Τι λέτε, ανταλλάσσουμε κανένα δωράκι?

Αποφασίστε εσείς αν...

• Total voters
    12

HV

Reaction score
0
Δεν θα το στειλουμε...Αν δεν κανω λαθος θα εχουμε συναντηση σωστα ?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αν γίνει συγκέντρωση, όλοι οσοι είμαστε εκτός Αθηνών θα το στείλουμε εκ των προτέρων, μετά από κάποια συνεννόηση, για να μπει στο "καλάθι", σωστά;

Reaction score
23
Για να βάλουμε σε μια τάξη την πολύ καλή ιδέα που είχε ο φίλος Web_Nautilus , να διευκρινήσω τα εξής μετα από συννενόηση που είχα με τον sambalis:

1. Τα cd να έχουν την μορφή των audio cd ! Ο λόγος είναι ότι μόνο έτσι θα έχουμε κάτι που "ολόκληρο" (δισκάκι, περιεχομενο, κουτι, εξωφυλλο) θα το έχει επιμεληθεί ένα μέλος για κάποιο άλλο μέλος και θα μας θυμίζει την ενέργεια αυτή. Η δημιουργία ενος cd ή dvd με mp3 νιμίζω πως είναι έξω από τον σκοπό της κινησης αυτής , καθώς σήμερα ΟΛΟΙ μας μπορούμε να βρούμε τα ΠΑΝΤΑ σχεδόν στο internet!

2. H "ανταλλαγή" των δώρων θα γίνει με ταχυδρομείο , γιατί συμμετοχή έχουν δηλώσει και πολλοί που δεν είναι κατοικοι Αθηνών και δεν πρέπει να τους κάνουμε να νιώσουν ότι δεν θα έχουν την ιδια αντιμετώπιση από την "ενέργεια" αυτή σε σχέση με τους κατοίκους της Αθήνας. Αν τωρα κάποια ζευγάρια συμφωνήσουν μεταξύ τους μπορούν να συναντηθούν αν μένουν στην ίδια πολη.

3. Καθορίζεται η 10 /12 /2006 ως η τελευταία μέρα συμμετοχής στην ενέργεια αυτή. Στην συνέχεια θα γίνει κλήρωση των ζευγαριών.
Η ανταλλαγή διευθύνσεων θα γίνει μεταξύ τους με PM . Ο λόγος που μπαίνει η ημερομηνιά είναι ότι για να επιτευχθεί χρονικά ο στόχος της ενέργειας αυτής - "δωράκι για τις γιορτες" - πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για την αποστολή των cd , σε μια περιόδο που τα ΕΛΤΑ έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας.

4. Η ιδέα να γίνει η ανταλλαγή στην πίττα , δεν μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα της ενεργειας αυτής που έχει σαν στόχο το "δωράκι για τις γιορτές" , καθώς η πίττα θα γίνει σίγουρα πολύ αργότερα από την εορταστική περίοδο.

Αν κάποιο μέλος έχει κάποια σοβαρή αντίρρηση , παρακαλώ να το γράψει.

Ευχαριστώ :D

Reaction score
118
Αγαπητέ φίλε Διονύση που μου είσαι συμπαθής στους top 10 εδω μέσα για να μην σου πω και ψηλά ψηλά στην λίστα, θέτω αποχώρηση απ'την λίστα των δωροθετων. Διοτι το δικό μου κονσέπτ είναι σε mp3 υψηλής ποιότητας και κουράστηκα για να φτιάξω την λίστα, ονόματα κλπ.
Δεν υπάρχει πουθενά στο διαδύκτιο αλλα ούτε και σε δισκοπωλεία.
Επομένως δεν έχω πρόβλημα και για πνευματικά δικαιώματα.

Όποιος λοιπόν ενδιαφερθεί, ευχαρίστως να του δώσω το σπάνιο αυτό υλικό με όλη μου την αγάπη και φιλία. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε σπάνιο υλικό και οχι να το "παίζουμε" μάγκες πως εμείς μόνο το διαθέτουμε.

Βγάλτε με όμως απο την λίστα του τόπικ αυτού μιας και δεν έχω τις προυποθέσεις που ζητάτε ούτε δύναμαι να τις ακολουθήσω. Ευχαριστώ. 8)

Reaction score
23
VIDEOMIX said:
Αγαπητέ φίλε Διονύση που μου είσαι συμπαθής στους top 10 εδω μέσα για να μην σου πω και ψηλά ψηλά στην λίστα, θέτω αποχώρηση απ'την λίστα των δωροθετων. Διοτι το δικό μου κονσέπτ είναι σε mp3 υψηλής ποιότητας και κουράστηκα για να φτιάξω την λίστα, ονόματα κλπ.

Όποιος λοιπόν ενδιαφερθεί, ευχαρίστως να του δώσω το σπάνιο αυτό υλικό με όλη μου την αγάπη και φιλία. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε σπάνιο υλικό και οχι να το "παίζουμε" μάγκες πως εμείς μόνο το διαθέτουμε.

Βγάλτε με όμως απο την λίστα του τόπικ αυτού μιας και δεν έχω τις προυποθέσεις που ζητάτε ούτε δύναμαι να τις ακολουθήσω. Ευχαριστώ. 8)

Αγαπητέ Θάνο , οι εξαιρεσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες!!
Ο μόνος λόγος που όρισαμε audio cd ήταν για να θυμίζει αυτή η δημιουργία , το μέλος που την επιμελήθηκε!
Η δική σου προσφορά όμως ξεφευγεί από την παράκληση αυτή , καθώς όπως καταλαβαίνω πρόκειται για σπάνιο υλικό που ΜΟΝΟ εσύ έχεις στην κατοχή σου και επιθυμείς να μοιραστείς :D
Ετσι όχι μόνο δεν συμφωνώ με το να βγείς από την λίστα , αλλά ΕΠΙΚΡΟΤΩ και την πρόθεσή σου!!

Ο δικός μας στόχος ήταν να αποφύγουμε ένα δισκάκι με τραγούδια mp3 που ευκολα μπορεί να βρεί καποιος στο ιντερνετ! Δεν αναφερομουν σε ιδιαίτερη προσφορά όπως η δική σου!!

Ετσι θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις την παράκληση σου για να βγείς από την λίστα από την στιγμή που προσφέρεις κάτι τόσο σπάνιο και "προσωπικό" :D

Ότι και να αποφασίσεις , σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για την τόσο σημαντική σου προσφορά στην ενέργεια αυτή!!

HV

Reaction score
0
Ταπεινη μου αποψη ειναι πως πρεπει να γινει Συναντηση οσων μενουν στην Αθηνα και αποστολη απο τους υπολοιπους των CD πχ στον Ανδρεα και αυτος με την σειρα του θα τα δωσει καπως με κληρωση στην συγκεντρωση αυτη.
Το να ανταλαξουμε διευθυνσεις ειναι περιεργο και οχι συνετο συν το οτι δεν ταιριαζει με το κλιμα των χριστουγεννων.
Εξαλλου ειμαι σιγουρος πως αρκετα ατομα που μενουν σε κοντινη ακτινα απο Αθηνα ( πχ Χαλκιδα - Κορινθο ) δεν θα εχουν προβλημα να κατεβουν.
Μια αλλη καλη λυση ειναι ατομα της Συμπρωτευουσας να κανουν και εκει μια συναντηση μελων και ετσι να μην χρειαστουν να στειλουν τα CD τους στην Αθηνα.
Μην ξεφυγουμε απο το γιορτινο κλιμα παιδια, εξαλλου ειναι μια καλη ευκαιρια να βρεθουμε σχεδον ολοι στον ιδιο χωρο.

Reaction score
118
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
VIDEOMIX said:

Αγαπητέ Θάνο , οι εξαιρεσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες!!
Ο μόνος λόγος που όρισαμε audio cd ήταν για να θυμίζει αυτή η δημιουργία , το μέλος που την επιμελήθηκε!
Η δική σου προσφορά όμως ξεφευγεί από την παράκληση αυτή , καθώς όπως καταλαβαίνω πρόκειται για σπάνιο υλικό που ΜΟΝΟ εσύ έχεις στην κατοχή σου και επιθυμείς να μοιραστείς :D
Ετσι όχι μόνο δεν συμφωνώ με το να βγείς από την λίστα , αλλά ΕΠΙΚΡΟΤΩ και την πρόθεσή σου!!

Ο δικός μας στόχος ήταν να αποφύγουμε ένα δισκάκι με τραγούδια mp3 που ευκολα μπορεί να βρεί καποιος στο ιντερνετ! Δεν αναφερομουν σε ιδιαίτερη προσφορά όπως η δική σου!!

Ετσι θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις την παράκληση σου για να βγείς από την λίστα από την στιγμή που προσφέρεις κάτι τόσο σπάνιο και "προσωπικό" :D

Ότι και να αποφασίσεις , σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για την τόσο σημαντική σου προσφορά στην ενέργεια αυτή!!
Σε ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγγνώμη που χαλάω την "πιάτσα". :D
Ελπίζω να σας αρέσει όσοι το πάρετε.
Υπάρχει και Χριστουγεννιάτικο κομμάτι Band aid σε σούπερ ποιότητα με μπιτάτη αφιέρωση απο όλους τους καλλιτέχνες!!!, καθώς και Παβαρότι μαζί με simon Le bon. :shock:

Reaction score
383
Eγω αντι cd ηθελα να προσφερω ενα μουσικο dvd απο καποια συναυλια που δεν εχει δει κανεις..!!
μπορω..? η να επιστεψω σ ενα απλο CD..?
ευχαριστω.

Reaction score
23
Φίλε Stellios ισχύει ότι είπα και στον Videomix!

Εφόσον πρόκειτε για κάτι που έχει την "αξία" που μας λές φυσικά και είναι ευπρόσδεκτο!!

Σε ευχαριστούμε και Χρονια Πολλά!! :D

Reaction score
51
HV said:
Χαιρομαι που με γραφετε κανονικα.....
Επειδή δεν ..γράφουμε κανέναν και κανονικά αλλά ..γράφουμε μόνο cd!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , και επειδή δεν αποφασίζουμε εμείς (εννοώ οι συντονιστάδες) αλλά ..εσείς!!!!, σκέφτηκα να βάλω ένα Poll και να αποφασίσετε εσείς για το πώς θα γίνει η ανταλλαγή των cd!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

HV

Reaction score
0
Ελπιζω να καταλαβαινεις πως αυτο δεν θα με αποτρεψει απο το να παρω ενα ροπαλο και να ερθω στην συναντηση να βρω τον διονυση :p ;)

Reaction score
118
Εγώ προτείνω να πάω στον γιατρό να του το δώσω την ώρα που θα μου αφαιρεί μια βρωμοελιά στο αριστερό μπούτι. Τι λες γιατρέ μας; :p

Reaction score
51
VIDEOMIX said:
Εγώ προτείνω να πάω στον γιατρό να του το δώσω την ώρα που θα μου αφαιρεί μια βρωμοελιά στο αριστερό μπούτι. Τι λες γιατρέ μας; :p
..αν είσαι τόσο σίγουρος πως θα πέσει ο κλήρος στους δυό μας!! 8)

HV

Reaction score
0
Φτου γμτ...Καμια ωραια γυναικα Αντρολογο δεν εχουμε εδω μεσα να της δωσω το CD σε μια παρομοια φαση ? :p

Vote You Maggots ! :p

Reaction score
118
Sambalis said:
VIDEOMIX said:
Θα κάνω κομπίνα. Θα σου φέρω δεύτερη κόπια εσένα.
Αλλα γιατρέ δεν μπορώ να σε φανταστώ να ακούς ordinary world απο τον Παβαρόττι και τον Simon. :lol:

Reaction score
51
VIDEOMIX said:
Sambalis said:
VIDEOMIX said:
Θα κάνω κομπίνα. Θα σου φέρω δεύτερη κόπια εσένα.
Αλλα γιατρέ δεν μπορώ να σε φανταστώ να ακούς ordinary world απο τον Παβαρόττι και τον Simon. :lol:
Από ..aurora .. 8).ομως???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa