Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Καποιος ειχε πει καποτε πως δεν υπαρχει καλη και κακη μουσικη.
Ειναι ετσι ομως?
Για ψαξτε το λιγο καλυτερα...
Εκει στην ακρη του μυαλου σας δεν υπαρχει κατι που δεν μπορειτε να ακουσετε με τιποτα?
Εγω,ας πουμε, δεν μπορω να ακουσω με τιποτα τον μεγαλο Καζαντζιδη.
Η γενικα "μαυρη" μουσικη και οτι και εαν προερχεται απο αυτη...

Εσεις?

Reaction score
2
Οτιδηποτε τσιφτετελοσκυλοειδες. Και κατι epic/black metal. Τα σιχαινομαι...

Reaction score
14
Μοσχολιού και Νταλάρας, και φυσικά δεν αντέχω με τίποτε να ακούω ζωντανά σε μπουζουκτσίδικα το 70% των "χαλιτεχνών" που κράζουν επι πίστας αυτά που στο Playback και στο στούντιο πήραν ωρες να δημιουργηθούν.

Ελαχιστοι καλιτέχνες Ελληνες ακούγονται ευχάριστα.

Επίσης όλα τα σκυλομάυρικα δεν τα αντέχω ότι είναι rap δηλαδή, το βρίσκω εκτός κουλτούρας μας όπως και τον Βουρλιώτη που ναι μεν είναι καλός αλλά είναι out of place out of time εν Ελλάδι

Απο την άλλη λατρέυω την Italo Disco της δεκαετίας 80 και μαζί τους και όλες οι συνοδευόμενες περσμένες ποιά αναμνήσεις απο τα Κοχύλια στο Λαγονήσι.... αχχχ (ξέρω είπες να γράψουμε τι σιχαινόμαστε αλλά δεν αντεξα να πώ την αγάπη μου για τα Κοχύλια)

Reaction score
3
Απάντηση: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Μακριά από Heavy metal, σκυλάδικα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.677
Η γενικα "μαυρη" μουσικη και οτι και εαν προερχεται απο αυτη...
Εγώ από την άλλη, όπως ήδη ξέρεις, δε μου αρέσει σχεδόν τίποτα που δεν έχει σχέση με "μαύρη" μουσική...:happy_9: . Και ειδικά ότι έχει ελληνικό στίχο.
Αυτή όμως που με εκνευρίζει, με όλη τη σημασία της λέξης, είναι η όπερα. :mad_3:

Reaction score
5
Δεν ακούω το 95% των τραγουδιών που έχουν ελληνικούς στίχους. οχι απλα δεν τα ακούω. τα βαριέμαι, τα αποφεύγω. Μονο πιο παλιά τραγούδια.

Reaction score
77

Ειναι ετσι ομως?
"Ο ανόητος είναι και ανίκητος" λέει ο γιος μου
και ταιριάζει απόλυτα σ αυτόν που το είπε.

Προσωπικά, δεν ακούω μόνο σκυλάδικα.
Σ όλα τα άλλα Ναι, στα καλά τους μέρη.

Reaction score
1
Ειναι ετσι ομως?
Ισως Ναι ίσως Όχι. Κακοφωνία και Μελωδία υπάρχει όμως!

Το 99% Heavy Metal η Rock όπως ονομάζεται στην Ελλάδα δεν το πάω με τίποτα. Υπάρχουν όμως και λίγες εξαιρέσεις (πχ Stairway to Heaven klp)

Reaction score
8

Οτιδηποτε τσιφτετελοσκυλοειδες.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ακούω τα πάντα - αλλά κάποια απο αυτά μόνο στην ώρα τους.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν ακούω ελληνικά ελαφρολαϊκά, ή όπως αλλιώς λέγεται το είδος που εκπροσωπείται από Βανδή, Κοκκίνου και τέτοια.

Δεν ακούω γενικώς οτιδήποτε με γαλλικό στίχο, γιατί με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά, ακόμα και όταν μιλάνε στο δρόμο...

Δεν ακούω γενικώς πολύ ήρεμη και απαλή μουσική γιατί, σε αντίθεση με ότι φαίνεται λογικό, μου προκαλεί άγχος ή αν έχω μου το επιτείνει (περιμένω πότε θα τελειώσει η εισαγωγή να μπουν τα ντραμς!!)

Από τα υπόλοιπα είδη, όλα, ανάλογα με τη διάθεση βέβαια, και με προτιμήσεις που λίγο-πολύ τις γνωρίζετε...:cool_1: :cool_1: :cool_1:

Reaction score
164
Θα σας φανεί παράξενο, αλλά μισώ ό,τι έχει χάλκινα πνευστά, και φύσικά τη Τζαζ. (μοναδικό τραγούδι που δεν μου σπάει τα νεύρα με πνευστά είναι το Your Latest Trick των Dire Straits)
Μισώ τη Βανδή, τη Βίσση, τον Καρβέλα, ό,τι γράφει ο Φοίβος, την Κοκκίνου, τον Βουρλιώτη, τον Βοσκόπουλο, την Χρύσπα, τα boy-bands, τον Σαρμπέλ, τον Νταλάρα και όλους του συφερτού "ντάπα-ντούπα, μπούτι, β*ζί, κ*λος, πρώτο τραπέζι πίστα". Μισώ όσους βγάζει η Heaven και όσους διαφημίζει το Star και το Alter.
Υπάρχουν πολλοί και πολλά που δεν χωνεύω, αλλά τα πιο πάνω τα μισώ! :mad_3:
Ακόμα σέβομαι κάποια είδη μουσικής/συγκροτήματα/κομάτια που δεν μου αρέσουν για προσωπικούς λόγους (Beatles, Prince, Elvis κτλ) και όσους υπηρετούν τη μουσική τους με συνέπεια και ήθος, είτε είναι βαρύ σκυλάδικο, είτε δημοτικό, είτε death metal.

Reaction score
14

Δεν μου αρέσει να ακούω όπερα, εκτός και την παρακολουθώ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν ακούω γενικώς οτιδήποτε με γαλλικό στίχο, γιατί με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά, ακόμα και όταν μιλάνε στο δρόμο...

/quote]

E, μα τοτε πρεπει να γνωριστεις με την γυναικα μου.
Θα κανετε καλη παρεα οι δυο σας...:happy_5:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Re: Απάντηση: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Δεν μου αρέσει να ακούω όπερα, εκτός και την παρακολουθώ.

Πολυ σωστα Μιχαλη ,γιατι οπερα ειναι και τα σκηνικα και τα κοστουμια!!

Εμενα δεν μ αρεσουν τα μπιτολαικα , το μεταλ , η καντρι,αυτο το πραμα που ονομαζουν σημερα r'n'b,το rap,[το hip hop μ αρεσει):cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στα δικα μου ξεχασα να συμπληρωσω πως δεν μου αρεσει οτιδηποτε απο αυτα που ακουει ο Αρβανιτακηςwall_1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis