τα είπαμε.... Πάμε για ύπνο τώρα να ονειρευτούμε τι θα κάναμε με 300000 και αύριο θα πούμε τι θα κάναμε εάν είχαμε την Μόνικα Μπελούτσι για μια βραδιά στο κρεβάτι μας :138:

Reaction score
27.168

ΕΓΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Reaction score
1.844

... Το εχω βολιδοσκοπησει ηδη.Ειναι οπως το θελω εξωτερικα.Η θαλασσα ειναι κρυσταλλινη ακριβως μετα την εξωπορτα του μεγαλου κηπου με τις φοινικιες....θα εχω ενα γειτονα απο Κολωνια - δηλ. θα τον βλεπω σπανια -,ειναι στην Χερσονησο της Κασσανδρας κρυμμενο κατω απο πευκα,δυσβατο...:119:

Θα ηθελα να τους δελεασω με το ποσο,για να μου το πουλησουν...

Μπας κι ειναι λιγα τα 300.000?:121:
Αν θέλεις με λιγότερα ευρά, υπάρχουν ένα σωρό διαθέσιμα στη Χώρα της Αλλονήσου, με 30-40 χιλ το πολύ. Όχι πάνω στη θάλασσα ακριβώς, αλλά με απίστευτη θέα στη θάλασσα. :107:

Reaction score
173

..οικοπεδο στη Σιφνο καπου ψηλα με θεα για να χτισω αμεσα..

Reaction score
20

μόνο αυτό!:107:
Είσαι σίγουρη γι'αυτό??? :118:
Γιατί απ'ό,τι βλέπω -εκτός των ήδη γνωστών διεργασιών
για την συντήρησή του (ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα κ.λπ)-
θα χρειάζεται και... κλάδεμα... :138::143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.999

κερδίζατε στο λαχείο, προπό, λότο, πρώτο και το κακό συναπάντημα, ένα ποσό όχι μυθικό, όχι των εκατομμυρίων ευρώ, αλλά της τάξης των 300.000 €
Σε επένδυση θα πήγαιναν. Μάλλον γη.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm