Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Reaction score
173
Απάντηση: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Οχι στα καψουρονταλκαδε-σκυλε-τσιφτετελε-τουρκοαμανεδιαρικα
Ναι σε ολα τα αλλα την καταλληλη στιγμη
Εχει γινει delete-απο το μυαλο και τους δισκους μου-οτι αρχιζει απο Ντα και τελειωνει σε λαρας

Reaction score
8

Οχι αλλο Νταλαρα που λεει και ο Τσιμακος.

Reaction score
4
Εγω απο την αλλη ακουω τα παντα στη ωρα τους ομως.
Φυσικα εκτος απο κλαρινα και συναφη.

Reaction score
0
Απεχθανομαι οτιδηποτε εχει να κανει με την συγχρονη Ελληνικη σαβουρα! Απο Εφη Θωδη Σαρμπελ μπεζεντακου και το freak show της Πανιας μεχρι Βισοβανδηδες και πλουταρχοσφακιανοπανηγυρτζιδες της παραλιακης και των glamour club!

Reaction score
8

Νταλαρας Πλουταρχος & Σια (ερωτοκαψουροσκυλαδικα)
δεν θα παρουμε...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Απο την άλλη λατρέυω την Italo Disco της δεκαετίας 80 και μαζί τους και όλες οι συνοδευόμενες περσμένες ποιά αναμνήσεις απο τα Κοχύλια στο Λαγονήσι.... αχχχ (ξέρω είπες να γράψουμε τι σιχαινόμαστε αλλά δεν αντεξα να πώ την αγάπη μου για τα Κοχύλια)
Που τα θυμήθηκες βρε θηρίο.
Πολλά καλοκαίρια,κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο μεγάλο ξύλινο μπαλκόνι του,πάνω από τη θάλασσα.

+1 στο Italo με τον "θεό" Palmer dj στα πικάπ,είτε στην Dorian Gray,είτε στις Εσπερίδες.

Μισώ την τζαζ!!!

Reaction score
8.349
Θελω να πω οτι εκπλησομαι πολυ ευχαριστα απο αυτα που διαβαζω γιατι νομιζα οτι μονο εγω εχω προβλημα με καμποσα ειδη μουσικης που για μενα ειναι φασαρια.
Σιχαινομαι δεν θαλεγα συγκεκριμενο ειδος μουσικης πλην των σημερινων
μαυρικων που περιμενεις ο μαυρος με τις αλυσιδες να σφαξει κανεναν.Αυτα δεν τα κατανοω σαν ειδος.Την υπολοιπη ξενη ποπ δεν παρακολουθω πια μ'εχει ξεπερασει λογω ηλικιας,αλλα πχ.ακομα δεν αντεχω την Μαντονα πουναι της εποχης μου και βλεπω μερικα κοριτσακια συγχρονα πουναι για ξυλο.Γενικα βλεπω οτι οι συγχρονες ποπ σταρ,μαλλον σχολης Μαντονα προσπαθουν να πουλησουν μια αντιπαθητικοτατη μαγκια.

Απο ελληνικη μουσικη δεν μισω ιδιαιτερα κανεναν,αλλα δεν μπορω τους περισσοτερους,Βισση,Πλουταρχο ,Δημητριου,Ρεμο κλπ.κλπ.Αποτελεσμα ειναι ναχω προβλημα να παω σε μπουζουκερι για κοινωνικους λογους γιατι ειναι κουραστικο να βλεπεις τους αλλους να μερακλωνουν κι εσυ να περιμενεις να φυγεις να ησυχασουν τ'αυτια σου.

VG

Reaction score
0
Μισω τα σκυλαδικα και τα συναφή, τα θεωρω πληγη του συγχρονου πολιτισμου.

Reaction score
7
Μουσική που μισώ δεν υπάρχει, αλλά τα νησιώτικα θα ήταν ό,τι πιο κοντινό σε αυτή την κατηγορία...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Μισω τα σκυλαδικα και τα συναφή, τα θεωρω πληγη του συγχρονου πολιτισμου.
αν βάλεις και την όπερα μέσα συμφωνούμε 100%

Reaction score
7
Βασικά δεν είμαι απόλυτος...Μπορεί να μην συμπαθώ έναν καλλιτέχνη αλλά να να μου αρέσουν 2-3 τραγούδια που έχει ερμηνεύσει...

Δεν μου αρέσει η Θώδη.Δεν μου αρέσουν οι από φωνή κορμάρα...Δεν μου αρέσει ο Πανταζής, ο Γονίδης,ο Μάκης και λοιποί..

Δεν μαρέσουν γενικά τα σκυλάδικα αλλά μου αρέσει το καλό λαικο...Μπάσης,Μακεδόνας,Τερζής,Μητροπάνος και σία.

Δεν μου αρέσει η πλειοψηφία των τραγουδιών του Χατζηγιάννη...Υπάρχουν μερικά πολύ καλά κομμάτια,αλλά όλα μου ακούγονται ένα και με κουράζει αυτό...

Από κεί και πέρα,αναλόγως την κατάσταση μπορώ να ακούσω μια μεγάλη ποικιλία...Και μέταλ θα ακούσω να ξεδώσω,θα ακούσω ηλεκτρονική όταν μου έρθει όρεξη,Πέγκυ-Δέσποινα στο τσακίρ κέφι...

Επίσης δεν είμαι αρνητικός με τα υπόλοιπα είδη.Μπορώ να ακούσω κλασσική,μπορώ πολύ ευχάριστα να ακούσω τζάζ και μου αρέσει και πολύ.

Πάνω απ'όλα όμως...Είμαι ροκάς...Σε όποιο είδος κι αν πιάσουμε...

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
ακούω τα πάντα...τον τελευταίο καιρό ακούω ιδιαίτερα classic rock μουσική και μαρέσει πάρα πολύ....η ελληνική χορευτική μουσική μαρέσει,χορεύω με αυτήν και πάω στα μπουζούκια....περισσότερο στον Πλούταρχο..

και φυσικά μαρέσει τρελά η oriental μουσική...με ξεσηκώνει...

Δεν μαρέσουν οι σαβουροτραγουδιστές τύπου Μπεζαντάκου κλπ....πλέον δεν τρελαίνομαι και με τους υπόλοιπους όπως Βανδή..θα ακούσω μεν, δεν θα το επιλέξω και τόσο δε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut