Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Reaction score
1
Συμπαθάτε με, αλλά μιας και οι καθ' ύλην αρμόδιοι είναι offline, και επειδή βλέπω ότι το νήμα έχει παρεκτραπεί, το κλειδώνω προσωρινά μέχρις ότου το δει ο Τσαρουχάς και το ρυθμίσει όπως κρίνει εκείνος.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Καθώς ο HV, ακόμη και μετά την μονοήμερη τιμωρία του, δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η ανάρτηση φωτογραφιών με ανήλικα και σεξουαλικά υπονοούμενα είναι παράνομη και ότι έτσι θέτει σε κίνδυνο αυτό το site, μπανάρεται για ένα μήνα.

Το θέμα θα καθαριστεί αύριο από τα off topic, έτσι ώστε να μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση επί του θέματος.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Το thread ανοίγει πάλι για να συνεχιστεί η κουβέντα μόνον επί του θέματος.

...

Reaction score
1
Απάντηση: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Υπάρχει τεράστια έξαρση κρουσμάτων offtopic εως και επιθέσεις μεταξύ μελών ...

Δυστυχώς ούτε το νέο σύστημα σώζει την κατάσταση ...

Οταν επικρατεί αναρχία , επιβάλεις στρατιωτικό νόμο , σε ένα forum τι κάνεις;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Υπομονή κάνεις...
Δεν στρώνει τίποτα με στρατιωτικούς νόμους. Το έχουμε δει κι αυτό το έργο σε φόρουμς και φέρνει εντελώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

...

Reaction score
5
Νίκο κανείς δεν προσπαθεί να επιβάλει στρατιωτικό νόμο. Για όνομα του θεού βρε παιδιά. Δεν κάνει κανένας τον Μπαμπούλα.

Reaction score
1

Το θέμα δεν είναι το στρατιωτικό , το θέμα που έθιξα είναι ότι επικρατεί αναρχία , και μάλιστα πριν από λίγα λεπτά διάβασα επίθεση μέλους σε άλλο με Στάλιν , κομουνιστές και να μπερδεύουν τα μπούτια τους τα μέλη ( δεν είδα εαν έγινε κάποια επέμβαση ) και δυστυχώς τα κρούσματα αυξάνονται πολύ ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Όταν βλέπεις-ετε κάποιο θέμα που ξεφεύγει, μπορείτε πάντα να πατάτε το κουμπάκι του report (αυτό με το θαυμαστικό) έτσι ώστε να το βλέπουμε άμεσα και να επεμβαίνουμε.
Θα μας βοηθήσετε ιδιαίτερα.

...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Το θέμα δεν είναι το στρατιωτικό , το θέμα που έθιξα είναι ότι επικρατεί αναρχία , και μάλιστα πριν από λίγα λεπτά διάβασα επίθεση μέλους σε άλλο με Στάλιν , κομουνιστές και να μπερδεύουν τα μπούτια τους τα μέλη ( δεν είδα εαν έγινε κάποια επέμβαση ) και δυστυχώς τα κρούσματα αυξάνονται πολύ ...
Εδώ κάνεις λάθος Νικο. Είδες να το συνεχίζει κανείς? Είδες τον six να παρεξηγείται?
Το avatar του το έχει με τον Στάλιν για χιούμορ. Και ο άλλος τον ξέρει τον six. Για αυτο του είπε ότι του είπε. Δέν την είπε προσωπικα στον six.
Αλίμονο αν επεμβαίνουν οι συντονιστές κάθε τρεις και λίγο για ψύλου πήδημα.
Θα τρελαθούν στο τέλος.

Δέν υπήρξε ΚΑΜΙΑ επίθεση.

Τώρα άν κάποιος είναι οπαδός του Στάλιν και παρεξηγηθεί απο τα γραπτά του άλλου μπορεί να ανοίξει ένα THREAD στην ΔΟΘ και να καταθέσει την δική του άποψη για το ποιος ήταν ο Στάλιν και ο κάθε Στάλιν.
Χωρίς προσωπικους χαρακτηρισμους και προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Αν γίνονται όλα όπως τα γραφω δεν θα ξανα υπάρξει κανένα πρόβλημα γιατι θα ακούγεται και η μία πλευρά και η άλλη.

Ας αποφύγουμε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και διαξιφισμούς λοιπόν και καλά είμαστε.

Στην περίπτωση του Στάλιν κατάλαβες λάθος όμως.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Εδώ κάνεις λάθος Νικο. Είδες να το συνεχίζει κανείς? Είδες τον six να παρεξηγείται?
Το avatar του το έχει με τον Στάλιν για χιούμορ. Και ο άλλος τον ξέρει τον six. Για αυτο του είπε ότι του είπε. Δέν την είπε προσωπικα στον six.
Αλίμονο αν επεμβαίνουν οι συντονιστές κάθε τρεις και λίγο για ψύλου πήδημα.
Θα τρελαθούν στο τέλος.

Δέν υπήρξε ΚΑΜΙΑ επίθεση.

Τώρα άν κάποιος είναι οπαδός του Στάλιν και παρεξηγηθεί απο τα γραπτά του άλλου μπορεί να ανοίξει ένα THREAD στην ΔΟΘ και να καταθέσει την δική του άποψη για το ποιος ήταν ο Στάλιν και ο κάθε Στάλιν.
Χωρίς προσωπικους χαρακτηρισμους και προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Αν γίνονται όλα όπως τα γραφω δεν θα ξανα υπάρξει κανένα πρόβλημα γιατι θα ακούγεται και η μία πλευρά και η άλλη.

Ας αποφύγουμε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και διαξιφισμούς λοιπόν και καλά είμαστε.

Στην περίπτωση του Στάλιν κατάλαβες λάθος όμως.
Αυτό που είδα είναι διάθεση για offtopic , ανταλλαγές προσωπικών απόψεων που δεν απασχολούν τους υπόλοιπους , θάψιμο στους κομμουνιστές κλπ κλπ κλπ , θα προτιμούσα την πρόληψη από το healing ... Εαν ήμουν συντονιστής , θα είχα μπανάρει το μισό σύμπαν και το άλλο μισό θα υπάκουε χωρίς καλή θέληση τους κανόνες ... εαν ακολουθούσα το νέο σύστημα ... Βέβαια δεν είμαι ( ευτυχώς για σας ) ...

Reaction score
4
Ωραία τότε να διαγράφονται τα off topic post να ησυχάσουμε.
Είναι όμως πάρα μα πάρα πολλά. Και απο αυτά τα μισά είναι για να πικάρουνε και τα άλλα μισά για να δημιουργήσουν ''φασαρίες'' η να προσβάλουνε.

Ποιός θα κάτσει να τα ξεχωρίσει και να τα αξιολογήσει ως αστεία ή ως εχθρικά?
Θα πρέπει να έχει 100 συντονιστές το forum και να ασχολούνται ΜΟΝΟ με την εκαθάριση των thread απο τέτοια Post.

Δέν είναι δυνατόν να συμβεί αυτο.

Η λύση είναι απο μόνοι μας να δίνουμε τόπο στην οργή. Κάποια στιγμή θα παρεξηγηθούμε με κάποιον, είναι λογικό.
Το να τσακωθεις με καποιον στα 3 χρόνια παρουσίας σου σε ένα forum είναι κατανοητό. Σε ολα τα φορουμ συμβαίνει.
Το να τσακώνεσαι κάθε μέρα όμως και να παρεξηγείσαι με το παραμικρό, τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι η λειτουργία του φόρουμ.

Το μόνο άσχημο που δημιουργείται στο AVSite είναι οτι δίνει πολλές ευκαιρίες σε άτομα που προσβάλουν άλλα μέλη να συνεχίζουν να ποστάρουν σε αυτο.

Στα τρία χρόνια παρουσίας μου εδώ αυτο έχω καταλάβει. Το οποίο ναι μεν είναι κακό αλλά ταυτόχρονα δείχνει και την διαφορετικότητα του απο τα άλλα φόρουμ.

Υπάρχει μία παροιμία που λέει οτι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Και ήδη έχω πεί πολλά.
Δέν θα πώ άλλα γιατι αντί να δίνουμε προτάσεις συζητάμε ακόμα για άλλα πράγματα τα οποία μάλιστα είναι και αυτονόητα.
Επι της ουσίας συμφωνούμε όλοι οπότε ας προχωρήσει το νέο σύστημα και βλέπουμε...

ΗΜΑΡΤΟΝ.
Εδώ είμαστε μέλη για να περνάμε καλα, και όχι για να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο ή να θεραπεύσουμε ανίατες ασθένειες μερικών !!!

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Είναι όμως πάρα μα πάρα πολλά. Και απο αυτά τα μισά είναι για να πικάρουνε και τα άλλα μισά για να δημιουργήσουν ''φασαρίες'' η να προσβάλουνε.

Θα πρέπει να έχει 100 συντονιστές το forum και να ασχολούνται ΜΟΝΟ με την εκαθάριση των thread απο τέτοια Post.

Η λύση είναι απο μόνοι μας να δίνουμε τόπο στην οργή. Κάποια στιγμή θα παρεξηγηθούμε με κάποιον, είναι λογικό.
Το να τσακωθεις με καποιον στα 3 χρόνια παρουσίας σου σε ένα forum είναι κατανοητό. Σε ολα τα φορουμ συμβαίνει.
Το να τσακώνεσαι κάθε μέρα όμως και να παρεξηγείσαι με το παραμικρό, τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι η λειτουργία του φόρουμ.

Το μόνο άσχημο που δημιουργείται στο AVSite είναι οτι δίνει πολλές ευκαιρίες σε άτομα που προσβάλουν άλλα μέλη να συνεχίζουν να ποστάρουν σε αυτο.

Στα τρία χρόνια παρουσίας μου εδώ αυτο έχω καταλάβει. Το οποίο ναι μεν είναι κακό αλλά ταυτόχρονα δείχνει και την διαφορετικότητα του απο τα άλλα φόρουμ.

Και ήδη έχω πεί πολλά.
Δέν θα πώ άλλα γιατι αντί να δίνουμε προτάσεις συζητάμε ακόμα για άλλα πράγματα τα οποία μάλιστα είναι και αυτονόητα.
Επι της ουσίας συμφωνούμε όλοι οπότε ας προχωρήσει το νέο σύστημα και βλέπουμε...

ΗΜΑΡΤΟΝ.
Εδώ είμαστε μέλη για να περνάμε καλα, και όχι για να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο ή να θεραπεύσουμε ανίατες ασθένειες μερικών !!!
Λευτέρη δεν μπορούσες να τα πείς καλύτερα!!! :615::607::622:

Reaction score
14
Λευτέρη τα συγχαρίκια μου μιλάς πολύ καθαρά και ξάστερα και δίνεις την εικόνα όπως εχει και όπως θα θέλαμε να εχει...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Και ήδη έχω πεί πολλά.

ΗΜΑΡΤΟΝ.
Με εκπλήσσεις.....:111:
Εύγε πάντως......:615:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

... Εαν ήμουν συντονιστής , θα είχα μπανάρει το μισό σύμπαν και το άλλο μισό θα υπάκουε χωρίς καλή θέληση τους κανόνες ... εαν ακολουθούσα το νέο σύστημα ... Βέβαια δεν είμαι ( ευτυχώς για σας ) ...

μου κάνεις λίγο από Stalin, ή είναι η ιδέα μου???????

Reaction score
1

Δεν ξέρω , δεν έχω διαβάσει πολιτικές φιλοσοφίες

Πάντως δεν ενδιαφέρομαι για εξουσία ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas