Υπερθέρμανση ενισχυτη

ika

News
Reaction score
16.763
Μα τα καλώδια ηχείων πως θα τα συνδέσω στο input?
Ακυρο, κοίταγα το YAMAHA 300 SUB από το #139.
Σ' αυτή την περίπτωση για δες και την σύνδεση με τα RCA, ίσως σου αρέσει καλύτερα και θα ελαφρώσει και τον 717.

Reaction score
124
Όχι, το tape δεν είναι variable, έχει στανταρ έξοδο.
Βάλτα όπως το είπες στην αρχή.
Δεν υπάρχει απώλεια ισχύος άξια λόγου.
Ή στο pre-out εφ' όσον υπάρχει.

Reaction score
94
Στο pre out και στο input του sub . Σε περίπτωση που θες 2 sub? Rca output και input στο δεύτερο sub σωστά?

ika

News
Reaction score
16.763
Στο pre out και στο input του sub . Σε περίπτωση που θες 2 sub? Rca output και input στο δεύτερο sub σωστά?
Από το (L) pre-out του 717 στο LINE LEVEL (L) in του SUB, από το (R) pre-out του 717 στο (R) in του SUB.

Από το (L) out του SUB στο (L) amp-in του 717, από το (R) out του SUB στο (R) amp-in του 717.

Reaction score
94
Από το (L) pre-out του 717 στο LINE LEVEL (L) in του SUB, από το (R) pre-out του 717 στο (R) in του SUB.

Από το (L) out του SUB στο (L) amp-in του 717, από το (R) out του SUB στο (R) amp-in του 717.
Ευχαριστώ πολύ

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
16.763
Ευχαριστώ πολύ
Δες μόνο στο εγχ χρήσης του SUB, αν υπάρχει κάποια ειδική LINE LEVEL IΝ για μονοφωνική (1 κανάλι) σύνδεση, αν και νομίζω πως δεν θα έχει διαφορά.

Reaction score
94
Δες μόνο στο εγχ χρήσης του SUB, αν υπάρχει κάποια ειδική LINE LEVEL IΝ για μονοφωνική (1 κανάλι) σύνδεση, αν και νομίζω πως δεν θα έχει διαφορά.
Αυτό δεν είναι?
Αυτές είναι οι συνδέσεις που δείχνει το manual
Συγνώμη που σε έχω ζαλίσει αλλά δεν γνωρίζω και θέλω να το συνδέσω σωστά και όσο γίνεται να μην ζορίζω τον ενισχυτή

Attachments

ika

News
Reaction score
16.763
Αυτό δεν είναι?
Αυτές είναι οι συνδέσεις που δείχνει το manual
Το LFE (Low Frequency Effects) είναι για να σύνδεση σε SUB out από AVR, όπου έχει γίνει επεξεργασία του σήματος στην προενίσχυση και αποστολή των χαμηλών συχνοτήτων μόνο στο SUB.
Αν συνδέσεις τον 717 εκεί, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί, μιας που ο 717 θα στέλνει τα πάντα και όχι μόνο τις χαμηλές

Reaction score
94
Το LFE (Low Frequency Effects) είναι για να σύνδεση σε SUB out από AVR, όπου έχει γίνει επεξεργασία του σήματος στην προενίσχυση και αποστολή των χαμηλών συχνοτήτων μόνο στο SUB.
Αν συνδέσεις τον 717 εκεί, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί, μιας που ο 717 θα στέλνει τα πάντα και όχι μόνο τις χαμηλές
Οπότε το συνδέω με τα καλώδια ηχείων?

ika

News
Reaction score
16.763
Με τα διπλά RCA νομίζω καλύτερα.
Το λέει και κάτω-κάτω στο πρώτο screenshot

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905