Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

S

sk4t4

Guest
Mε τόση βροχή, σήμερα όλοι σαλιγκάρια?
Πόσες εκδοχές μαγειρέματος υπάρχουν?
Σας αρέσουν?
Τα σιχαινομαι μονο και μονο που τα βλεπω,λογω του γλοιωδους και ειμαι οπτικος τυπος.Αν αυτο που βλεπω με απωθει,δεν το ακουμπω καν,ποσο μαλλον να το φαω,κιολας.

S

sk4t4

Guest
Δεν ξέρω αν το έχεις ακουστά..
Λέγεται ο "Τάσος" κ είναι στο αιγάλεω..
http://otasosapoto1967.gr/cpt.html

Ωραίο περιβάλλον, καλές τιμές, κ χορταστικές μερίδες..
Κ αρκετό πράσινο, κ χώρος για τα παιδιά..
Εχω πάει κ έχουμε ευχαριστηθεί τα κρέατα του..
Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!;)
[DOUBLEPOST=1542312549][/DOUBLEPOST]

Κατάλαβα..
Εγώ έχω πάντως τεράστια προσωπική συλλογή που καλύπτει τα πάντα (γλυκά,φαγητά κλπ) από τις συνταγές της γιαγιάς μου (πολίτισσα) που κ εκείνη είχε πολλές χειρόγραφες από την δική της μάνα γιαγιά κλπ..
Εχω κ 2 τόμους του ίδιου του Τσελεμεντέ, παλιές εκδόσεις,.. κ εννοείται υπάρχει κ βιβλίο της αργυρώς, της βέφας, κ πολλές αγιορείτικες που έχω πάρει κατά τις επισκέψεις μου στο Αγιον Ορος, αλλά παρόλο αυτόν τον έντυπο πλούτο έχουμε κολλήσει σε συγκεκριμένα φαγητά όπως κατάλαβες..
Πάντως θα του ρίξουμε μία ματιά οπωσδήποτε!!;)
Χαιρομαι που ο ΤΑΣΟΣ συνεχιζει να λειτουργει και ειναι ολα οπως πριν 15 χρονια που ειχαμε παει,ενημερωμενοι για τα κρεατικα.;)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Εχετε χοχλιους στην απανω ελλαδα ? δηλαδη πατε και τσι μαζευετε η τσι αγοραζετε ?
Μια φορά έχω δοκιμάσει μπουμπουριστούς στην Λατσίδα, κοντά στην Νεάπολη.
Αν θέλω ν αγοράσω , έχω φίλο εκτροφέα στο Τυμπάκι.

Reaction score
15.469
Μια φορά έχω δοκιμάσει μπουμπουριστούς στην Λατσίδα, κοντά στην Νεάπολη.
Αν θέλω ν αγοράσω , έχω φίλο εκτροφέα στο Τυμπάκι.
Στα εκτροφεια εχουνε ξενες γαλλικες αν θυμαμαι καλα ρατσες ... εγω τρωγω μονο οτι βρισκω στην εξοχη ... και μονο απο απριλιο μεχρι ιουλιο ...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.346
Mε τόση βροχή, σήμερα όλοι σαλιγκάρια?
Πόσες εκδοχές μαγειρέματος υπάρχουν?
Σας αρέσουν?
Εξαιρετικό έδεσμα.
Μπουμπουριστοί τελικά είναι η λιγότερο καλή εκδοχή τους.
Γιαχνί φούρνο ή κατσαρόλα με κρεμμύδια αμέσως καλύτερα.
Ψητοί σε ταψάκι με αρωματικό βουτυράκι εντός τους ακόμα καλύτερα (γαλλική εκδοχή, τους έβρισκες σε αλουμινένιο ταψάκι στο σουπερμάρκετ έτοιμους για ψήσιμο).
Θεική εκδοχή, που έχω πάρα πολλά χρόνια να φάω, είναι σαλιγκαρόπιτα. Ένα πρώτο μαγείρεμα να βγουν από το καβούκι τος και μετά σε υλοποίηση πίτας χωρίς φύλο αλλά με κουρκούτι/χυλό που ψήνεται στο ταψί. Τι μας έκανες τώρα κύριε Νίκο μας!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Θεική εκδοχή, που έχω πάρα πολλά χρόνια να φάω, είναι σαλιγκαρόπιτα. Ένα πρώτο μαγείρεμα να βγουν από το καβούκι τος και μετά σε υλοποίηση πίτας χωρίς φύλο αλλά με κουρκούτι/χυλό που ψήνεται στο ταψί.
Π'ανάθεμά σε μ ανατρίχιασες!:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster