- Reaction score
- 1
Νίκολα, όπως αντιλαμβάνεσαι ο προβληματισμός μου δεν αφορά εσένα ή εμένα ή ανθρώπους που έχουν αυτό που ορίζεται ως "κοινή αντίληψη"!Πολύ ωραία όλα αυτά Στέφανε, αλλά έχουν ήδη απαντηθεί.
Νομίζω ότι η κρίση και η συνεργασία 50 ανθρώπων αρκεί για να λειτουργήσει ένα φόρουμ, μαζί με κατηγορία ΔΟΘ. Ξαναλέω, μην περιμένετε τις 12 εντολές και τις αντίστοιχες ποινές σε περίπτωση ακόμη και της ελάχιστης απόκλισης. Τίποτα όμως δεν είναι άναρχο.
Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι η συμμετοχή τους εδώ, σημαίνει αποδοχή των κανονισμών αλλά και αποδοχή των ανθρώπων που τους επιτηρούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι είναι στο απυρόβλητο, αλλά ούτε ότι κάθε απόφαση θα μπαίνει το μικροσκόπιο.
...
Όμως αυτή η "μικρή" κοινότητα έχει πολλές χιλιάδες μέλη...
Οφείλω όμως να το θέσω υπ' όψιν όλων μας, μελών ή συντονιστών (και αναφέρομαι και πάλι κυρίως στη Δ.Ο.Θ.) γιατί δεν είναι μακριά η ημέρα που θα πρέπει να σκεφτούμε τί θα απαντήσουμε στην επόμενη πρόκληση και σε γεγονότα όπως αυτά που στο πρόσφατο παρελθόν -και όχι μόνο- ζήσαμε, αλλά και ζούμε...
Για παράδειγμα σκέψου τί και πώς θα απαντήσεις εσύ ή οι άλλοι συντονιστές στα μέλη που κατά καιρούς έχουν δεχτεί infractions και bans όταν θα δουν μία "ειδική" ή έστω "πιό επιεική" μεταχείριση σε κάποιο άλλο μέλος ή συντονιστή και θα σε εγκαλούν για να λειτουργήσεις με βάση τους κανόνες που όλοι οι υπεύθυνοι έχουν από κοινού θεσπίσει...
Ποιά θα είναι η θέση σου/σας/μας τότε?
(Προφανώς είναι ρητορικό το ερώτημα, αλλά φίλε, δεν θα ήθελα να "φοράω τα παπούτσια σου" όταν θα συμβεί...)