Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
VIDEOMIX said:Αγαπητέ φίλε Διονύση που μου είσαι συμπαθής στους top 10 εδω μέσα για να μην σου πω και ψηλά ψηλά στην λίστα, θέτω αποχώρηση απ'την λίστα των δωροθετων. Διοτι το δικό μου κονσέπτ είναι σε mp3 υψηλής ποιότητας και κουράστηκα για να φτιάξω την λίστα, ονόματα κλπ.
Δεν υπάρχει πουθενά στο διαδύκτιο αλλα ούτε και σε δισκοπωλεία.
Επομένως δεν έχω πρόβλημα και για πνευματικά δικαιώματα.
Όποιος λοιπόν ενδιαφερθεί, ευχαρίστως να του δώσω το σπάνιο αυτό υλικό με όλη μου την αγάπη και φιλία. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε σπάνιο υλικό και οχι να το "παίζουμε" μάγκες πως εμείς μόνο το διαθέτουμε.
Βγάλτε με όμως απο την λίστα του τόπικ αυτού μιας και δεν έχω τις προυποθέσεις που ζητάτε ούτε δύναμαι να τις ακολουθήσω. Ευχαριστώ. 8)
Σε ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγγνώμη που χαλάω την "πιάτσα".ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:VIDEOMIX said:Αγαπητέ φίλε Διονύση που μου είσαι συμπαθής στους top 10 εδω μέσα για να μην σου πω και ψηλά ψηλά στην λίστα, θέτω αποχώρηση απ'την λίστα των δωροθετων. Διοτι το δικό μου κονσέπτ είναι σε mp3 υψηλής ποιότητας και κουράστηκα για να φτιάξω την λίστα, ονόματα κλπ.
Δεν υπάρχει πουθενά στο διαδύκτιο αλλα ούτε και σε δισκοπωλεία.
Επομένως δεν έχω πρόβλημα και για πνευματικά δικαιώματα.
Όποιος λοιπόν ενδιαφερθεί, ευχαρίστως να του δώσω το σπάνιο αυτό υλικό με όλη μου την αγάπη και φιλία. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε σπάνιο υλικό και οχι να το "παίζουμε" μάγκες πως εμείς μόνο το διαθέτουμε.
Βγάλτε με όμως απο την λίστα του τόπικ αυτού μιας και δεν έχω τις προυποθέσεις που ζητάτε ούτε δύναμαι να τις ακολουθήσω. Ευχαριστώ. 8)
Αγαπητέ Θάνο , οι εξαιρεσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες!!
Ο μόνος λόγος που όρισαμε audio cd ήταν για να θυμίζει αυτή η δημιουργία , το μέλος που την επιμελήθηκε!
Η δική σου προσφορά όμως ξεφευγεί από την παράκληση αυτή , καθώς όπως καταλαβαίνω πρόκειται για σπάνιο υλικό που ΜΟΝΟ εσύ έχεις στην κατοχή σου και επιθυμείς να μοιραστείς
Ετσι όχι μόνο δεν συμφωνώ με το να βγείς από την λίστα , αλλά ΕΠΙΚΡΟΤΩ και την πρόθεσή σου!!
Ο δικός μας στόχος ήταν να αποφύγουμε ένα δισκάκι με τραγούδια mp3 που ευκολα μπορεί να βρεί καποιος στο ιντερνετ! Δεν αναφερομουν σε ιδιαίτερη προσφορά όπως η δική σου!!
Ετσι θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις την παράκληση σου για να βγείς από την λίστα από την στιγμή που προσφέρεις κάτι τόσο σπάνιο και "προσωπικό"
Ότι και να αποφασίσεις , σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για την τόσο σημαντική σου προσφορά στην ενέργεια αυτή!!
Επειδή δεν ..γράφουμε κανέναν και κανονικά αλλά ..γράφουμε μόνο cd!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , και επειδή δεν αποφασίζουμε εμείς (εννοώ οι συντονιστάδες) αλλά ..εσείς!!!!, σκέφτηκα να βάλω ένα Poll και να αποφασίσετε εσείς για το πώς θα γίνει η ανταλλαγή των cd!!!!HV said:Χαιρομαι που με γραφετε κανονικα.....
..αν είσαι τόσο σίγουρος πως θα πέσει ο κλήρος στους δυό μας!! 8)VIDEOMIX said:Εγώ προτείνω να πάω στον γιατρό να του το δώσω την ώρα που θα μου αφαιρεί μια βρωμοελιά στο αριστερό μπούτι. Τι λες γιατρέ μας;![]()
Θα κάνω κομπίνα. Θα σου φέρω δεύτερη κόπια εσένα.Sambalis said:..αν είσαι τόσο σίγουρος πως θα πέσει ο κλήρος στους δυό μας!! 8)VIDEOMIX said:Εγώ προτείνω να πάω στον γιατρό να του το δώσω την ώρα που θα μου αφαιρεί μια βρωμοελιά στο αριστερό μπούτι. Τι λες γιατρέ μας;![]()
Από ..aurora .. 8).ομως???VIDEOMIX said:Θα κάνω κομπίνα. Θα σου φέρω δεύτερη κόπια εσένα.Sambalis said:..αν είσαι τόσο σίγουρος πως θα πέσει ο κλήρος στους δυό μας!! 8)VIDEOMIX said:Εγώ προτείνω να πάω στον γιατρό να του το δώσω την ώρα που θα μου αφαιρεί μια βρωμοελιά στο αριστερό μπούτι. Τι λες γιατρέ μας;![]()
Αλλα γιατρέ δεν μπορώ να σε φανταστώ να ακούς ordinary world απο τον Παβαρόττι και τον Simon.![]()
Θα φροντίσω και θα έρθω με ...κράνος :mrgreen:HV said:Ελπιζω να καταλαβαινεις πως αυτο δεν θα με αποτρεψει απο το να παρω ενα ροπαλο και να ερθω στην συναντηση να βρω τον διονυση![]()
![]()