Υπερθέρμανση ενισχυτη

Reaction score
29.590
Φοβάμαι ότι θα είναι θορυβώδες.
Γι αυτό είπα για fan υπολογιστή , 120mm που δουλεύουν με dc και αυξομειώνεις στροφές με την τάση από το πακάκι .

Reaction score
396
Δοκιμαστικά σε ρεύμα που το λειτούργησα δεν είναι ιδιαίτερα.Θα του βάλω στις τέσσερις γωνίες αεροστόπ για να απομονώσω τους οποίους κραδασμούς δημιουργεί.

Reaction score
94
Καλησπέρα παιδιά
Σήμερα είδα ότι το marantz cd 60 στο μενού του cd player έχει επιλογή amp gain με 3 επιλογές low mid high , που πρέπει να το ρυθμίσω?

Reaction score
3.533
Καλημέρα. Έχω το svs sb1000 pro εδώ και κανα μήνα και είναι φοβερό. Σίγουρα θα πάω και για δεύτερο. Έχει και την δυνατότητα της ρύθμισης μέσω κινητού με πολύ καλά αποτελέσματα. Με αυτό κατάλαβα ότι τα φθηνά sub (κινεζιες κτλ) απλά δεν. Αν σε παίρνει οικονομικά είναι μια πολύ τίμια περίπτωση. 749 ευρώ το αγόρασα καινούργιο.

Reaction score
94
Καλημέρα. Έχω το svs sb1000 pro εδώ και κανα μήνα και είναι φοβερό. Σίγουρα θα πάω και για δεύτερο. Έχει και την δυνατότητα της ρύθμισης μέσω κινητού με πολύ καλά αποτελέσματα. Με αυτό κατάλαβα ότι τα φθηνά sub (κινεζιες κτλ) απλά δεν. Αν σε παίρνει οικονομικά είναι μια πολύ τίμια περίπτωση. 749 ευρώ το αγόρασα καινούργιο.
Σε αυτό έχω καταλήξει και εγώ φίλε μου από κριτικές που βλέπω. Θα πάρω ένα και μετά βλεπω

Reaction score
6.236
Χωρίς ενισχυτή με δυνατότητα cross, peq και delay είναι πολύ δύσκολο να ενσωματωθεί σαμπ εκτός κι αν σε λένε @Bhutia . Δηλαδή αν δεν πάρεις έστω και ένα minidsp 2"4 (το hd καλύτερα) να κάνεις με αυτό τον διαχωρισμό στο κρος και να βάλεις φίλτρα το βλέπω δύσκολο. Βέβαια μετά μπαίνει και ο παράγοντας ad da που πολλούς τους χαλάει. Σκέψου το λίγο αυτό πριν προχωρήσεις σε αγορά σαμπ.

Reaction score
94
Καλησπέρα
Εάν βάλω αυτό τον μετατροπέα στο switched του sansui και πάνω του ένα φορτιστή με type c όπως έχει το καλώδιο του ,cooler θα δουλέψει η θα κάνω καμιά πατάτα και θα τραβάω τα μαλλιά μου ?
Εννοώ οπότε ανοίγω τον ενισχυτή να ανοίγει και το cooler

Η αυτό

Attachments

Last edited:

ika

News
Reaction score
16.759
Θα δουλέψει.
Στο switched το ανεμιστηράκι θ' αναβοσβήνει μαζί με τον ενισχυτή.
Στο unswitched θα είναι μόνιμα αναμένο.

Δες να φτάνουν (και λίγο παραπάνω) τα mA που βγάζει το τροφοδοτικό με τα MAX που θέλει το cooler (και να μην ξεπερνάνε τα 100W που λέει ο 717).

Last edited:

Reaction score
94
Καλησπέρα παιδιά
Επανέρχομαι στο θέμα, επειδή είμαι ocdακιας παρήγγειλα το καλύτερο που βρήκα. Είναι της ac infinity είχε βέβαια 180 ευρο αλλά κάνει φοβερή δουλειά. Συνδέθηκε κατευθείαν στην πρίζα του sansui και δουλεύει τέλια. Αθόρυβο και έχει προγράμματα να ρυθμίσεις την ταχύτητα των ανεμιστήρων και επίσης το ρυθμίζεις ώστε να κλείνει μετά από π.χ. 2-3 λεπτά αφού κλείσεις τον ενισχυτή.

Και μια ερώτηση
Όπως φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία.
Αν αφήσω τα καλώδια των ηχειων ως έχουν και συνδέσω τα άλλα 2 ζευγάρια καλώδια ηχείων του subwoofer στα άλλα 2 ζευγάρια μπορνες του sansui και παίζω με a+b ηχεια θα έχει κάποιο θέμα?

Attachments

Last edited by a moderator:

ika

News
Reaction score
16.759
Μπορείς και να συνδέσεις τα καλώδια από το Α του 717 στα INPUT1 στο SUB και μετά τα ηχεία στα OUTPUT του SUB.
Έτσι θα παίζουν όλα πάντα.
Και με τον τρόπο που λες γίνεται, αλλά θα μοιράζεται η ισχύς στα 3 ηχεία.
Δοκίμασε και θα δεις τι σου αρέσει.

Αν δεν έχεις πάρει το SUB, δεν κοιτάς για ένα με low level L&R in και L&R για να κάνεις pre out-> LOW IN SUB και από LOW OUT SUB->amp in?

Last edited:

Reaction score
94
Μπορείς και να συνδέσεις τα καλώδια από το Α του 717 στα INPUT1 στο SUB και μετά τα ηχεία στα OUTPUT του SUB.
Έτσι θα παίζουν όλα πάντα.
Και με τον τρόπο που λες γίνεται, αλλά θα μοιράζεται η ισχύς στα 3 ηχεία.
Δοκίμασε και θα δεις τι σου αρέσει.
Μα τα καλώδια ηχείων πως θα τα συνδέσω στο input?
Μα τα καλώδια ηχείων πως θα τα συνδέσω στο input?

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo