Τραγούδια διαφημίσεων

Reaction score
0
Μήπως γνωρίζει κανείς ποιό είναι το τραγούδι που ακούγετε από το STAR όποτε διαφημίζει την ταινεία O Dr T και οι γυναίκες με τον Richard Geere ??

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Τραγούδια διαφημίσεων

Εγω ψαχνω το τραγουδι απο τη διαφημιση της Frulite που ενας τυπος ανοιγει το ψυγειο και πεταγονται τα φρουτααααα!!!!

Reaction score
0

α!επισης ευχαριστω για τις λιστες με τα τραγουδια βρηκα πολλα που τα εψαχνα καιρο!

Reaction score
0

Για όσους ενδιαφέρονται:
1.Τoyota Aygo-Feed your mind-Paul Oakenfold ft Spitfire
2.Nike(Just do it-Με στιγμιότυπα από ολυμπιάδες και αθλήματα γενικότερα)-All these things that I've done-The Killers
3.Visa Card(Με το γυμνό άντρα που τρέχει και με την κάρτα κάνει τα πάντα και στο τέλος πάει να παντρευτεί την καλή του--οοο!--)-Non Stop-Whitey
4.Calgonit(Με τα διαμάντια-Το αδαμάντινο πρότυπο)-Epoca-Gotan Project

Reaction score
438
Στην καινούργια διαφήμιση του chivas regal, ποιο κομμάτι παίζει;
Η μουσική φέρνει από radiohead

Reaction score
1.846

Είναι αυτή με τους ψαράδες στην λίμνη και στα παγόβουνα;
Ή αυτή είναι η παλιά;

Τεσπα σ' αυτήν το κομμάτι είναι το
Mermaid Song - Sarah Khider

:123:

Reaction score
0
Γειά σας!

Μήπως γνωρίζει κανείς ποιό είναι το τραγούδι που ακούγετε στην διαφήμιση ενός ροφήματος σοκολάτας?Δεν θυμάμαι το όνομα!
Που είναι χειμώνας κ συναντιούνται στην πόρτα ενός καταστήματος ενα άντρας κ μία γυναίκα κ στο τέλος αναγκαστικά κάθονται στο ίδιο τραπέζι γτ δεν εχει άλλο?

Reaction score
2
μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στο spot του ΑΝΤ1?

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zNbm7OLmTlo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zNbm7OLmTlo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

thanx!

Reaction score
1.846

Δε μου λέει τίποτε, μάλλον είναι γραμμένο για την περίπτωση. :431:

Reaction score
2
είναι κανονικό τραγούδι, το άκουσα στο ραδιόφωνο αλλά δεν είπαν το όνομα του... :121:
άσε που δεν ακούγετε για πολύ ώρα στο spot...
βασικά ψάχνω το συγκρότημα γιατί το κομματάκι φαίνεται ενδιαφέρον...

Reaction score
0
καλισπερα....ειμαι καινουργιος..
ρε παιδια ψαχνω το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του hemo..την επαιζαν πιο παλια..αλλα τωρα την ξαναεβαλαν και την πσαχνω..εχει κανεις καμια ιδεα????

Reaction score
7
καλισπερα....ειμαι καινουργιος..
ρε παιδια ψαχνω το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του hemo..την επαιζαν πιο παλια..αλλα τωρα την ξαναεβαλαν και την πσαχνω..εχει κανεις καμια ιδεα????
Από ένα γρήγορο ψαξιματάκι πρέπει να είναι από Des'ree το Life ή το You gotta be.Δεν έχω ήχο δυστυχώς εδώ για να το τσεκάρω οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.

Reaction score
0
τα εψακξα και δεν ειναι κανενα απο αυτα..εχεις καμια αλλη ιδεα πιο μπορει ναι ειναι??
ευχαριστω παντως........

Reaction score
40

Μην είναι αυτό? δεν είμαι καθόλου σίγουρη:114:
Paul Cless Suavemente?

Reaction score
0
Το τραγουδι στην διαφημηση σοκολατας παυλιδης γεμιστες?
Με τα παιδια που κανουν γκραφιτι...
Anyone...?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.194
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe