- Reaction score
- 91.170
Και κεφτεδάκια ενίοτε
Όσο οι βινυλιολάγνοι αρνούνται να κάνουν τη στοιχειώδη διάκριση ανάμεσα στο αντικειμενικά ορθό και το καθ' όλα σεβαστό, αλλά απόλυτα υποκειμενικο αρεστό, η κουβέντα θα περιστρέφεται γύρω από τα ίδια. Όσο το υπέρμετρο, σε ότι αφορά το χόμπι μας πάντα, εγώ τους , δεν τους επιτρέπει να δουν πως ο χαρακτηρισμός μιας τεχνολογίας και ενός μέσου ως παρωχημένα, με βάση τα μετρήσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, δεν συνιστά προσωπική προσβολή για το γούστο τους, την ακουστική τους αντιληψη και τις επιλογές τους, τόσο θα φαντάζονται παντού γύρω τους μοχθηρους Κωσταυτιαδες έτοιμους να τους κοροιδεψουν. Μοιραία κάποια στιγμή και οι Κωσταυτιαδες αυτού του κόσμου, μπαιλντισμενοι και μπουχτισμενοι από την στενοκεφαλια και την μανια καταδίωξης των χρυσαυτιαδων, θα πουν ενα μεγαλοπρεπές "δεν περιγράφω άλλο κύριοι...έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε".Διάβασε ελάχιστα μηνύματα πριν από αυτό στο Δόκτωρα και θα το διαπιστώσεις αυτούσιο. Κερνάει και μπύρες.
..είπεν ο Χάρις!Όσο οι βινυλιολάγνοι αρνούνται να κάνουν τη στοιχειώδη διάκριση ανάμεσα στο αντικειμενικά ορθό και το καθ' όλα σεβαστό, αλλά απόλυτα υποκειμενικο αρεστό, η κουβέντα θα περιστρέφεται γύρω από τα ίδια. Όσο το υπέρμετρο, σε ότι αφορά το χόμπι μας πάντα, εγώ τους , δεν τους επιτρέπει να δουν πως ο χαρακτηρισμός μιας τεχνολογίας και ενός μέσου ως παρωχημένα, με βάση τα μετρήσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, δεν συνιστά προσωπική προσβολή για το γούστο τους, την ακουστική τους αντιληψη και τις επιλογές τους, τόσο θα φαντάζονται παντού γύρω τους μοχθηρους Κωσταυτιαδες έτοιμους να τους κοροιδεψουν. Μοιραία κάποια στιγμή και οι Κωσταυτιαδες αυτού του κόσμου, μπαιλντισμενοι και μπουχτισμενοι από την στενοκεφαλια και την μανια καταδίωξης των χρυσαυτιαδων, θα πουν ενα μεγαλοπρεπές "δεν περιγράφω άλλο κύριοι...έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε".
Είπα και ελαλησα και αμαρτίαν ουκ εχω.....είπεν ο Χάρις!![]()
Μακάριοι οι πλανημένοι!!!Είπα και ελαλησα και αμαρτίαν ουκ εχω...![]()
H ειρωνια ειναι οτι το ρεκορ στο 400αρι το κατεχει Harley εδω και χρονια!Πόσο δίκιο έχεις !! και πόσα likes να σου βάλω.
Ειδικά αυτό με τις harley να τρέχουν στο παγκόσμιο είναι όλα τα λευτά.
Harleάδες όλου του κόζμου ενωμένοι ποτέ νικημένοι.
Ποιος ειπε οτι τα Harley δεν κερδιζουν αγωνες...? Α ρε κομαντα βαλτε κοντρες εσεις στα φαναρια με Gsxr 1000!
Πολυθρόνα με ρόδες τις αποκαλώ εγώ.
Έτσι!Μακάριοι οι πλανημένοι!!!![]()
Kοιτα η πολυθρονα πως στριβει ετοιμο για GP ειναι το εργαλειο!Πόσο δίκιο έχεις !! και πόσα likes να σου βάλω.
Ειδικά αυτό με τις harley να τρέχουν στο παγκόσμιο είναι όλα τα λευτά.
Harleάδες όλου του κόζμου ενωμένοι ποτέ νικημένοι.
Πολυθρόνα με ρόδες τις αποκαλώ εγώ.
..δε μπορώ, έφαγα χθες και σήμερα. Και μάλιστα της πεθεράς μου, με σάλτσα! (Βουτσάς). Άσε που βλέπω και outlander..Έτσι!
Να ευλογάμε τα γένια μας!
Έλα, έχουμε και μπύρες και κεφτεδάκια!
![]()
Kοιτα η πολυθρονα πως στριβει ετοιμο για GP ειναι το εργαλειο!
Μμμμ...Kοιτα η πολυθρονα πως στριβει ετοιμο για GP ειναι το εργαλειο!
- κάτι σαν το βινύλιο δηλαδήΑν τον ρωτησουν για επιδοσεις καλυτερα να μην εκθειασει τα κρατηματα αλλα την αισθηση ελευθεριας![]()
Για τα δύο πρώτα γραφήματα ΟΚ, τα γνωστά.![]()
. . . Over the past couple of years, though, a handful of enterprising companies—Newbilt, Viryl Technologies, and Pheenix Alpha—have indeed begun manufacturing new vinyl presses. Most prominently, Newbilt’s machines have been called into action at Third Man’s recently opened Detroit pressing plant. Alex DesRoches, head of marketing for Viryl, tells Pitchfork that Independent Record Pressing, a plant opened in New Jersey by the indie label family Secretly Group and an exec from the long-running alternative label Epitaph in 2015, has fully switched over to its brand-new presses, which are billed as faster and less prone to error. More generally, vinyl pressing plants are opening up all over. One that’s expected to start operations early this year in Northern Virginia would reportedly add 9 million records a year to the current annual U.S. production capacity of 50 million . . .
![]()
![]()
https://pitchfork.com/features/article/is-vinyls-comeback-here-to-stay/