Τι ρολόι φοράς;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.082
Κωνσταντίνε αγαπάω G-SHOCK, έχω αρκετά, το αγαπημένο μου είναι αυτό στο πρώτο πόστ του νήματος.

Reaction score
5.754
1000009584.jpg
Πρόσφατο απόκτημα από μέλος. Κουτί, χαρτιά, πλήρες και σε άριστη κατάσταση. Επιτέλους ενα τετράγωνο ρολόι που έψαχνα...

Reaction score
2.622
Κωνσταντίνε αγαπάω G-SHOCK, έχω αρκετά, το αγαπημένο μου είναι αυτό στο πρώτο πόστ του νήματος.
Το έχω δει ναι , αλλά πολύ μικρά γράμματα για τόσο μεγάλη οθόνη , πραγματικά έχω απορρίψει πολλά για αυτόν τον λόγο , θέλω πρώτα να είναι ρολόι , με μια φευγάτη ματιά να έχω δει την ώρα .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.082
Αποκλείεται να έχεις μεγαλύτερο βαθμό πρεσβυωπίας από μένα Κωστή, εγώ είμαι τελείως γκαβάδι, επειδή όμως είναι τεχνικό ρολόι πουσάρει τους χαρακτήρες και τους αριθμούς και είναι ευανάγνωστο, εχει μεγάλο σχετικά καντράν αλλά επειδή έχει πάνελ για ηλιακή φόρτιση περιορίζεται αρκετά το εύρος της οθόνης.
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το κορυφαίο G-SHOCK που έβγαλε ποτέ η Casio, 25+ χρόνια αυτονομίας, 7 μήνες συνεχής λειτουργίας χωρίς φόρτιση, πλέον όλα τις κατηγορίας του είναι τελείως για πέταμα, πολλά μπιχλιμπίδια τα οποία δεν λειτουργούν σωστά, παρακμάζει η Casio στη κορυφαία σειρά G-SHOCK, ευτυχώς έχει κρατήσει σταθερή τη τεχνολογία στα φθηνότερα μοντέλα, αλλιώς θα είχε πέσει μπουρλότο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas