- Reaction score
- 0
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν
..ibiza....:136::135:
..ibiza....:136::135:
Ο.Κ. Έλα και τα λέμε από κοντά.Ρε συ Μιχαλη, μηπως κερδισες τιποτα χρηματα και δε το λες?:121:
Βασικα με 300.000 μπορεις να αγορασεις 5 ταξι με τις αδειες στην Αγγλια και να εχεις 6000 ευρο το μηνα ενοικιο. Ανα πασα στιγμη πουλας τις αδειες και παιρνεις τα περισσοτερα χρηματα πισω.
Τα 6.000 το μηνα φτανουν πιστευω για να κανεις καποια γουστα.:136:
Στειλε ενα πμ με ενα κινητο αν μπορεις. Αυριο ισως πιουμε καφε. :126:
..γιατί βήχεις βρε???:138:Γκουχ γκουχ. :137: :137:
μετάφραση: Ο.Κ Έλα και θα ρίξουμε 4-5 κιλά κρέας στη σχάρα...:136::143:Ο.Κ. Έλα και τα λέμε από κοντά.
:204:μετάφραση: Ο.Κ Έλα και θα ρίξουμε 4-5 κιλά κρέας στη σχάρα...
Μου τα θιγεις τα παιδια και φοβαμαι...μηπως δεν τους κατεβει το κοντοσουβλι χαμε !!!!!:143::142::137:μετάφραση: Ο.Κ Έλα και θα ρίξουμε 4-5 κιλά κρέας στη σχάρα...
Και τι σοι κοιμισμένοι είναι οι Άγγλοι και δεν επενδύουν ...σε άδειες ταξί, έστω και 1 που φτάνεται ευκολότερα; Αν η απόδοση ειναι τόσο μεγάλη, πώς και δεν έχει ανέβει το κόστος της άδειας; Και γιατι ειναι τόσο ηλίθιοι...που νοικιάζουν άδειες, αντί να τις αγοράζουν, με απλή διαίρεση βλέπω ότι η μία θα στοίχιζε 60 χιλιάδες.Ρε συ Μιχαλη, μηπως κερδισες τιποτα χρηματα και δε το λες?:121:
Βασικα με 300.000 μπορεις να αγορασεις 5 ταξι με τις αδειες στην Αγγλια και να εχεις 6000 ευρο το μηνα ενοικιο. Ανα πασα στιγμη πουλας τις αδειες και παιρνεις τα περισσοτερα χρηματα πισω.
Τα 6.000 το μηνα φτανουν πιστευω για να κανεις καποια γουστα.:136:
Στειλε ενα πμ με ενα κινητο αν μπορεις. Αυριο ισως πιουμε καφε. :126:
..βλέπω να γίνεται σλόγκαν αυτό....:142::143:Annie πολλά λες!
Δεν σε παίρνει "δια να ομιλείς"...
..εγώ απλά τους διευκολύνω να συνεννοηθούνε..χωρίς ντροπές...:142::143:Μου τα θιγεις τα παιδια και φοβαμαι...μηπως δεν τους κατεβει το κοντοσουβλι χαμε !!!!!:143::142:
..άλλος μιμίκος μας προέκυψε....:142::143:Δουλειά δεν έχουν μερικοί; (ονόματα δεν λέω )
Εννοώή![]()
![]()
Που έχουν πιάσει την πάρλα ενώ δεν δικαιούνται ασούμε ...
νοικοκυρόπαιδο....:136:Δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω γιατί έχω δουλειές με φούντες.
![]()
![]()
![]()
![]()
κερδίζατε στο λαχείο, προπό, λότο, πρώτο και το κακό συναπάντημα, ένα ποσό όχι μυθικό, όχι των εκατομμυρίων ευρώ, αλλά της τάξης των 300.000 €
Ειλικρινά όμως.
Θέλω να ακούσω κάποιες σκέψεις - προτάσεις σας.
Θα είναι και κάτι σαν γκάλοπ.
Λοιπόν;
Κάνω και παντζούρια με βεράντες, αλλά δεν ήβρα σχετικό εικονίδιο! :142:νοικοκυρόπαιδο.... πόσο παίρνεις την ώρα???
Θα τα ξόδευα όλα σε διακοπές.
Θα ζήταγα και 3 μήνες κάθε χρόνο άνευ αποδοχών και μαζί με τον ένα μήνα αδείας θα έκανα 4 μήνες το χρόνο διακοπές ! ! ! !
Έτσι θα εξασφάλιζα τις διακοπές μου για όλη την υπόλοιπη ζωή μου.