Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.740
Για το μόνο γλυκό που με τρέχουν τα σάλια είναι ο κορνές. Το έχω συνδέσει με τη παιδική μου ηλικία στο χωριό, είχαμε τότε εκεί έναν που έσιαχνε ένα απίστευτο κορνέ. Πάντα μα πάντα ήταν ακριβώς ίδιος σε ποιότητα δίχως να παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο. Τραγανό χωνί, ωραία ευγευστη κρέμα μέσα και από πάν σαντιγί οχι κρεμώδες, από τη άλλη που έχει πυκνότητα και είναι σχεδόν κολλώδης. Μας πέθανε πολλά χρόνια τώρα ο ζαχαροπλάστης και δεν μπορώ να ξανά βρω τον ίδιο κορνέ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.662
Σήμερα το απόγευμα μετά, τον οδοντίατρο έπεσε η ιδέα να περάσουμε και από το Σουρεάλ για ένα προφιτερολ στα γρήγορα.

View attachment 303781

View attachment 303782

Παραδίπλα είναι και ο Ελενιδης να μην περασεις και από εκεί να πάρεις κανένα τριγωνακι για την λιγουρα??

View attachment 303785

View attachment 303786
Λίγο πιο κάτω είναι και ο Γαλυφιανάκης, Π. Π. Γερμανού με Αλεξ. Σβώλου.
Δεν περνούσες και από εκεί να πάρεις γαλακτομπούρεκο και μπακλαβά; :)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.814
Για το μόνο γλυκό που με τρέχουν τα σάλια είναι ο κορνές. Το έχω συνδέσει με τη παιδική μου ηλικία στο χωριό, είχαμε τότε εκεί έναν που έσιαχνε ένα απίστευτο κορνέ. Πάντα μα πάντα ήταν ακριβώς ίδιος σε ποιότητα δίχως να παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο. Τραγανό χωνί, ωραία ευγευστη κρέμα μέσα και από πάν σαντιγί οχι κρεμώδες, από τη άλλη που έχει πυκνότητα και είναι σχεδόν κολλώδης. Μας πέθανε πολλά χρόνια τώρα ο ζαχαροπλάστης και δεν μπορώ να ξανά βρω τον ίδιο κορνέ.
:lolsign: :lolsign: :lolsign:
https://www.sdna.gr/monimes-stiles/article/162147/otan-epesan-kornedes-sto-renti-pics

Reaction score
2.316
Τον έχεις δοκιμάσει;

Reaction score
4.291
Καλέ Γιώτα, θυμάσαι όταν είχες έρθει εδώ σε μένα με τον regunus;
Που είχαμε πάει για γλυκό; :)
Βρε, για Αθήνα είπε ο άνθρωπος και τρελάθηκα!
Στη συμπρωτεύουσα
Λίγο πιο κάτω είναι και ο Γαλυφιανάκης, Π. Π. Γερμανού με Αλεξ. Σβώλου.
Δεν περνούσες και από εκεί να πάρεις γαλακτομπούρεκο και μπακλαβά; :)
Ωραία μαγαζιά για καφέ κτλ έχει η Σβώλου!

jag

Reaction score
31.045
Τα δυο τελευταία θα φάω σήμερο, νο αλλάντικος.
Η ομελέτα ετελείωσε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.740
Μη τρως αλλαντικά αρέ. Στη θκιάμ ομελέτα έβαλα στήθος κοτόπουλου απο κότα που έψησα στο φούρνο εψές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef