Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Reaction score
1
Πολύ ωραία όλα αυτά Στέφανε, αλλά έχουν ήδη απαντηθεί.
Νομίζω ότι η κρίση και η συνεργασία 50 ανθρώπων αρκεί για να λειτουργήσει ένα φόρουμ, μαζί με κατηγορία ΔΟΘ. Ξαναλέω, μην περιμένετε τις 12 εντολές και τις αντίστοιχες ποινές σε περίπτωση ακόμη και της ελάχιστης απόκλισης. Τίποτα όμως δεν είναι άναρχο.

Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι η συμμετοχή τους εδώ, σημαίνει αποδοχή των κανονισμών αλλά και αποδοχή των ανθρώπων που τους επιτηρούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι είναι στο απυρόβλητο, αλλά ούτε ότι κάθε απόφαση θα μπαίνει το μικροσκόπιο.

...
Νίκολα, όπως αντιλαμβάνεσαι ο προβληματισμός μου δεν αφορά εσένα ή εμένα ή ανθρώπους που έχουν αυτό που ορίζεται ως "κοινή αντίληψη"!
Όμως αυτή η "μικρή" κοινότητα έχει πολλές χιλιάδες μέλη...

Οφείλω όμως να το θέσω υπ' όψιν όλων μας, μελών ή συντονιστών (και αναφέρομαι και πάλι κυρίως στη Δ.Ο.Θ.) γιατί δεν είναι μακριά η ημέρα που θα πρέπει να σκεφτούμε τί θα απαντήσουμε στην επόμενη πρόκληση και σε γεγονότα όπως αυτά που στο πρόσφατο παρελθόν -και όχι μόνο- ζήσαμε, αλλά και ζούμε...

Για παράδειγμα σκέψου τί και πώς θα απαντήσεις εσύ ή οι άλλοι συντονιστές στα μέλη που κατά καιρούς έχουν δεχτεί infractions και bans όταν θα δουν μία "ειδική" ή έστω "πιό επιεική" μεταχείριση σε κάποιο άλλο μέλος ή συντονιστή και θα σε εγκαλούν για να λειτουργήσεις με βάση τους κανόνες που όλοι οι υπεύθυνοι έχουν από κοινού θεσπίσει...

Ποιά θα είναι η θέση σου/σας/μας τότε?
(Προφανώς είναι ρητορικό το ερώτημα, αλλά φίλε, δεν θα ήθελα να "φοράω τα παπούτσια σου" όταν θα συμβεί...)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Η κοινή λογική όλων μας κρίνεται κάθε μέρα.
Μαζί με τις αρμοδιότητες έρχονται και οι ευθύνες και αυτό το γνωρίζει καλά η συντονιστική και διαχειριστική ομάδα του AVSite.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Για παράδειγμα σκέψου τί και πώς θα απαντήσεις εσύ ή οι άλλοι συντονιστές στα μέλη που κατά καιρούς έχουν δεχτεί infractions και bans όταν θα δουν μία "ειδική" ή έστω "πιό επιεική" μεταχείριση σε κάποιο άλλο μέλος ή συντονιστή και θα σε εγκαλούν για να λειτουργήσεις με βάση τους κανόνες που όλοι οι υπεύθυνοι έχουν από κοινού θεσπίσει...
Στεφανε ,δεν νομιζω πως ειναι δυσκολη η απαντηση που ζητας.
Δεν μπορουν να κριθουν με τον ιδιο τροπο αυτος ''που τα κανει ρημαδιο'' καθε 3 και λιγο ,και αυτος που ''ξεφυγε '' μια φορα!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Στεφανε ,δεν νομιζω πως ειναι δυσκολη η απαντηση που ζητας.
Δεν μπορουν να κριθουν με τον ιδιο τροπο αυτος ''που τα κανει ρημαδιο'' καθε 3 και λιγο ,και αυτος που ''ξεφυγε '' μια φορα!

Συγνωμη Νικο ....αλλα ο προτερος εντιμος η ''ανεντιμος'' βιος ..δεν ειναι επιχειρημα...και σιγουρα τα μελη που θα δουν μια τετοια υποκειμενικη αντιμετωπιση (βασισμενη και σε περιστατικα που αγνοουν)..θα αρχισουν να αναρωτιουνται...και να αμφιβαλλουν..για το δικαιο του ολου θεματος..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Μελετη,σεβαστη η αποψη σου ,αλλα εγω σκεφτομαι διαφορετικα.

Reaction score
4

Ποιά θα είναι η θέση σου/σας/μας τότε?
(Προφανώς είναι ρητορικό το ερώτημα, αλλά φίλε, δεν θα ήθελα να "φοράω τα παπούτσια σου" όταν θα συμβεί...)
Πολύ καλή η σκέψη σου αλλά.
όπως έγραψα και γώ πρίν έφαγα infraction ενώ για την ιδια αιτία άλλος δεν έφαγε.

Άν εγώ λοιπόν έχω παρεξηγηθεί μπορώ να στείλω ένα pm σε κάποιον συντονιστή με το κείμενο που κάποιος άλλος είπε το ίδιο πράγμα με εμένα, αλλά δεν τιμωρήθηκε.

Είναι λογικό να μήν μπορει΄ο συντονιστης να τα παρακολουθεί όλα, και καποια post που θα ήταν άξια ποινής να του ξεφύγουν.

Έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς στην ευάριθμη λειτουργία του forum.
Χωρίς να ανοιγουμε ''παιδικα'' THREAD ''Γιατί δεν τιμωρήθηκε ο άλλος''

Στέλνουμε ένα pm σε κάποιον συντονιστή και τελειώνει η ιστορια εκει.

Άν και εγω αδυνατώ να καταλάβω την λογική ''γιατι εγώ και όχι και ο άλλος''

Η δική μου λύση στο πρόβλημα που μας αναφέρεις είναι pm τον συντονιστη.
Να του δείξεις που ο άλλος εγραψε το ίδιο με σενα και δεν τιμωρηθηκε. Αν σε τρωει τοσο πολυ δηλ ... :138:

Βέβαια λυπάμαι και γω τον συντονιστη που θα πρέπει να διαβάζει 100 pm την μέρα. :142:
Αυτο είναι άλλο θέμα. :138:

Reaction score
14
βρε μελέτη τι το εχεις περασει το avsite?

Μόνο εσένα βλέπω να τρώγεσαι και να είσαι αγχωμένος για το ποιός που τι γιατι και γιατί οχι ολους και μονο εμένα... μήπως πιστευεις οτι είσαι ο αξονας περιστροφής του avsite...?

Σωστοί είναι οι νέοι κανόνες θα εφαρμοσθούν όπως πρπει και φυσικά οποιος είναι αγυριστο κεφάλι θα εχει πλέον και τις συνεπειες της αγυρισιάς του.

Δεν πάμε να το κανουμε μαυσωλείο ουτε εκκλησία, απλά θα φροντίσουμε τουλάχισοτν στις κατηγορίες οπου τα θεματα θέλουν μια σοβαρότητα στην ροή της πληροφόρησης αυτή να μην γίνεται όπως συνιθίζεται μπάχαλο. επίσης δεν θα αλλαξιε η ΔΟΘ, όμως και εκεί θα εχουμε μια πειθαρχία, μία τάξη... τέτοια που να μην αλλιώσει τον παρείστικο χαρακτήρα της.

Τωρα για δικαιοσύνες και κατα γράμμα σύσταση του νόμου, δεν είμαστε ουτε αστυνομία ουτε δικαστές ουτε ο νομοθέτης ο ίδιος απλά θα φροντίσουμε να μην γινονται εξαιρεσεις και κατάφορες αδικίες. Πιστευω αυτό να σε καλύπτει φίλε?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894

Συγνωμη Νικο ....αλλα ο προτερος εντιμος η ''ανεντιμος'' βιος ..δεν ειναι επιχειρημα...και σιγουρα τα μελη που θα δουν μια τετοια υποκειμενικη αντιμετωπιση (βασισμενη και σε περιστατικα που αγνοουν)..θα αρχισουν να αναρωτιουνται...και να αμφιβαλλουν..για το δικαιο του ολου θεματος..
Πολύ απλά Μελέτη... δεν πειράζει. :126:

...

Reaction score
1.213
βρε μελέτη τι το εχεις περασει το avsite?

Μόνο εσένα βλέπω να τρώγεσαι και να είσαι αγχωμένος για το ποιός που τι γιατι και γιατί οχι ολους και μονο εμένα... μήπως πιστευεις οτι είσαι ο αξονας περιστροφής του avsite...?

Σωστοί είναι οι νέοι κανόνες θα εφαρμοσθούν όπως πρπει και φυσικά οποιος είναι αγυριστο κεφάλι θα εχει πλέον και τις συνεπειες της αγυρισιάς του.

Δεν πάμε να το κανουμε μαυσωλείο ουτε εκκλησία, απλά θα φροντίσουμε τουλάχισοτν στις κατηγορίες οπου τα θεματα θέλουν μια σοβαρότητα στην ροή της πληροφόρησης αυτή να μην γίνεται όπως συνιθίζεται μπάχαλο. επίσης δεν θα αλλαξιε η ΔΟΘ, όμως και εκεί θα εχουμε μια πειθαρχία, μία τάξη... τέτοια που να μην αλλιώσει τον παρείστικο χαρακτήρα της.

Τωρα για δικαιοσύνες και κατα γράμμα σύσταση του νόμου, δεν είμαστε ουτε αστυνομία ουτε δικαστές ουτε ο νομοθέτης ο ίδιος απλά θα φροντίσουμε να μην γινονται εξαιρεσεις και κατάφορες αδικίες. Πιστευω αυτό να σε καλύπτει φίλε?
Φιλε Γιαννη δεν νομιζω και δεν φιλοδοξω να ειμαι ο αξονας περιστροφης του avsite.Ουτε ειμαι ιδιατερα αγχωμενος...εγω συμμετεχω εδω τοσο οσο μου επιτρεπει ο ελευθερος χρονος μου.Σημερα εχω πολυ , αυριο μπορει να μην εχω καθολου.Αλλα το θεμα δεν ειμαι ΕΓΩ αλλα τα ΜΕΛΗ. Οσο για τις δικαιοσυνες και αυτα καλυτερα να το σκεφτεις λιγο πιο πρακτικα το θεμα..γιατι ειναι καιριο σημειο για την ομαλη λειτουργια του φορουμ.Θα ελεγα οτι ειναι ζωτικο...ισως μεχρι τωρα δεν εφαρμοζοταν γιατι δεν χρειαζοταν καν.Τωρα που εκ των πραγματων αλλαξαν καποια πραγματα (και καλως αλλαξαν πιθανοτατα ) καλο ειναι να δοθει απο μερικους η δεουσα προσοχη.Ξερω τι σου λεω..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Αντί να ανησυχείτε κάποιοι για την εφαρμογή των κανονισμών και την απόδοση δικαιοσύνης, δεν μας λέτε βρε παιδιά καμιά ιδέα γι αυτούς; Πως τους βλέπετε, έχετε κάποιο σχόλιο επί της ουσίας; Βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει, πιστεύετε ότι χρειάζονται επιπλέον προσθήκες;

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894

Αν δεν πειραζει Νικο..πασο.
Δεν πειράζει γιατί πολύ απλά, αργά ή γρήγορα όλοι καταλαβαίνουν ότι τίποτα δεν γίνεται από εμπάθεια ή κακία. Απλά πράγματα. :126:

...

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Τροποποίηση κανονισμών και νέο σύστημα infractions...

Χρειαζότανε κατά την άποψή μου η εφαρμογή κανονισμών και πιστεύω ότι έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί πολύ νωρίτερα.

Το έχω ξαναπεί και σε άλλο μου post το λέω και εδώ μιας και είναι το κατάλληλο thread. Οι αποφάσεις τις Δ.Ο και των συντονιστών για εμένα είναι πάντα σεβαστές ακόμα και την περίπτωση που είναι εις βάρος μου και ας είναι άδικες κατά την αποψή μου. Αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε. Να επαναφέρουν την "ταξή" με όποιον τρόπο μπορούν καλύτερα. Αν αυτό σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν, έτσι πρέπει να γίνει. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά των συντονιστών και της Δ.Ο και πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τις αποφάσεις τους όταν επιβάλλονται. & _

Reaction score
1
Αντί να ανησυχείτε κάποιοι για την εφαρμογή των κανονισμών και την απόδοση δικαιοσύνης, δεν μας λέτε βρε παιδιά καμιά ιδέα γι αυτούς; Πως τους βλέπετε, έχετε κάποιο σχόλιο επί της ουσίας; Βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει, πιστεύετε ότι χρειάζονται επιπλέον προσθήκες;

...
Nικόλα κυριολεκτικά "επί της ουσίας" ήταν το σχόλιο και ο προβληματισμός...

> Επί της ουσίας, αν η ουσία είναι να έχουμε πραγματικούς κανόνες λειτουργίας και όχι "ethics" ή πρότυπα θεμιτής ή προσδοκόμενης συμπεριφοράς από τα μέλη!
> Επί της ουσίας, αν αναγνωρίζουμε τη διαφορετικότητα των ατόμων στον τρόπο αντίληψης κάποιων πραγμάτων.
> Επί της ουσίας, αν καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι δυνατόν όλοι να σκέφτονται όπως για παράδειγμα ο Λευτέρης (HCM) και να κάνουν την αυτοκριτική τους για τις πράξεις ή τα λεγόμενά τους και να προχωρούν το πράγμα παρακάτω.

Γιατί πρώτα ορίζεις τί είναι ο Κανόνας / Νόμος, πότε , πού και πώς εφαρμόζεται και μετά μπαίνεις στα επί μέρους ζητήματα, στο δια ταύτα των λεπτομερειών...

Όπως ισχύει και στη Δημοκρατία μας δηλαδή, πρώτα ψηφίζεται ένας Νόμος "επί της Αρχής" και μετά "κατ' Άρθρον".

Τελος πάντων...
Οι έχοντες την ευθύνη για το "διοικείν" ας πράξουν τα δέοντα και πρέποντα!

Απλά, δεν θέλω κάποια (δύσκολη) στιγμή να φτάσουμε να μνημονεύσουμε τον Doherty και να πούμε "τα 'λεγε ο Νοστράδαμος"...

I rest my case...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Στέφανε μπορούμε να συζητάμε θεωρητικά λέγοντας διάφορες απόψεις και σχόλια για πολλές μέρες. Η ουσία στην οποία εγώ αναφέρομαι είναι συγκεκριμένα πράγματα όμως, όχι θεωρίες. Θα χαρώ να ακούσω κάποια στιγμή προτάσεις επί του πρακτέου, όχι μόνον από εσένα αλλά από όλους όσους θέλουν να τις καταθέσουν. Συγκεκριμένες προτάσεις επί της ουσίας για την λειτουργία μας, όχι σε θεωρητικά μοντέλα αλλά στην πράξη. Το γνωστό άλλωστε "τα 'λεγε ο Νοστράδαμος" δεν παίζει όταν δεν έλεγε κάτι συγκεκριμένο. :126:

...

HV

Reaction score
0
Εχει πραγματικα ενδιαφερον το οτι οσοι επικροτουν το νεο συστημα ( και γενικα καθε προσπαθεια της ΔΟ ) τυγχανουν ειδικης αντιμετωπισης...
Εγω δεν θα κατι περισσοτερο γιατι με το παραμικρο ριχνουν Infraction αλλα θα πω απλα πως ο κοσμος δεν ειναι κουτος και βλεπει.

Reaction score
0
Νομίζω ότι όποιος είναι αυθόρμητα κόσμιος, ευγενής και διακριτικός, το μόνο που δεν τον απασχολεί είναι αν υπάρχουν κανόνες που επιβάλλουν αυτές τις ιδιότητες, όχι μόνο στο φόρουμ, αλλά στην ζωή ευρύτερα.

Το μόνο πραγματικό πρόβλημα, που δημιουργεί τις ενστάσεις, (και που κρύβεται πίσω από άλλες αφορμές), ΙΜΗΟ, είναι η ανταγωνιστική διάθεση και οι κοκορισμοί περί του "καλυτέρου και ομορφοτέρου", χαρακτηριστικoύ συνηθέστατου σε όλα τα φόρουμ.

"Ποιοί-είναι-αυτοί-που-θα-μου-πουν-εμένα-τι-θα-πω", ξεπετιέται αυτόματα το "πληγωμένο" συναίσθημα πολλών. Και με τι δικαίωμα και ιδιότητα; Και πόσο δίκαιο θα είναι; Και ποιός το κρίνει αυτό;

Το εξωφρενικό στην παραπάνω υπόθεση είναι η μη υποχρέωση συμμετοχής κανενός, και ο τελείως εθελοντικός χαρακτήρας αυτών των χώρων συζήτησης. Που σημαίνει, αν δεν μ' αρέσει "γεια σας και νάστε καλά".
Μπαααααα, ούτε κατά διάνοια. Και θα μείνω, και θα κάνω ότι θέλω!

Μια χαρά είναι οι κανόνες, μια χαρά είναι η Συντονιστική Ομάδα, και ούτε ψύλλος στο κόρφο τους μερικές φορές, ειδικά στη ΔΟΘ. (Αυτό για πιθανούς κρυπτοζηλεύοντες συντονιστές-που-δεν-έγιναν!).

Στο κάτω-κάτω, προτού την "φάει" κάποιος, τις πιο πολλές φορές έχει προκαλέσει το κοινό συναίσθημα, όπως φαίνεται από τα ποστς των απλών μελών που ακολουθούν. Αν και δεν το αναφέρουν, σαφώς προτρέπουν για τιμωρία.

Το ότι υπάρχει "δημοκρατική" αγωνία διαχείρησης του φόρουμ από την Σ.Ο., φαίνεται σε κάθε καλόπιστο από το γεγονός του "χτενίσματος" και της προσπάθειας τελειοποίησης των κανονισμών, αμέσως μετά το πρόσφατο δυσάρεστο περιστατικό. Όπως και η παρότρυνση συμμετοχής των απλών μελών με ιδέες για ακόμα καλύτερη διατύπωσή τους. Κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι στεναχωρούνται πολύ με τέτοια γεγονότα.

Για την ΔΟΘ τώρα, μια χαρά τα πάει όπως τα πάει. Το μεγαλύτερό της πρόβλημα δεν είναι οι οφτοπικισμοί, αφού κάτι τέτοιο δεν μπορεί παρά να συμβαίνει, από την φύση της, ούτε οι καθαρά "εμπρηστικές" και κακόβουλες ενέργειες κάποιων μελών. Τέτοια γεγονότα είναι σπάνια. Το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι η απίθανη ανοησία και το πλάτιασμα πολλών δημοσιεύσεων, πραγματικά άχρηστων, που κάποιες φορές παίρνουν το χαρακτήρα εμμονής. Δυστυχώς, κάτι τέτοια δύσκολα τιμωρούνται....

Θεωρώ ότι πρέπει να προκαλείται αυθόρμητα η ηθική των συμμετεχόντων, μέσω χαλαρών κανόνων τύπου μπούσουλα, όπου θα μπορεί κάποιος να ξέρει προς τα που να μην πάει, παρά "Μωσαϊκούς Νόμους", απ' τ' αυτί και στο δάσκαλο.
Γιατί ακολουθώντας "σκληρή" γραμμή, νομοτελειακά κάποτε θα γίνει "επανάσταση" μέσω αμφισβήτησης. Και πολύ εύκολα μπορεί να διαλυθεί το σύμπαν.
Όταν ο.... Νοστράδαμος "προέβλεπε" τέτοια πράγματα, όπως αναφέρθηκε παρά πάνω, έκανε ασυνείδητη προβολή των επιθυμιών του. Τι θα επιθυμούσε να γίνει, δηλαδή. Ας τον διαψεύσουμε για πάντα παιδιά. Αξίζει ο κόπος. Ο αποβαλλόμενος πρέπει να φεύγει με κοινή συναίνεση, κι όλοι να λένε "καλά να πάθει".

Επιμύθιον: "Carry on AVsite. You deserve it"! :107:

HV

Reaction score
0
Αγαπιε απο ολα αυτα το νοημα δλδ ειναι πως εχεις δει ανεκαθεν αντικειμενικη αντιμετωπιση της ΔΟ, ΣΟ ( κτλ κτλ ) απεναντι σε ολους ? Αν ναι καλως , αν παλι οχι εσυ τι νομιζεις πως πρεπει να αλλαξει για να γινει κατι τετοιο ?

Reaction score
1.213
Νομίζω ότι όποιος είναι αυθόρμητα κόσμιος, ευγενής και διακριτικός, το μόνο που δεν τον απασχολεί είναι αν υπάρχουν κανόνες που επιβάλλουν αυτές τις ιδιότητες, όχι μόνο στο φόρουμ, αλλά στην ζωή ευρύτερα.

Για καποιο παραξενο λογο που εσυ αγνοεις προφανως υπαρχουν κανονες και στη ζωη , μερικοι ψηφιζονται , μερικοι οχι, για καποιους αντιδρα ο κοσμος για καποιους οχι , για καποιους εχει φτυσει αιμα προκειμενου να μην περασουν.Αυτο ελειπε να καταργουσαμε τους νομους και να υπολογιζαμε στην ...διακριτικη κοσμιοτητα των διπλανων μας.

Το μόνο πραγματικό πρόβλημα, που δημιουργεί τις ενστάσεις, (και που κρύβεται πίσω από άλλες αφορμές), ΙΜΗΟ, είναι η ανταγωνιστική διάθεση και οι κοκορισμοί περί του "καλυτέρου και ομορφοτέρου", χαρακτηριστικoύ συνηθέστατου σε όλα τα φόρουμ.

"Ποιοί-είναι-αυτοί-που-θα-μου-πουν-εμένα-τι-θα-πω", ξεπετιέται αυτόματα το "πληγωμένο" συναίσθημα πολλών. Και με τι δικαίωμα και ιδιότητα; Και πόσο δίκαιο θα είναι; Και ποιός το κρίνει αυτό;

Εχεις απολυτο δικιο...πρεπει να αποδεχτουμε πληρως τα λεγομενα καποιων....Ισως δεν πρεπει να κουβεντιαζουμε καθολου , δεν χρειαζεται να κανουμε καν διαλογο δεν χρειαζεται να ερθουμε καν σε αντιπαραθεση...ας λειπουν οι κοκορισμοι..και ας τα βλεπουμε/διαβαζουμε ολα αποστασιοποιημενοι..λες και διαβαζουμε την κυριακατικη εφημεριδα μας ενα πραγμα.

Το εξωφρενικό στην παραπάνω υπόθεση είναι η μη υποχρέωση συμμετοχής κανενός, και ο τελείως εθελοντικός χαρακτήρας αυτών των χώρων συζήτησης. Που σημαίνει, αν δεν μ' αρέσει "γεια σας και νάστε καλά".
Μπαααααα, ούτε κατά διάνοια. Και θα μείνω, και θα κάνω ότι θέλω!

Μαλιστα...αρα καθε προσπαθεια για βελτιωση ενος χωρου..ειναι μαλλον ανουσια..μαλλον η ιδια η υπαρξη της κατηγοριας ''προτασεις-θεματα λειτουργιας'' φανταζει λιγο ανοητη συμφωνα με αυτα που ειπες.

Μια χαρά είναι οι κανόνες, μια χαρά είναι η Συντονιστική Ομάδα, και ούτε ψύλλος στο κόρφο τους μερικές φορές, ειδικά στη ΔΟΘ. (Αυτό για πιθανούς κρυπτοζηλεύοντες συντονιστές-που-δεν-έγιναν!).

Ποιοι ειναι οι κρυπτοζηλευοντες συντονιστες που δεν εγιναν ?Παλι αδιαβαστος πιανεσαι..γιατι καποτε το avsite ειχε βγαλει ανακοινωση αν δεν κανω λαθος για καποιον που επιθυμει να βοηθησει με αυτον τον τροπο .Αρα ΔΕΝ αποσκοπουμε στη θεση καποιων..απλως καποιοι εχουν μαθει να τα αποδεχονται ολα..χωρις κανενα προβληματισμο.

Στο κάτω-κάτω, προτού την "φάει" κάποιος, τις πιο πολλές φορές έχει προκαλέσει το κοινό συναίσθημα, όπως φαίνεται από τα ποστς των απλών μελών που ακολουθούν. Αν και δεν το αναφέρουν, σαφώς προτρέπουν για τιμωρία.

Παντα καποιος ..εναντιωνεται.Δεν θα επρεπε να τηρουνται κατα γραμμα αυτοι οι κανονες για να μην ερχεται σε τοσο δυσκολη θεση ..και αντιμετωπος με τους πολλους που σαφως προτρεπουν.Παντα καθε ακραια θεση..δημιουργει συνωστισμο απεναντι της.Δεν σημαινει οτι ειναι λαθος η οτι δεν πρεπει να ειπωθει.

Το ότι υπάρχει "δημοκρατική" αγωνία διαχείρησης του φόρουμ από την Σ.Ο., φαίνεται σε κάθε καλόπιστο από το γεγονός του "χτενίσματος" και της προσπάθειας τελειοποίησης των κανονισμών, αμέσως μετά το πρόσφατο δυσάρεστο περιστατικό. Όπως και η παρότρυνση συμμετοχής των απλών μελών με ιδέες για ακόμα καλύτερη διατύπωσή τους. Κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι στεναχωρούνται πολύ με τέτοια γεγονότα.

Για την ΔΟΘ τώρα, μια χαρά τα πάει όπως τα πάει. Το μεγαλύτερό της πρόβλημα δεν είναι οι οφτοπικισμοί, αφού κάτι τέτοιο δεν μπορεί παρά να συμβαίνει, από την φύση της, ούτε οι καθαρά "εμπρηστικές" και κακόβουλες ενέργειες κάποιων μελών. Τέτοια γεγονότα είναι σπάνια. Το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι η απίθανη ανοησία και το πλάτιασμα πολλών δημοσιεύσεων, πραγματικά άχρηστων, που κάποιες φορές παίρνουν το χαρακτήρα εμμονής. Δυστυχώς, κάτι τέτοια δύσκολα τιμωρούνται....

Ενα παραδειγμα αυτων των ανοητων ..πλάτιασμενων δημοσιευσεων ?

Θεωρώ ότι πρέπει να προκαλείται αυθόρμητα η ηθική των συμμετεχόντων, μέσω χαλαρών κανόνων τύπου μπούσουλα, όπου θα μπορεί κάποιος να ξέρει προς τα που να μην πάει, παρά "Μωσαϊκούς Νόμους", απ' τ' αυτί και στο δάσκαλο.
Γιατί ακολουθώντας "σκληρή" γραμμή, νομοτελειακά κάποτε θα γίνει "επανάσταση" μέσω αμφισβήτησης. Και πολύ εύκολα μπορεί να διαλυθεί το σύμπαν.
Όταν ο.... Νοστράδαμος "προέβλεπε" τέτοια πράγματα, όπως αναφέρθηκε παρά πάνω, έκανε ασυνείδητη προβολή των επιθυμιών του. Τι θα επιθυμούσε να γίνει, δηλαδή. Ας τον διαψεύσουμε για πάντα παιδιά. Αξίζει ο κόπος. Ο αποβαλλόμενος πρέπει να φεύγει με κοινή συναίνεση, κι όλοι να λένε "καλά να πάθει".

Επιμύθιον: "Carry on AVsite. You deserve it"! :107:

Οσο για τις συγκεκριμενες προτασεις που λεει ο Νικος να κανουμε θα γινουν..υπαρχει ευτυχως ενα ατομο τουλαχιστον που προβληματιζεται.Εξαλλου πρωτα βρισκεις που ακριβως πασχεις...και υστερα προσπαθεις να το διορθωσεις.

Ας ληφθει τουλαχιστον στην ΔΟΘ υποψη καποιοι ιδιαιτερη παραμετροι που εχουν να κανουν και με την ιδια την φυση του avsite.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Οσο για τις συγκεκριμενες προτασεις που λεει ο Νικος να κανουμε θα γινουν..υπαρχει ευτυχως ενα ατομο τουλαχιστον που προβληματιζεται.Εξαλλου πρωτα βρισκεις που ακριβως πασχεις...και υστερα προσπαθεις να το διορθωσεις.
Βρε Μελέτη μου.
Δεν υπάρχει ένα άτομο που προβληματίζεται. Υπάρχουν πενήντα. Όσα εσύ ή κάποιο άλλο μέλος σκέφτεται μια φορά το εξάμηνο, κάποιοι άνθρωποι τα σκέφτονται και τα αντιμετωπίζουν καθημερινά, προσπαθώντας να φτιάξουν συνεχώς καλύτερο αυτόν τον χώρο. Όλα αυτά που λες, για εμάς είναι καθημερινότητα.

Ακριβώς γι αυτό, είπα και πιο πάνω ότι καλές οι θεωρίες αλλά θα εκτιμούσαμε (αν υπάρχει) κάτι πιο πρακτικό, κάτι πιο ουσιώδες, κάτι συγκεκριμένο, μια ρεαλιστική πρόταση που θα έχει πρακτική εφαρμογή. Δεν θα αρχίσουμε τώρα να ψάχνουμε εμείς. Εμείς έχουμε ψάξει προ πολλού, αλλά ευχαρίστως θα συζητούσαμε νέες ιδέες.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.620
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds