Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326
Ας ειν καλά η τηλεφωνιερα. Ήταν όμως και το θέμα της φωτό σωστά ψημένο και γευστικό
Oχι φίλε Μιχάλη δεν υπήρχε καμία σόδα.. Τίποτα χωνευτικό!Μπόμπυ.
Καμιά σόδα δεν είχατε;![]()
![]()
Σήμερα είχαμε σύναξη κοιλιόδουλων στο πατρικό μας όλοι οι νοματαίοι, εγώ & αδελφός & αδελφή..
Φυσικά τα εδέσματα τα ανέλαβε η μήτηρ με την συμμετοχή των γυναικών!!
Εχουμε κ λέμε..
Μουσακάς (απίστευτος!!) πατάτες φούρνου, κοτόπουλο ψητό, τυροπιτάκια special handmade!! με φύλλο crispy κ 4 τυριά (φέτα καλαβρύτων, γραβιέρα αμφιλοχίας,, κασέρι μυτιλήνης, κ regato καπνιστό για έξτρα άρωμα!), ρωσική σαλάτα χειροποίητη την οποία φτιάχνει η νύφη μου (καμία σχέση γευστικά με ΒΕΜ, hellmann's κλπ) τζατζίκι special δικό μας, ποικιλίες τυριών, σαλάτες κλπ.
View attachment 112355
Κ φυσικά μετά έπαιξε κ μία τούρτα καταπληκτική την οποία έφερε ο αδελφός μου από το γνωστό ζαχαροπλαστείο Mascotitsa στον Αγ. Στέφανο..
View attachment 112356
Αστα να πάνε φίλε Argi..Ολα τα λεφτα η κοκα λαιτ......................
Συμφωνώ..ναι θυμαμαι πριν 21 χρονια μια κυπρια να σαβουρωνει στο γκουντις στο πααλιμανι 2 πατατες και 4 μπερκερ ....και να πινει κοκα λαιτ......για να μην παχυνει......
πυρ γυνη και αλμυρο νερο.............
Από τότε που βγήκε και τη συνήθισα όλες οι άλλες μου φαίνονται πολύ γλυκές. Η στέβια με αηδιάζει γιατί έχει χαρακτηριστική γεύση.Η Coke Light έχει ωραία γεύση, οι άλλες είναι απαίσιες όπως και όλες οι Pepsi και οι στέβγιες.
Συμφωνώ απολύτως my friend..οποια και αν ειναι η σειρα ...ιδιο το αποτελεσμα......
Με την coca cola όντως όσο πίνεις την κανονική κ πάς να δοκιμάσεις κάποια στιγμή την light σου φαίνεται σαν χυμός από πικραμύγδαλο..Από τότε που βγήκε και τη συνήθισα όλες οι άλλες μου φαίνονται πολύ γλυκές. Η στέβια με αηδιάζει γιατί έχει χαρακτηριστική γεύση.