ΤοMUNDIAL σε SD !!!!!!!!!

Reaction score
187
καλα σημερα επαθα χοντρο σοκ λεμε!

βαζω το zdf να δω Σουηδια-Παραγουαη και επαθα πλακα. 720χ576 με 6 mbps!! πλησιαζε σε μερικα πλανα hd.

μετα κανω το τραγικο λαθος και βαζω νετ.ε νταξει. επαθα πλακα.δεν πιστευα ποσο χαλια ειναι το σημα.ξεπλυμενα χρωματα πεπλο στην εικονα.μιλαμε για τραγικη εικονα λες και βλεπεις μουντιαλ το 80 απο χαλασμενο βιντεο.

θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο και απο τα 2.

Reaction score
0
Εχω μια 16/9 32" CRT TV , και το σημα της ΝΕΤ ειναι επιεικος αθλιο, και σε ποιοτητα αλλα βγαζει ακι 2 μπαρες πανω κατω χωρις να καταλαβαινω το λογο, ασε που αναγκαστικα το κανο stretch επειδη η τηλεοραση μου ειναι 16/9. Υπαρχει τροπος χωρις αλλο εξοπλισμο (μονο την τηλεοραση εχω και απλη αναλογικη καιρεα) να δω τα ματς απο ZDF ή αλλο καναλι απο αυτα που λετε ή δε μπορω με τιποτ ανα τα πιασω χωρις προσθετο εξοπλισμο?

Reaction score
14
B said:
Εχω μια 16/9 32" CRT TV , και το σημα της ΝΕΤ ειναι επιεικος αθλιο, και σε ποιοτητα αλλα βγαζει ακι 2 μπαρες πανω κατω χωρις να καταλαβαινω το λογο, ασε που αναγκαστικα το κανο stretch επειδη η τηλεοραση μου ειναι 16/9. Υπαρχει τροπος χωρις αλλο εξοπλισμο (μονο την τηλεοραση εχω και απλη αναλογικη καιρεα) να δω τα ματς απο ZDF ή αλλο καναλι απο αυτα που λετε ή δε μπορω με τιποτ ανα τα πιασω χωρις προσθετο εξοπλισμο?
δορυφορική κεραία, ψηφιακό δέκτη και κόστος στο περίπου για τα φθηνότερα της αγοράς, κοντά στα 200 ευρώ (χωρίς εγκατάσταση)

αγόρασε τα δορυφορικά νεα ή το tvsat και δες κάτι πακέτα προσφορών που έχουν μέσα. Επίσης στα περιοδικά αυτα που είναι τα 2 μοναδικά στον χςωρο της δορυφορικής θα βρείς και πολλες εταιρίες να μιλήσεις για καθοδήγηση

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo