- Μηνύματα
- 46.964
- Reaction score
- 23.740
Μ ανατριχιάσατε με τους πατσάδες ρει!
Ας βάλω κάτι πιό εκλεκτό.
Ας βάλω κάτι πιό εκλεκτό.
Επειδη τωρα ξεκινω στον τραχανα, μπορεις να μου πεις την αναλογια υλικου - νερου για να μου βγαινει σουποειδης ?
Εισαι αρχηγος !Το πάω με το μάτι, αρχικά βάζω 6 κουταλιές της σούπας γεμάτες, με περίπου 1 λίτρο νερό, όσο ο τραχανάς βράζει τείνει να χυλώσει, στη φάση αυτή προσθέτω μια κούπα καυτό νερό.
Σε περίπου 30 λεπτά που βράζει ο γλυκός τραχανάς προσθέτω 2 κούπες καυτό νερό.
Προσωπικά βάζω και λίγο σκόρδο στη βράση.
Ναι πιπέρι, φρέσκο τριμμένο σε μύλο, το γουστάρω πολύ έτσι.Εισαι αρχηγος !
πιπερι ειν' αυτο που εριξες στον (γλυκο) τραχανα ?
βρηκα πρωινο για το συνεργειο ...
Βουρστ ξεβούρστ εγώ τα έκανα στο τηγάνι να τελειώνουμε.
10%αναλογια υλικου - νερου
κρασι να πινεις με το φαϊ - βοηθα και το κυκλοφοριακο ... ετοισας οι μπυρες σε φουσκωνουνε τσαμπα - αναπσυχτικα ειναι, για το καλοκαιρι ... (προσωπικως πινω και το χειμωνα)
Κακά τα λες, απ όλα έχει ο μπαξές, σήμερα όμως κέρδισε η Kaiser!!κρασι να πινεις με το φαϊ - βοηθα και το κυκλοφοριακο ... ετοισας οι μπυρες σε φουσκωνουνε τσαμπα - αναπσυχτικα ειναι, για το καλοκαιρι ... (προσωπικως πινω και το χειμωνα)