Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Μηνύματα
- 27.485
- Reaction score
- 18.433
Επειδή φτιάχνω τακτικά μείγμα μπαχαρικών και πειραματίζομαι αρκετά, κατέληξα σε ένα μείγμα που περιέχει αλάτι, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, πάπρικα σκόνη, κουρκουμά, λίγο θυμάρι, λίγο δενδρολίβανο ή λίγο βασιλικό.
Το βγάζω πάντα σε δύο εκδοχές, η μία με μπούκοβο για τους τολμηρούς.
Κατά περιόδους κάνω και δοκιμές με σκόνη μουστάρδας και σκόρδου.
Το μείγμα είναι καλύτερο όταν το ρίχνεις επάνω στα κρέατα μόλις βγουν από την σχάρα ή τον φούρνο και ενώ ακόμη τσιτσιρίζουν τα ζουμιά τους.
Τα πασπαλίζεις και τα εξολοθρεύεις κατευθείαν.
Το βγάζω πάντα σε δύο εκδοχές, η μία με μπούκοβο για τους τολμηρούς.
Κατά περιόδους κάνω και δοκιμές με σκόνη μουστάρδας και σκόρδου.
Το μείγμα είναι καλύτερο όταν το ρίχνεις επάνω στα κρέατα μόλις βγουν από την σχάρα ή τον φούρνο και ενώ ακόμη τσιτσιρίζουν τα ζουμιά τους.
Τα πασπαλίζεις και τα εξολοθρεύεις κατευθείαν.