Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
14.362
Σήμερα είχαμε σύναξη κοιλιόδουλων στο πατρικό μας όλοι οι νοματαίοι, εγώ & αδελφός & αδελφή..
Φυσικά τα εδέσματα τα ανέλαβε η μήτηρ με την συμμετοχή των γυναικών!!
Εχουμε κ λέμε..
Μουσακάς (απίστευτος!!) πατάτες φούρνου, κοτόπουλο ψητό, τυροπιτάκια special handmade!! με φύλλο crispy κ 4 τυριά (φέτα καλαβρύτων, γραβιέρα αμφιλοχίας,, κασέρι μυτιλήνης, κ regato καπνιστό για έξτρα άρωμα!), ρωσική σαλάτα χειροποίητη την οποία φτιάχνει η νύφη μου (καμία σχέση γευστικά με ΒΕΜ, hellmann's κλπ) τζατζίκι special δικό μας, ποικιλίες τυριών, σαλάτες κλπ.

DSC_00100 (187).JPG

Κ φυσικά μετά έπαιξε κ μία τούρτα καταπληκτική την οποία έφερε ο αδελφός μου από το γνωστό ζαχαροπλαστείο Mascotitsa στον Αγ. Στέφανο..

DSC01994.JPG

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.921
Κολοκυθόσουπα βελουτέ με σελινόριζα και τζίντζερ

20181209_162131.jpg

Μπύρα σε ποτήρι με χερούλι
20181209_162313.jpg

Μπουκίτσες κοτόπουλου με μουστάρδα και κρέμα γάλακτος, με συνοδεία ρυζιού
20181209_163147.jpg

melina

Cargo 200
Reaction score
45.580
Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες από την σουπα μπρόκολο με μανιτάρια σωτε, το κατσίκι κρασάτο με καυτερες πιπεριες που πήγε για πέταμα γιατί βρωμαγε το κρέας, το κατσικάκι στην λαδόκολλα που ευτυχώς ήταν μια χαρά και δεν έμεινε δείγμα, το αρνί οφτο που ήταν θεϊκό, οι baby πατάτες ψητές ατο αλάτι με πέρασμα από το grill, η γραβιέρα και το pick Ουγγαρίας που συνόδευσε το κρασί στο τέλος (σε άλλο τοπικ αυτά) και τα μπακλαβαδάκια της κόλασης.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Σήμερα είχαμε σύναξη κοιλιόδουλων στο πατρικό μας όλοι οι νοματαίοι, εγώ & αδελφός & αδελφή..
Φυσικά τα εδέσματα τα ανέλαβε η μήτηρ με την συμμετοχή των γυναικών!!
Εχουμε κ λέμε..
Μουσακάς (απίστευτος!!) πατάτες φούρνου, κοτόπουλο ψητό, τυροπιτάκια special handmade!! με φύλλο crispy κ 4 τυριά (φέτα καλαβρύτων, γραβιέρα αμφιλοχίας,, κασέρι μυτιλήνης, κ regato καπνιστό για έξτρα άρωμα!), ρωσική σαλάτα χειροποίητη την οποία φτιάχνει η νύφη μου (καμία σχέση γευστικά με ΒΕΜ, hellmann's κλπ) τζατζίκι special δικό μας, ποικιλίες τυριών, σαλάτες κλπ.

View attachment 112355

Κ φυσικά μετά έπαιξε κ μία τούρτα καταπληκτική την οποία έφερε ο αδελφός μου από το γνωστό ζαχαροπλαστείο Mascotitsa στον Αγ. Στέφανο..

View attachment 112356

Ολα τα λεφτα η κοκα λαιτ......................

Reaction score
14.362
Ολα τα λεφτα η κοκα λαιτ......................
Αστα να πάνε φίλε Argi..
Θα θυμάσαι μία παλιά ταινία "εκπαιδευτικού" περιεχομένου με τίτλο: <<Στην Ελλάδα σπάει καρύδια!>>:)
Ε σε πληροφορώ ότι ο ανωφελής υποχονδρισμός ορισμένων γυναικών έχει εξίσου καλά αποτελέσματα στην θραύση των καρυδιών!!:D
Τι εννοώ?
Λες στο τραπέζι ,"-- παιδιά, έχουμε φοβερό ψωμί, από παραδοσιακό ξυλόφουρνο με ανάλαφρη γεύση κλπ κλπ --"
Κ ακούς.. "Α εγώ είμαι σε δίαιτα, θα την χαλάσω που θα την χαλάσω σήμερα, με τόσα φαγητά μη φάω κ ψωμί!"
Κ λές από μέσα σου λογικό, αφού κάνει δίαιτα..
Κ μετά βλέπεις ότι έχει κατασπαράξει ένα πακέτο φρυγανιές Elite κ έχει πάρει 1.000 θερμίδες, χώρια την ζάχαρη, υδατάνθρακες κλπ!!:o
K επειδή ψιλοκαταλαβαίνει τι σκέφτεσαι όπως την κοιτάς χαμογελαστός σου ρίχνει κ την χαριστική ατάκα η οποία αν δεν έχεις προλάβει να καταπιείς την μπουκιά σου μπορεί να αποβεί κ μοιραία!
Α εγώ τρώω φρυγανιές επειδή είναι ελαφριές δεν στουμπώνεις, κ λειτουργούν σαν το απορροφητικό χαρτί της κουζίνας δηλ τραβάνε όλα τα λίπη κ λάδια των φαγητών.
Αρα όσο πιό πολλές τόσο καλύτερο!!
No comments my friend!!!
Γι αυτό κ η Coca Cola Light σε ένα τόσο λουκούλλειο γεύμα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
ναι θυμαμαι πριν 21 χρονια μια κυπρια να σαβουρωνει στο γκουντις στο πααλιμανι 2 πατατες και 4 μπερκερ ....και να πινει κοκα λαιτ......για να μην παχυνει......
πυρ γυνη και αλμυρο νερο.............

Reaction score
14.362
ναι θυμαμαι πριν 21 χρονια μια κυπρια να σαβουρωνει στο γκουντις στο πααλιμανι 2 πατατες και 4 μπερκερ ....και να πινει κοκα λαιτ......για να μην παχυνει......
πυρ γυνη και αλμυρο νερο.............
Συμφωνώ..:)
Κ όχι απαραίτητα με αυτή τη λογική σειρά!! :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.495
Η Coke Light έχει ωραία γεύση, οι άλλες είναι απαίσιες όπως και όλες οι Pepsi και οι στέβγιες.
Από τότε που βγήκε και τη συνήθισα όλες οι άλλες μου φαίνονται πολύ γλυκές. Η στέβια με αηδιάζει γιατί έχει χαρακτηριστική γεύση.

Reaction score
14.362
οποια και αν ειναι η σειρα ...ιδιο το αποτελεσμα......
Συμφωνώ απολύτως my friend..;)
[DOUBLEPOST=1544444736][/DOUBLEPOST]
Από τότε που βγήκε και τη συνήθισα όλες οι άλλες μου φαίνονται πολύ γλυκές. Η στέβια με αηδιάζει γιατί έχει χαρακτηριστική γεύση.
Με την coca cola όντως όσο πίνεις την κανονική κ πάς να δοκιμάσεις κάποια στιγμή την light σου φαίνεται σαν χυμός από πικραμύγδαλο..
Ετσι κ την συνηθίσεις όμως κ κάποια στιγμή σου δώσουν να πιείς την κανονική, τότε η κανονική σου φαίνεται σαν πετιμέζι!
Τουλάχιστον σε εμένα συμβαίνει αυτό.
Κ από όλες τις coca's θεωρώ την coca cola light πιό δίκαιη όσον αφορά την έκπτωση γεύσης που αναγκαστικά υπόκειται για να γίνει light.

Last edited:

Reaction score
14.362
Μιά που αναφέραμε θερμίδες ζάχαρες κλπ, ρίξτε μιά ματιά σε αυτή τη λίστα που δείχνει την περιεκτικότητα της ζάχαρης σε αρκετές τροφές.
Κάθε κύβος ισοδυναμεί σε ένα κουταλάκι ζάχαρη..:o
Θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε πόση ζάχαρη εκλαμβάνετε καθημερινά, ίσως χωρίς να το γνωρίζετε.
Ιδιαίτερα στα φρούτα..

Α' ΜΕΡΟΣ

!cid_1_963179269@web28306_mail_ukl_yahoo.jpg

!cid_2_963179269@web28306_mail_ukl_yahoo.jpg

!cid_3_963179269@web28306_mail_ukl_yahoo.jpg

!cid_4_963179269@web28306_mail_ukl_yahoo.jpg

!cid_5_963179269@web28306_mail_ukl_yahoo.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members