ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195
ΤΟΥΟΤΑ????? :shock: (Κατι υποψιαζομαι αλλα φοβαμαι να ρωτησω...)

γιατι ειναι προστυχες και εχουν μονο ενα πραγμα στο μυαλο τους ξεκινωντας για τη βραδυνη τους εξοδο......Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αλλη ερώτηση και απορία ταυτόχρονα.
Γιατί οι περισσότερες νέες γυναίκες ντύνονται προκλητικά ?
1. Για να τραβήξουν απλά τα βλέματα ανδρών και γυναικών?
2. Γιατί έτσι αισθάνονται πραγματικά γυναίκες?
3. Γιατί είναι πρόστυχες?
4. Γιατί είναι σε γενικές γραμμές άσχημες και τονίζουν το καλύτερό τους σημείο εκθέτοντάς το σε κοινή θέα με σκοπό να μην προσέχουμε τίποτ'άλλο?
5. Γιατί έτσι θα βρούν σίγουρα "αντρα"?
6. Για να μπορούν να "φτύνουν" περισσότερους ?
7. Γιατί έχουν πρόβλημα επικοινωνίας?
8. Σκέφτεστε κάτι άλλο?
mixalis kanakakis said:γιατι ειναι προστυχες και εχουν μονο ενα πραγμα στο μυαλο τους ξεκινωντας για τη βραδυνη τους εξοδο......
Πολύ σωστό.mixalis kanakakis said:γιατι ειναι προστυχες και εχουν μονο ενα πραγμα στο μυαλο τους ξεκινωντας για τη βραδυνη τους εξοδο......Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αλλη ερώτηση και απορία ταυτόχρονα.
4. Γιατί είναι σε γενικές γραμμές άσχημες και τονίζουν το καλύτερό τους σημείο εκθέτοντάς το σε κοινή θέα με σκοπό να μην προσέχουμε τίποτ'άλλο?
8. Σκέφτεστε κάτι άλλο?
Με το συμπαθειο,αλλα εχετε μήτρα, αιδοίο και εξάψεις,και αυτο δεν ειναι τυχαιο.Για καποιο λογο τα εχετε.Giota said:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ Γ***ΤΕ.
VIDEOMIX said:Πολύ σωστό.mixalis kanakakis said:γιατι ειναι προστυχες και εχουν μονο ενα πραγμα στο μυαλο τους ξεκινωντας για τη βραδυνη τους εξοδο......Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αλλη ερώτηση και απορία ταυτόχρονα.
8. Σκέφτεστε κάτι άλλο?
Διοτι μπορεί να είναι καλό το θέαμα (οχι πάντα) αλλα το κακό παράγινε τελευταία.
Στον βωμό του αντιπαλου δέους όπως π.χ. η Ε.Λουκά, φτάσαμε στο σημείο να θυμίζει η κατάσταση ελαφριά ταινία πορνό στους δρόμους.
Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... Στο ΠΑΝΤΑ εννοω...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα είναι ΠΑΝΤΑ αυτή που αποφασίζει...
Σωστά. Το ΠΑΝΤΑ δεν είναι ένα ζωάκι υπό εξαφάνιση??? :mrgreen:ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... Στο ΠΑΝΤΑ εννοω...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα είναι ΠΑΝΤΑ αυτή που αποφασίζει...
Κατά την διάρκεια του κυνηγιού ΠΑΝΤΑ!!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... Στο ΠΑΝΤΑ εννοω...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα είναι ΠΑΝΤΑ αυτή που αποφασίζει...
Μην σας απασχολεί εδώ είμαι, σας παρακολουθώ... αλλά εδώ μέσα δεν θέλει συντονιστή αλλά Τσατσά!!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:Που ειναι ο Dream να μας πει τι καναμε ΚΑΙ σε αυτο το θεμα;;
εγώ με την δικιά μου γυναίκα έχω φροντίσει να έχω ΠΑΝΤΑ την τελευταία κουβέντα....Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα είναι ΠΑΝΤΑ αυτή που αποφασίζει...
Δευκαλίων Καλογρίδης said:Θα σας πω τι με "χαλάει".
Με χαλάει που προσέχουν περισσότερο το πόσα θα δείχνουν από το να βάλουν να δουλέψει και το κακόμοιρο το ΝΙΟΝΙΟ λίγο, να διαβάσουν κανά βιβλίο, να αποκτήσουν κανά χόμπυ.
Αυτό με χαλάει. Γιατί μπορεί στο δρόμο να βλέπεις μία με τα πάντα έξω και να λες "ωραία αυτή", αλλά άμα μετά από 5' ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, εγώ απλώς βαριέμαι. Και εκεί τελειώνουν όλα.
Αλλά that's just me.
Ο κυνηγος ειναι που αποφασιζει αν θα χτυπησει το κυνηγι. Στο χερι του ειναι. Η πορεια ειναι διαγεραμμενη τις περισσοτερες φορες. Αν ειναι καλος κυνηγος δεν αφηνει περιθωρια διαφυγης... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...It's ellementary dear Akrato... 8)Χρήστος Ακρατόπουλος said:Κατά την διάρκεια του κυνηγιού ΠΑΝΤΑ!!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... Στο ΠΑΝΤΑ εννοω...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα είναι ΠΑΝΤΑ αυτή που αποφασίζει...
Σε μια σχέση είναι 50-50%
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Ο κυνηγος ειναι που αποφασιζει αν θα χτυπησει το κυνηγι. Στο χερι του ειναι. Η πορεια ειναι διαγεραμμενη τις περισσοτερες φορες. Αν ειναι καλος κυνηγος δεν αφηνει περιθωρια διαφυγης... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...It's ellementary dear Akrato... 8)Χρήστος Ακρατόπουλος said:Κατά την διάρκεια του κυνηγιού ΠΑΝΤΑ!!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... Στο ΠΑΝΤΑ εννοω...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα είναι ΠΑΝΤΑ αυτή που αποφασίζει...
Σε μια σχέση είναι 50-50%![]()
![]()
![]()