Το AVSITE στην ΗΧΟΔΟΜΗ . Η συνάντησή μας !

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

Όλα καλά όλα ωραία αλλά ρε παιδιά...
40+ νοματαίοι μαζευτήκατε εκεί πέρα. Ένας δεν μπόρεσε να πιάσει με την φωτογραφική του τον δολοφονάκη να ασελγεί με τα λεπτά του δαχτυλάκια πάνω στα τυροπιτάκια; Αίσχος!
...
Καλέ είμανε Κύριος. Αλλά από την άλλη μέτρησε και η εμπειρία τόσων ετών. Τι νομίζεις δεν κοίταγα όταν χτύπαγα τα τυροπιτάκια τους ρεπόρτερ …

Reaction score
23
Απάντηση: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

υπαρχουν παρα πολλα σαιτς διαγωνισμου γνωσεων πανω σε καθε αντικειμενο.
προσωπικα αδιαφορω για το σωστο και το λαθος.
προτιμω το μου αρεσει - δεν μου αρεσει.
σε οσους νοιωθουν οτι εκνευριζονται απο τους αδαεις μη επαγγελματιες χομπιστες, τους προτεινω να συναγωνιστουν επαγγελματιες συναδελφους τους σε αντιστοιχο σαιτ επαγγελματιων.
φιλικα και καλααααα ..............
Σωστός ...

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

...δεν θα ξανατολμησω να γραψω τιποτα τεχνικο καθως εδω υπαρχουν αλλοι γκουρου (πραγματικα το εννοω) και μαλλον δεν υπαρχει χωρος για απλους χομπιστες.

ολος λαθη ΦΕΥΓΩ, φιλια πανω μου που μενουν....

Βρε vet είσαι καλά που δεν θα γράφεις ένα κοπρογιατρό έχει το Avsite και θα την κάνει με ελαφρά...Μην τρελαθούμε τώρα και αρχίσω να κατεβάζω τίποτα σεντόνια και έχουμε στεναχώριες …

Υποσχέθηκα να είμαι κόσμιος στο Βλάση και το απέδειξα στις ηχητικές αποδράσεις με μεγάλη επιτυχία. Εμεινα αμέτοχος σχεδόν σε όλη την διάρκεια δεν έβρισα δεν…δεν…δεν… Ευτυχώς που οι θεάσεις ήταν πάνω από 10.000 πήρα το δωράκι μου οπότε όλα καλά. Μόνο ένα παράπονο μου έμεινε γιατί άλλοι έχουν 5 αστέρια με λιγότερες θεάσεις και εγώ μόνο τ(γ)ία μπας και με βαθμολόγησε κανένας και μου το κρατάτε κρυφό.

Όσο για το θέμα το ποιος είναι (γ)κουρού είναι απλό ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες. Πατέρες όλων στην Αθήνα για να μην έχουμε τίποτα συρράξεις από το Βορά ένας δίπλα στο χρηματιστήριο Αθηνών και ένας στην Γλυφάδα. Μακράν οι καλύτερες τυρόπιτες κουρού …

Εγώ από την άλλη επειδή είμαι ψυχάκιας θέλω να γράφει και ο Alex_Zapantis για να διαβάζω αυτά που γράφει όταν πάει σε ακροάσεις για να "διαπιστώνω" αν οι τεχνικές γνώσεις του συμπίπτουν με τις ακουστικές … Τι να κάνουμε είπαμε είμαι ψυχάκιας ο καθένας με τη τρέλα του.

Ηρεμία διότι είμαι σε δίαιτα και δεν ακούμπησα ούτε ένα γλυκάκι στα κρυφά...

Ο χώρος στην Ηχοδομή είναι παρα πολύ προσεγμένος και η φιλοξενία ήταν άψογη. Αν και ήρθα προς το τέλος παρολο που είχανε τσακίσει τον μπουφέ τρία τυροπιτάκια και ένα καφέ τα χτύπησα …

Τέλος χάρηκα που είδα μερικούς παλιούς φίλους και νέους που δεν γνώριζα από κοντά. Ωραία εκδήλωση να μαζευόμαστε να περνάμε καλά…

Υ.Γ. Οι (γ)κουρού δύσκολα μπορούν να γίνουν καταξιωμένες τυρόπιτες από την άλλη οι άριστες τυρόπιτες κουρού δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα…

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

παρολο που είχανε τσακίσει τον μπουφέ τρία τυροπιτάκια και ένα καφέ τα χτύπησα …
Πεντε, τα μετρησα...:136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βρε vet είσαι καλά που δεν θα γράφεις ένα κοπρογιατρό έχει το Avsite και θα την κάνει με ελαφρά...Μην τρελαθούμε τώρα και αρχίσω να κατεβάζω τίποτα σεντόνια και έχουμε στεναχώριες …

Υποσχέθηκα να είμαι κόσμιος στο Βλάση και το απέδειξα στις ηχητικές αποδράσεις με μεγάλη επιτυχία. Εμεινα αμέτοχος σχεδόν σε όλη την διάρκεια δεν έβρισα δεν…δεν…δεν… Ευτυχώς που οι θεάσεις ήταν πάνω από 10.000 πήρα το δωράκι μου οπότε όλα καλά. Μόνο ένα παράπονο μου έμεινε γιατί άλλοι έχουν 5 αστέρια με λιγότερες θεάσεις και εγώ μόνο τ(γ)ία μπας και με βαθμολόγησε κανένας και μου το κρατάτε κρυφό.

Όσο για το θέμα το ποιος είναι (γ)κουρού είναι απλό ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες. Πατέρες όλων στην Αθήνα για να μην έχουμε τίποτα συρράξεις από το Βορά ένας δίπλα στο χρηματιστήριο Αθηνών και ένας στην Γλυφάδα. Μακράν οι καλύτερες τυρόπιτες κουρού …

Εγώ από την άλλη επειδή είμαι ψυχάκιας θέλω να γράφει και ο Alex_Zapantis για να διαβάζω αυτά που γράφει όταν πάει σε ακροάσεις για να "διαπιστώνω" αν οι τεχνικές γνώσεις του συμπίπτουν με τις ακουστικές … Τι να κάνουμε είπαμε είμαι ψυχάκιας ο καθένας με τη τρέλα του.

Ηρεμία διότι είμαι σε δίαιτα και δεν ακούμπησα ούτε ένα γλυκάκι στα κρυφά...

Ο χώρος στην Ηχοδομή είναι παρα πολύ προσεγμένος και η φιλοξενία ήταν άψογη. Αν και ήρθα προς το τέλος παρολο που είχανε τσακίσει τον μπουφέ τρία τυροπιτάκια και ένα καφέ τα χτύπησα …

Τέλος χάρηκα που είδα μερικούς παλιούς φίλους και νέους που δεν γνώριζα από κοντά. Ωραία εκδήλωση να μαζευόμαστε να περνάμε καλά…

Υ.Γ. Οι (γ)κουρού δύσκολα μπορούν να γίνουν καταξιωμένες τυρόπιτες από την άλλη οι άριστες τυρόπιτες κουρού δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα…

Αχ πως τα λες ετσι......σατραπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες κι αλλα...μην σταματας.......ντερβιση μου!!!!!!!!!!!!:143::143:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Κι εγώ πέρασα ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα βλέποντας πάλι γνωστούς και φίλους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Απόστολο για την υπέροχη φιλοξενία πέραν των νοστιμότατων ορεκτικών που στο τσακ τα πρόλαβα γιατί πήγα αργοπορημένος και βιαστικά αφού ξέχασα και τα δισκάκια μου :623:.
Χάρηκα πολύ που θυμηθήκαμε με τον Απόστολο παλαιούς και κοινούς γνωστούς προ 20ετίας (πως πέρασαν τα χρόνια?), καθώς και την "ομιλητική βιογραφία του" πως έφτασε στην Ηχοδομή, λέγοντάς τη, με συγκίνηση.

Για τον ήχο.
Τα focal έχουν τους φανατικούς οπαδούς τους που εκστασιάζονται με τη γνώριμη μεσουψηλή περιοχή τους. Αυτοί όλοι, οφείλουν να επισκεφθούν την Ηχοδομή για να ζήσουν αυτή την εμπειρία στο μέγιστο βαθμό. Είμαι ένας απο αυτούς τους τυχερούς που είχα γι' άλλη μια φορά τέτοιου είδους εμπειρία.
Το χαμηλό γέμιζε όσο έπρεπε το χώρο, αληθινό χωρίς ψεύτικες τάσεις εντυπωσιασμού.
Κατασκευαστικά το ηχείο είναι "αλλού".

Ευχαριστώ και πάλι τον Απόστολο για το ηχητικά απολαυστικό απόγευμα που μας "χάρισε".

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.352

:142::142::142:
Αυτοί που έβαλες είναι πολλοί. Νομίζω ταιριάζει η παρακάτω: :145:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Ελπιζω να σταματησουν εδω οι "μπηχτες"...............:409::432:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ένα μικρό δείγμα από την τεχνική ανάλυση των χαρακτηριστικών των Focal Stella Utopia. :107:

[youtube]0rAbxo6FpfU[/youtube]
Κανενα αλλο βιντεακι εχουμε?
Αυτοι οι διαλογοι Βασιλη-Αποστολου στην αρχη ηταν ολα τα λεφτα!:444:

Reaction score
20
Νομίζω ταιριάζει η παρακάτω:
Είστε πολύ κακοί και οι δυο... :136:
Εγωωωωωωωωωωωωώ νομίζωωωωωωωωωωω πωωωωωωωωωως
καλύυυυυυυυυυτερα ταιριάααααααααααζει μιιιιιιιιιιιιια απόοοοοοοοοοοο
τις παρακάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααατω...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση:Του Ινδού παντογνώστη το σιδηρούν κιγκλίδωμα...

...
ολος λαθη ΦΕΥΓΩ, φιλια πανω μου που μενουν....
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
Αν όχι, τότε σε παρακαλώ να το ξανασκεφτείς.
Δε μπορω να αποδεχτώ τέτοια ευθύνη.
Προτιμώ χίλιες φορές να είμαι εγώ αυτός που θα σταματήσει να γράφει...
΄΄Είμαστε ο καθένας μας άγγελοι με ένα και μοναδικό φτερό.Και μπορούμε να πετάξουμε μονάχα εναγκαλιζόμενοι ο ένας τον άλλον.΄΄ - Luciano De Crescenzo

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

γιασουκυριεποιητα

Reaction score
11

Πάντως διαπιστώνω τεράστιο ενδιαφέρον για αγορές ηχητικών μηχανημάτων!

Δεν προλαβαίνουμε να ρωτάμε, (και δεν προλαβαίνουν να μας απαντάνε), τιμές, προδιαγραφές, εκπτώσεις, διακανονισμοί, κ.τ.λπ.!

Παιδιά σιγά-σιγά, ένας-ένας! Όλοι θα πάρουμε!

Περεστρούϊκα!

(Ω! με το μπαρδόν! Σαν παλιός μπερδεύω λίγο πότε-πότε!).

:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση:Του Ινδού παντογνώστη το σιδηρούν κιγκλίδωμα...

΄΄Είμαστε ο καθένας μας άγγελοι με ένα και μοναδικό φτερό.Και μπορούμε να πετάξουμε μονάχα εναγκαλιζόμενοι ο ένας τον άλλον.΄΄ - Luciano De Crescenzo

καλο αυτο Bhutia!!!
μονο που κατα τον εναγκαλισμο Ελληνων,,,αγγελων:108: ....ο ενας παντα θα προσπαθει να ξεκολλησει το φτερο του αλλου.....για να το κανει δικο του...:129:, ...

και ..ετσι δεν ...πεταει.. κανεις...:132:

Reaction score
29.764
Απάντηση: Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

ωπ τί βρήκα!!!!

Ζαπάντη γιατί το παίζεις παρθένα με πονηρό ύφος?
Καλά δεν συζητώ για το υφος του αρβανίκου? ολα τα λεφτά.
Βρε να δεις ποιον ου θυμίζει? ποιον μου θυμίζει?
Α το βρήκα , τον nickolson στην λάμψη.....:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.150
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound