Το καλύτερο Cd player όλων των εποχών???

Reaction score
3
Λοιπόν,τι περιμένετε ιδιαίτερη πρόσκληση? :?: :) :)

Ο κ.Μιχαήλος,έχει όλη την καλή διάθεση να μας φιλοξενήσει και να ακούσουμε το NAIM.

O Λευτέρης,ο πατέρας και ο γιός είναι μέσα.
Ποιός άλλος θα έρθει μαζί μας?

Το επόμενο Σαββατοκύριακο,28 ή 29,πιστεύω ότι είμαστε ΟΚ.

Πατέρα,ασε τα στησίματα και καλό θα ήταν να συμμετέχεις μαζί με το ακροατήριο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
2
Tα Σαββατοκυριακα που μπορω ανετα ειναι 21-22/1 και 4-5/2 επειδη το επομενο σ/κ 28-29/1 εργαζομαι απογευμα στην βασικη μου εργασια στο alter (εκτος εαν κανονιστει σχετικα νωρις της Κυριακης 29/1 γυρω στις 10:00).Αλλωστε ειπαμε και εγω και ο αδελφος μου το μαγαζι το εχουμε για το ''ψωνιο'' μας.Κυριε Αναμουρλιδη μου χρωστατε και μια ακροαση στο σπιτι μου με οποιον φιλο θελετε.Περιμενω λοιπον να συντονιστουμε.Εννοειται βεβαια οτι σπιτι και μαγαζι ειναι ανοιχτα για ολους τους φιλους στο site...

Reaction score
3
Tα Σαββατοκυριακα που μπορω ανετα ειναι 21-22/1 και 4-5/2 επειδη το επομενο σ/κ 28-29/1 εργαζομαι απογευμα στην βασικη μου εργασια στο alter (εκτος εαν κανονιστει σχετικα νωρις της Κυριακης 29/1 γυρω στις 10:00).Αλλωστε ειπαμε και εγω και ο αδελφος μου το μαγαζι το εχουμε για το ''ψωνιο'' μας.Κυριε Αναμουρλιδη μου χρωστατε και μια ακροαση στο σπιτι μου με οποιον φιλο θελετε.Περιμενω λοιπον να συντονιστουμε.Εννοειται βεβαια οτι σπιτι και μαγαζι ειναι ανοιχτα για ολους τους φιλους στο site...
ΔΕΝ το έχω ξεχάσει. :)
Τιμή και ευχαρίστησή μου. :D
Ακούσατε όλοι?περιμένω και την συμμετοχή σας. :)

Reaction score
0
Καλη σας μερα,
Σαν ολοκαινουργιος στο φορουμ ειπα να αρχισω με κατι ευγενικο στην αρχη για να μην με κακοχαρακτηρισετε :)
Εχω λοιπον ενα 63 Kis αλλα ειναι λιγο πειραγμενο(εχουν αλαχτει κατι opa και ξηλωθηκαν και 2 πυκνωτακια....αλλος μου το εκανε εγω ειμαι παντελως ασχετος!!)
Αν το θελετε στην διαθεση σας....
Την γκρινια για τα παλια Audiolab θα την αρχισω στο 2ο ποστ μου :)
Καλως σας βρηκα!!

Reaction score
3.470
Καλώς όρισες στο φορουμ μας mdvg.
Ελπίζω η συμμετοχή σου να είναι κατ' αρχάς ευχάριστη σε σένα.

Τα πειράγματα στο KIS που έχεις, όπως το αντιλαμβάνομαι, αφορούν μόνο το αναλογικό στάδιο του CD player. Αν το χρησιμοποιήσουμε όμως σαν transport τα κυκλώματα αυτά βγαίνουν εκτός.
Μακάρι να βρεθεί κι ένα ατείραχτο Behringer 9624 για να το χρησιμοποιήσουμε σαν DAC.
Διαφορετικά θα το ακούσουμε ως έχει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Κατ' αρχάς ευχαριστούμε για την προσφορά του marantz και κατά δεύτερον γκρίνιαξε όσο θες, εμείς χειρότεροι είμαστε. :lol:

Reaction score
3.470
Οι χειρότεροι όλων των εποχών. Σε λίγο θα ανοίξουμε και κοιμητήριο μηχανημάτων με τόσα πολλά που θάβουμε καθημερινώς.
Για τους πανελάκηδες θα φτιάξουμε και οικογενειακούς :twisted:

Reaction score
0
Ευχαριστω για τα καλοσορισματα!!!
Αμα σας πω οτι εχω και απειραχτο ultra curve 24/96 θα με πιστεψετε???
Παντως εγω το πηρα για το eq και μονο αυτο χρησιμοποιω.
Σε πεισμα βεβαια ολων των φιλων που με ριξανε στην πυρα που τολμισα να βαλω και αλλο μηχανημα στην αλυσιδα μου.
Λες και στα δισκακια που ακουω δεν εχει περασει ο ηχος τους απο σαραντα κυματα και οκτακοσιαπενηνταδυο κουμπακια μεσα απο τις θηριωδεις κονσολες των στουντιος.
Παντως εγω το αποτελεσμα που ηθελα το πηρα και ειμαι τρισευτυχισμενος!!!!
Καλο ΣΒΚ σε ολους.

Reaction score
3
mdvq,καλώς ήρθες και απο εμένα. :D

Σίγουρα το σήμα περνάει απο 40 κύμματα μέχρι να ηχογραφηθεί,όμως να μην το περνάμε και εμείς απο άλλα 40 κύμματα,γιατί στο τέλος θα έχουμε και αμφίβολα αποτελέσματα. :)
Ομως περί ορέξεως... :wink:

Reaction score
2
Για να καταλαβω.Το marantz θα χρησιμοποιηθει σαν transport ή σαν ολοκληρωμενο player γιατι μου φαινεται οτι αυτη ηταν και η αρχικη "προκληση".Βεβαια μπορουμε να κανουμε και τα δυο αλλα νομιζω οτι σκοπος ειναι να δουμε αν το kis(17-63) μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα naim.Σαν transport τι νοημα εχει η δοκιμη?

Reaction score
25.289
mdvq,καλώς ήρθες και απο εμένα. :D

Σίγουρα το σήμα περνάει απο 40 κύμματα μέχρι να ηχογραφηθεί,όμως να μην το περνάμε και εμείς απο άλλα 40 κύμματα,γιατί στο τέλος θα έχουμε και αμφίβολα αποτελέσματα. :)
Ομως περί ορέξεως... :wink:
αυτα κυριε να μας τα πειτε οταν ξηλωσετε απο τον προενισχυτη σας τα ρυθμιστικα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
3.470
Γιάννη, δεν γίνεται να κοντράρουμε ένα πειραγμένο KIS με ένα απειραχτο NAIM.
Δεν έχει νόημα για κάποιους που σκέφτονται να αγοράσουν οποιοδήποτε player.
Για αυτό το λόγο πρότεινα το KIS να παίξει σαν transport και να βάλουμε ένα επίσης απείραχτο DAC.
Μακάρι να βρεθεί ένα απείραχτο KIS.

Reaction score
3.470
Τα ρυθμιστικά τονικότητας μπορούν όσοι θέλουν να τα χρησιμοποιούν άφοβα. Αρκεί να μην κάνουμε μαζί κοινή ακρόαση.
Εγώ ακούω πάντα flat΄.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.757
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99