Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Πριν την Περεστρόικα θα είχε και κάποια κομμάτια κρέας μέσα, μετά θα γίνε όπως η ελληνική βερζιόν της

D

Deleted member 23222

Guest
View attachment 116157

View attachment 116158

Μπακαλιάρος με θεϊκή σκορδαλιά, που φαγώθηκε όλη και πέσαμε σε κώμα στο τζάκι.

View attachment 116159
Tόσο λάδι θα παχύνετε!!!:p

Με πατατούλα την τρώτε ε, δεν σας αρέσει το ψωμάκι μέσα???:(
[DOUBLEPOST=1548429589][/DOUBLEPOST]
Εγώ πάντα σε χαμηλό ταβερνιάρικο κρασοπότηρο..τη φχαριστιέμαι πχιο πολύ έτσι!
Υπομονή αγόρι μου, να φύγουν οι κομμουνιστές από την κυβέρνηση, και θα σου πάρω εγώ δώρο μεγάλο (1 τμχ)...να το φχαριστηθείς πιότερο...:D:D:D

Reaction score
30.455
Σήμερα εμείς φάγαμε αρακά λεμονάτο μόνο με τα βασικά.. (άνηθο,πατάτες,καρότα κλπ)
Για Σ/Κ όμως έρχεται δυνατή συνταγή!!!:cool:

View attachment 116476

View attachment 116477
Εξαιρετικό φαγάκι που αν του προσθέσεις και λίγες αγγινάρες γίνεται θεϊκό!
[DOUBLEPOST=1548429868][/DOUBLEPOST]
Υπομονή αγόρι μου, να φύγουν οι κομμουνιστές από την κυβέρνηση,
Γιατί ,πότε ήρθαν για να φύγουνε?;)

και θα σου πάρω εγώ δώρο μεγάλο (1 τμχ)...να το φχαριστηθείς πιότερο...:D:D:D
Αφού μου αρέσει έτσι ρε χαμένε!:p
[DOUBLEPOST=1548429983][/DOUBLEPOST]
Με πατατούλα την τρώτε ε, δεν σας αρέσει το ψωμάκι μέσα???:(
Η σωστή η σκορδαλιά ,η αντρίκεια ,η πρόστυχη...γίνεται με ψωμί!:D

Reaction score
30.455
Με τόσο νερολαδόζουμο ό,τι και να βάλεις θα πάει ...άπατο. :p
Συμφωνώ πως τα υγρά του και κυρίως το λάδι φαίνονται υπερβολικά για τα γούστα μου.
Αλλά αναφέρθηκα στη συνταγή εν γένει και όχι στην παρούσα εκτέλεσή της.;)

Reaction score
14.362
Εξαιρετικό φαγάκι που αν του προσθέσεις και λίγες αγγινάρες γίνεται θεϊκό!

Συμφωνώ απολύτως..
Εννοείς το "αρακάς αλά πολίτα με αγκινάρες προφανώς..
Δυστυχώς το ετοιμάσαμε πρόχειρα ώς απλώς "λαδερό" κ μιάς κ δεν υπήρχαν αγκινάρες βγήκε απλά αυτό!!
[DOUBLEPOST=1548437290][/DOUBLEPOST]
Με τόσο νερολαδόζουμο ό,τι και να βάλεις θα πάει ...άπατο. :p
Κοίτα λαδερό της κατσαρόλας είναι..
Αν δεν πέσει η λαδάρα μέσα (τουλάχιστον στο μαγείρεμα) από την πατρίδα.. τότε τι να λέει!!!;)
[DOUBLEPOST=1548437630][/DOUBLEPOST]
Συμφωνώ πως τα υγρά του και κυρίως το λάδι φαίνονται υπερβολικά για τα γούστα μου.
Αλλά αναφέρθηκα στη συνταγή εν γένει και όχι στην παρούσα εκτέλεσή της.;)
Φαίνεται κάπως πολύ το λάδι, αλλά πίστεψε με φίλε "harris" στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο..
Αλλωστε βρε παιδιά λαδερό είναι!
Να μην τιμήσουμε κ το λαδάκι της πατρίδας? :p:p
Α! κ όσον αφορά την παρούσα εκτέλεση, σε πληροφορώ σπάνια αποτυχαίνει γευστικά ένα φαγητό στα "χέρια" της..
Είσαι καλοδεχούμενος "haris" κ όλοι φυσικά όσοι θέλετε να γευματίσουμε στο σπίτι μου κ να κρίνετε εσείς!!
Σαν την εκπομπή της τηλεόρασης ένα πράγμα!!:drinks:

Πλάκα πλάκα θα ήταν ενδιαφέρον αυτό..:)
Να τρώμε κάθε φορά στο σπίτι ενός μέλους..:cool:

Last edited:

Reaction score
30.455
Φαίνεται κάπως πολύ το λάδι, αλλά πίστεψε με φίλε "harris" στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο..
Αλλωστε βρε παιδιά λαδερό είναι!
Να μην τιμήσουμε κ το λαδάκι της πατρίδας? :p:p
Α! κ όσον αφορά την παρούσα εκτέλεση, σε πληροφορώ σπάνια αποτυχαίνει γευστικά ένα φαγητό στα "χέρια" της..
Είσαι καλοδεχούμενος "haris" κ όλοι φυσικά όσοι θέλετε να γευματίσουμε στο σπίτι μου κ να κρίνετε εσείς!!
Βρε δεν αμφισβητώ την ικανότητα της μαγείρισας!
Απλά είναι θέμα γούστου.
Εγώ δηλαδή τρελαίνομαι για λαδερά αλλά και όσπρια που έχουν μαγειρευτεί με όσο το δυνατόν λιγότερο λάδι.
Μου αρέσει όμως σε κάποια από αυτά να συμπληρώνω λίγες σταγόνες ωμού λαδιού στο πιάτο μου κατά το σερβίρισμα.

Reaction score
3.085
Υπομονή αγόρι μου, να φύγουν οι κομμουνιστές από την κυβέρνηση, και θα σου πάρω εγώ δώρο μεγάλο (1 τμχ)...να το φχαριστηθείς πιότερο...:D:D:D
Γιατί ,πότε ήρθαν για να φύγουνε?;)
Α, Χάρη, σε βρίσκω αδιάβαστο. Όχι μόνο σε σχέση με τα γραφόμενα στην - έγκριτη, ασφαλώς - ελληνική (και ξένη, ενίοτε) δημοσιογραφία, αλλά και σε σχέση με αυτά που γράφονται στο φόρουμ!

Άσχετα αν ο Βαγγέλης θέλει να φορτώσει κομμουνιστικά πρότυπα στον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς εδώ τα έχουμε ξαναπεί.

Και τότε, ποικίλα υπήρξαν τα σχόλια στο νήμα που άνοιξα, αλλά στην ουσία δεν μπόρεσε να απαντήσει κανένας. Τότε βέβαια, δεν υπήρχαν οι σημερινοί γιαλαντζί στις κυβερνητικές καρέκλες, απλά περιφερόταν στον αέρα η π@π@ριά του Πάγκαλου, με τη οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει όσα αδικαιολόγητα είχαν πράξει στο παρελθόν οι κυβερνήσεις του κόμματός του μαζί με τα αδικαιολόγητα εκείνης της περιόδου, κατά την οποία το κόμμα του συγκυβερνούσε με τη ΝΔ και με την "ψιλοκομμουνιστική" ΔΗΜΑΡ, με πρωθυπουργό τον Αντωνάκη Σαμαρά (βεβαίως, βεβαίως).

Επομένως, ποιοι είμαστε εμείς που θα μπορέσουμε να αμφισβητήσουμε τον τρισμέγιστο (όνομα και πράμα) Πάγκαλο;

Υ.Γ. 1:
Η υπομονή είναι αρετή.

Υ.Γ. 2:
Οι σημερινοί "κομμουνιστές" - έστω και γιαλαντζί - θα φύγουν, βέβαια. Το θέμα είναι αν η διάδοχη κατάσταση θα τους εμπεριέχει πάλι ή αν θα εμπεριέχει κάποιους άλλους γιαλαντζί (λιγότερο ή περισσότερο, δεν έχει σημασία), όπως τότε με τον Αντωνάκη.

Υ.Γ. 3:
Ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το διάδοχο σχήμα, ο Πάγκαλος πάντα θα δικαιώνεται. Όλο και κάποιοι θα υπάρχουν να τον δικαιώνουν, έτσι, για νάχουν να ρίχνουν το ανάθεμα εκεί που το ρίχνουν πάντα, ώστε να βγαίνουν στον αφρό οι ίδιοι.

Υ.Γ. 4:
Έχω δεσμευτεί να γράψω κάτι για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και σε προέκταση γαι την κατάσταση της δημόσιας υγείας, αλλά επειδή αυτά δεν γράφονται στο πόδι και θέλουν χρόνο και σκέψη απρόσκοπτη και μη κωλυόμενη από άλλα θέματα, όταν και αν με το καλό βγάλω τη μάνα μου από το Ασκληπιείο, θα το κάνω.

Υ.Γ. 5:
Καλή όρεξη!

Reaction score
14.362
Βρε δεν αμφισβητώ την ικανότητα της μαγείρισας!
Απλά είναι θέμα γούστου.
Εγώ δηλαδή τρελαίνομαι για λαδερά αλλά και όσπρια που έχουν μαγειρευτεί με όσο το δυνατόν λιγότερο λάδι.
Μου αρέσει όμως σε κάποια από αυτά να συμπληρώνω λίγες σταγόνες ωμού λαδιού στο πιάτο μου κατά το σερβίρισμα.
Tο κατάλαβα ότι δεν υπονοούσες γευστική αποτυχία λόγω περίσσιου λαδιού βρε..:)
Απλώς εγώ είπα ότι το λάδι ας φαίνεται λίγο παραπάνω, λόγω προέλευσης (από πατρίδα μεριά!) κ λόγω απαλής γεύσης γενικότερα με χαμηλό ιξώδες κλπ, μπορείς να φάς αρκετό κ μαγειρεμένο, αλλά κ ωμό σε σαλάτα κλπ , χωρίς να αισθανθείς αυτή την λαδίλα..
Μην νομίζεις κ εγώ δεν αντέχω τα πολλά βαριά λάδια..
Εχεις απόλυτο δίκιο στην συμπλήρωση του λίγου ωμού λαδιού στο τέλος..
Φίλε δίνει τελείως διαφορετική γεύση:hi:

Reaction score
30.455
Α, Χάρη, σε βρίσκω αδιάβαστο. Όχι μόνο σε σχέση με τα γραφόμενα στην - έγκριτη, ασφαλώς - ελληνική (και ξένη, ενίοτε) δημοσιογραφία, αλλά και σε σχέση με αυτά που γράφονται στο φόρουμ!

Άσχετα αν ο Βαγγέλης θέλει να φορτώσει κομμουνιστικά πρότυπα στον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς εδώ τα έχουμε ξαναπεί.

Και τότε, ποικίλα υπήρξαν τα σχόλια στο νήμα που άνοιξα, αλλά στην ουσία δεν μπόρεσε να απαντήσει κανένας. Τότε βέβαια, δεν υπήρχαν οι σημερινοί γιαλαντζί στις κυβερνητικές καρέκλες, απλά περιφερόταν στον αέρα η π@π@ριά του Πάγκαλου, με τη οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει όσα αδικαιολόγητα είχαν πράξει στο παρελθόν οι κυβερνήσεις του κόμματός του μαζί με τα αδικαιολόγητα εκείνης της περιόδου, κατά την οποία το κόμμα του συγκυβερνούσε με τη ΝΔ και με την "ψιλοκομμουνιστική" ΔΗΜΑΡ, με πρωθυπουργό τον Αντωνάκη Σαμαρά (βεβαίως, βεβαίως).

Επομένως, ποιοι είμαστε εμείς που θα μπορέσουμε να αμφισβητήσουμε τον τρισμέγιστο (όνομα και πράμα) Πάγκαλο;
Έτσι ,τρέλανέ τους ολους!
Πολιτική παρέμβαση και στο "Τι θα φάτε σήμερα"!!!
Λες η επόμενη να γίνει στο "Καλημέρα ,Καλησπέρα και Καληνύχτα" ?:p

ι θέλουν χρόνο και σκέψη απρόσκοπτη και μη κωλυόμενη από άλλα θέματα, όταν και αν με το καλό βγάλω τη μάνα μου από το Ασκληπιείο, θα το κάνω.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
:hi:

D

Deleted member 23222

Guest

Υ.Γ. 1:
Η υπομονή είναι αρετή.

Υ.Γ. 2:
Οι σημερινοί "κομμουνιστές" - έστω και γιαλαντζί - θα φύγουν, βέβαια. Το θέμα είναι αν η διάδοχη κατάσταση θα τους εμπεριέχει πάλι ή αν θα εμπεριέχει κάποιους άλλους γιαλαντζί (λιγότερο ή περισσότερο, δεν έχει σημασία), όπως τότε με τον Αντωνάκη.

Υ.Γ. 3:
Ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το διάδοχο σχήμα, ο Πάγκαλος πάντα θα δικαιώνεται. Όλο και κάποιοι θα υπάρχουν να τον δικαιώνουν, έτσι, για νάχουν να ρίχνουν το ανάθεμα εκεί που το ρίχνουν πάντα, ώστε να βγαίνουν στον αφρό οι ίδιοι.

Υ.Γ. 4:
Έχω δεσμευτεί να γράψω κάτι για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και σε προέκταση γαι την κατάσταση της δημόσιας υγείας, αλλά επειδή αυτά δεν γράφονται στο πόδι και θέλουν χρόνο και σκέψη απρόσκοπτη και μη κωλυόμενη από άλλα θέματα, όταν και αν με το καλό βγάλω τη μάνα μου από το Ασκληπιείο, θα το κάνω.

Υ.Γ. 5:
Καλή όρεξη!
Αν κάτι μου αρέσει πιο πολύ σε εσένα Παναγιώτη, ειλικρινά, είναι ότι απαντάς με κατεβατά γεμάτα σοβαρότητα, όταν κάνω χιούμορ, ενώ στα σοβαρά, απέχεις αρκετές φορές...

Περαστικά στη μητέρα σου, και όσο θα λείπεις, θα σου τον προσέχουμε τον Χαρούλη, γιατί είναι ο μοναδικός που έχουμε...(είδος προς εξαφάνιση ,επιστημονικά):D

D

Deleted member 23222

Guest
Νομίζεις...γατάκι!
...Ο μοναδικός που χώνει όλη την ώρα τη μυτούλα του στις κουβέντες των καπιταλιστών, χωρίς ηττοπάθεια και απτόητος, παρά τις στρατηγικές ήττες...:D

Νταξ τώρα;;:p

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.816
Members