Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.288
Reaction score
54.223
Πως το κανεις?
ρίχνεις σε αντικολλητικο σκεύος τριμμένη γραβιέρα ή οτι αλλο τυρι που προτιμάς και λιώνει, αφου βγάλει το λάδι του και λιώσει (σε δυνατή φωτια γυρω στα 2-3 λεπτα) το βγαζεις και το βάζεις μέσα σε ενα παγωμένο βαθύ πιάτο, τυπου μικρο βαθύ σούπας.
θα παρει μορφή οσο ειναι ζεστό, σε 2-3 λεπτά θα παγώσει το τυρί και θα εχει πάρει μορφή κούπας.
 






Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.117
Reaction score
30.712
Άντε και φωτο των μπακλιαροκεφτεδακίων.

Το μείγμα.
Αλεύρι, αυγό, μπύρα, σόδα, (του φαγητού, όχι του πλυσίματος), αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι μαύρο, μαϊντανός, κιμάς μπακαλιάρου.
IMG_20180325_125451.jpg


Η πρώτη βούτα στο τηγάνι.
IMG_20180325_125500.jpg


Έτοιμα ψημένα τραγανά με μια πράσινη σαλάτα.
IMG_20180325_131843.jpg
 







susano lx90

Professional Home Cinema
Μηνύματα
1.597
Reaction score
5.140
Στον Πρόεδρο του Χολαργού.
Δούλευα στον Αβραάμ στο Χολαργό, και μου θύμισε τα κρέατα που Έχει και ο Αβραάμ ίδια ακριβώς...... και υπάρχει καταστμημα και στο Χαλάνδρι..... πολιτικές γεύσεις....
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.898
Reaction score
98.062
Δούλευα στον Αβραάμ στο Χολαργό, και μου θύμισε τα κρέατα που Έχει και ο Αβραάμ ίδια ακριβώς...... και υπάρχει καταστμημα και στο Χαλάνδρι..... πολιτικές γεύσεις....
Τον ξέρω τον Αβραάμ. Γευστικά ο Πρόεδρος είναι ένα κλικ πάνω. Βέβαια παίζει ρόλο και το μαγαζί. Για παράδειγμα, ο Αβραάμ του Χολαργού είναι καλύτερος από του Χαλανδρίου. Όπως και ο Πρόεδρος του Χολαργού ή της Γλυφάδας είναι καλύτερος από των Μελισσίων. Έχουν ίδια υλικά αλλά το ψήσιμο και η όλη παρασκευή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
 






ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Μηνύματα
3.036.135
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas
Top