- Reaction score
- 15.469
Στο τηγανι ρε μαστορα ?
για πες ...
[DOUBLEPOST=1548339133][/DOUBLEPOST]Να, εδω κατι προχειρο για βραδινο ...

Στο τηγανι ρε μαστορα ?
- πρώτη θα ήταν , αλλά μετά την Περεστρόικα . . .Εντύπωση πάντως μου κάνει που η ρώσικη (Ολιβιέ) είναι τελευταία
Tόσο λάδι θα παχύνετε!!!View attachment 116157
View attachment 116158
Μπακαλιάρος με θεϊκή σκορδαλιά, που φαγώθηκε όλη και πέσαμε σε κώμα στο τζάκι.
View attachment 116159
Υπομονή αγόρι μου, να φύγουν οι κομμουνιστές από την κυβέρνηση, και θα σου πάρω εγώ δώρο μεγάλο (1 τμχ)...να το φχαριστηθείς πιότερο...Εγώ πάντα σε χαμηλό ταβερνιάρικο κρασοπότηρο..τη φχαριστιέμαι πχιο πολύ έτσι!
Εξαιρετικό φαγάκι που αν του προσθέσεις και λίγες αγγινάρες γίνεται θεϊκό!Σήμερα εμείς φάγαμε αρακά λεμονάτο μόνο με τα βασικά.. (άνηθο,πατάτες,καρότα κλπ)
Για Σ/Κ όμως έρχεται δυνατή συνταγή!!!
View attachment 116476
View attachment 116477
Γιατί ,πότε ήρθαν για να φύγουνε?Υπομονή αγόρι μου, να φύγουν οι κομμουνιστές από την κυβέρνηση,
Αφού μου αρέσει έτσι ρε χαμένε!και θα σου πάρω εγώ δώρο μεγάλο (1 τμχ)...να το φχαριστηθείς πιότερο...![]()
Η σωστή η σκορδαλιά ,η αντρίκεια ,η πρόστυχη...γίνεται με ψωμί!Με πατατούλα την τρώτε ε, δεν σας αρέσει το ψωμάκι μέσα???![]()
Τι θα σερβίρετε με αυτό το πιάτο??
Με ό,τι βάζει μέσα η Ρωξάνη στο Σέσι.Με πατατούλα την τρώτε ε, δεν σας αρέσει το ψωμάκι μέσα???![]()
Με τόσο νερολαδόζουμο ό,τι και να βάλεις θα πάει ...άπατο.Εξαιρετικό φαγάκι που αν του προσθέσεις και λίγες αγγινάρες γίνεται θεϊκό!
Συμφωνώ πως τα υγρά του και κυρίως το λάδι φαίνονται υπερβολικά για τα γούστα μου.Με τόσο νερολαδόζουμο ό,τι και να βάλεις θα πάει ...άπατο.![]()
[DOUBLEPOST=1548437290][/DOUBLEPOST]Εξαιρετικό φαγάκι που αν του προσθέσεις και λίγες αγγινάρες γίνεται θεϊκό!
Συμφωνώ απολύτως..
Εννοείς το "αρακάς αλά πολίτα με αγκινάρες προφανώς..
Δυστυχώς το ετοιμάσαμε πρόχειρα ώς απλώς "λαδερό" κ μιάς κ δεν υπήρχαν αγκινάρες βγήκε απλά αυτό!!
Κοίτα λαδερό της κατσαρόλας είναι..Με τόσο νερολαδόζουμο ό,τι και να βάλεις θα πάει ...άπατο.![]()
Φαίνεται κάπως πολύ το λάδι, αλλά πίστεψε με φίλε "harris" στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο..Συμφωνώ πως τα υγρά του και κυρίως το λάδι φαίνονται υπερβολικά για τα γούστα μου.
Αλλά αναφέρθηκα στη συνταγή εν γένει και όχι στην παρούσα εκτέλεσή της.![]()
Βρε δεν αμφισβητώ την ικανότητα της μαγείρισας!Φαίνεται κάπως πολύ το λάδι, αλλά πίστεψε με φίλε "harris" στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο..
Αλλωστε βρε παιδιά λαδερό είναι!
Να μην τιμήσουμε κ το λαδάκι της πατρίδας?
Α! κ όσον αφορά την παρούσα εκτέλεση, σε πληροφορώ σπάνια αποτυχαίνει γευστικά ένα φαγητό στα "χέρια" της..
Είσαι καλοδεχούμενος "haris" κ όλοι φυσικά όσοι θέλετε να γευματίσουμε στο σπίτι μου κ να κρίνετε εσείς!!
Υπομονή αγόρι μου, να φύγουν οι κομμουνιστές από την κυβέρνηση, και θα σου πάρω εγώ δώρο μεγάλο (1 τμχ)...να το φχαριστηθείς πιότερο...![]()
Α, Χάρη, σε βρίσκω αδιάβαστο. Όχι μόνο σε σχέση με τα γραφόμενα στην - έγκριτη, ασφαλώς - ελληνική (και ξένη, ενίοτε) δημοσιογραφία, αλλά και σε σχέση με αυτά που γράφονται στο φόρουμ!Γιατί ,πότε ήρθαν για να φύγουνε?![]()
Tο κατάλαβα ότι δεν υπονοούσες γευστική αποτυχία λόγω περίσσιου λαδιού βρε..Βρε δεν αμφισβητώ την ικανότητα της μαγείρισας!
Απλά είναι θέμα γούστου.
Εγώ δηλαδή τρελαίνομαι για λαδερά αλλά και όσπρια που έχουν μαγειρευτεί με όσο το δυνατόν λιγότερο λάδι.
Μου αρέσει όμως σε κάποια από αυτά να συμπληρώνω λίγες σταγόνες ωμού λαδιού στο πιάτο μου κατά το σερβίρισμα.
Έτσι ,τρέλανέ τους ολους!Α, Χάρη, σε βρίσκω αδιάβαστο. Όχι μόνο σε σχέση με τα γραφόμενα στην - έγκριτη, ασφαλώς - ελληνική (και ξένη, ενίοτε) δημοσιογραφία, αλλά και σε σχέση με αυτά που γράφονται στο φόρουμ!
Άσχετα αν ο Βαγγέλης θέλει να φορτώσει κομμουνιστικά πρότυπα στον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς εδώ τα έχουμε ξαναπεί.
Και τότε, ποικίλα υπήρξαν τα σχόλια στο νήμα που άνοιξα, αλλά στην ουσία δεν μπόρεσε να απαντήσει κανένας. Τότε βέβαια, δεν υπήρχαν οι σημερινοί γιαλαντζί στις κυβερνητικές καρέκλες, απλά περιφερόταν στον αέρα η π@π@ριά του Πάγκαλου, με τη οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει όσα αδικαιολόγητα είχαν πράξει στο παρελθόν οι κυβερνήσεις του κόμματός του μαζί με τα αδικαιολόγητα εκείνης της περιόδου, κατά την οποία το κόμμα του συγκυβερνούσε με τη ΝΔ και με την "ψιλοκομμουνιστική" ΔΗΜΑΡ, με πρωθυπουργό τον Αντωνάκη Σαμαρά (βεβαίως, βεβαίως).
Επομένως, ποιοι είμαστε εμείς που θα μπορέσουμε να αμφισβητήσουμε τον τρισμέγιστο (όνομα και πράμα) Πάγκαλο;
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!ι θέλουν χρόνο και σκέψη απρόσκοπτη και μη κωλυόμενη από άλλα θέματα, όταν και αν με το καλό βγάλω τη μάνα μου από το Ασκληπιείο, θα το κάνω.
Αν κάτι μου αρέσει πιο πολύ σε εσένα Παναγιώτη, ειλικρινά, είναι ότι απαντάς με κατεβατά γεμάτα σοβαρότητα, όταν κάνω χιούμορ, ενώ στα σοβαρά, απέχεις αρκετές φορές...Α, Χάρη, σε βρίσκω αδιάβαστο. Όχι μόνο σε σχέση με τα γραφόμενα στην - έγκριτη, ασφαλώς - ελληνική (και ξένη, ενίοτε) δημοσιογραφία, αλλά και σε σχέση με αυτά που γράφονται στο φόρουμ!
Άσχετα αν ο Βαγγέλης θέλει να φορτώσει κομμουνιστικά πρότυπα στον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς εδώ τα έχουμε ξαναπεί.
Και τότε, ποικίλα υπήρξαν τα σχόλια στο νήμα που άνοιξα, αλλά στην ουσία δεν μπόρεσε να απαντήσει κανένας. Τότε βέβαια, δεν υπήρχαν οι σημερινοί γιαλαντζί στις κυβερνητικές καρέκλες, απλά περιφερόταν στον αέρα η π@π@ριά του Πάγκαλου, με τη οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει όσα αδικαιολόγητα είχαν πράξει στο παρελθόν οι κυβερνήσεις του κόμματός του μαζί με τα αδικαιολόγητα εκείνης της περιόδου, κατά την οποία το κόμμα του συγκυβερνούσε με τη ΝΔ και με την "ψιλοκομμουνιστική" ΔΗΜΑΡ, με πρωθυπουργό τον Αντωνάκη Σαμαρά (βεβαίως, βεβαίως).
Επομένως, ποιοι είμαστε εμείς που θα μπορέσουμε να αμφισβητήσουμε τον τρισμέγιστο (όνομα και πράμα) Πάγκαλο;
Υ.Γ. 1:
Η υπομονή είναι αρετή.
Υ.Γ. 2:
Οι σημερινοί "κομμουνιστές" - έστω και γιαλαντζί - θα φύγουν, βέβαια. Το θέμα είναι αν η διάδοχη κατάσταση θα τους εμπεριέχει πάλι ή αν θα εμπεριέχει κάποιους άλλους γιαλαντζί (λιγότερο ή περισσότερο, δεν έχει σημασία), όπως τότε με τον Αντωνάκη.
Υ.Γ. 3:
Ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το διάδοχο σχήμα, ο Πάγκαλος πάντα θα δικαιώνεται. Όλο και κάποιοι θα υπάρχουν να τον δικαιώνουν, έτσι, για νάχουν να ρίχνουν το ανάθεμα εκεί που το ρίχνουν πάντα, ώστε να βγαίνουν στον αφρό οι ίδιοι.
Υ.Γ. 4:
Έχω δεσμευτεί να γράψω κάτι για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και σε προέκταση γαι την κατάσταση της δημόσιας υγείας, αλλά επειδή αυτά δεν γράφονται στο πόδι και θέλουν χρόνο και σκέψη απρόσκοπτη και μη κωλυόμενη από άλλα θέματα, όταν και αν με το καλό βγάλω τη μάνα μου από το Ασκληπιείο, θα το κάνω.
Υ.Γ. 5:
Καλή όρεξη!
Προβλέπω σεντόνια για την ανωτερότητα του Στρογκανόφ και της Σολιάνκα...Έτσι ,τρέλανέ τους ολους!
Πολιτική παρέμβαση και στο "Τι θα φάτε σήμερα"!!!
Νομίζεις...γατάκι!γιατί είναι ο μοναδικός που έχουμε...
...Ο μοναδικός που χώνει όλη την ώρα τη μυτούλα του στις κουβέντες των καπιταλιστών, χωρίς ηττοπάθεια και απτόητος, παρά τις στρατηγικές ήττες...Νομίζεις...γατάκι!