Φτου σου ρε!!!!

Reaction score
2
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Αλλη ερώτηση και απορία ταυτόχρονα.

Γιατί οι περισσότερες νέες γυναίκες ντύνονται προκλητικά ? :wink:

1. Για να τραβήξουν απλά τα βλέματα ανδρών και γυναικών?
2. Γιατί έτσι αισθάνονται πραγματικά γυναίκες?
3. Γιατί είναι πρόστυχες?
4. Γιατί είναι σε γενικές γραμμές άσχημες και τονίζουν το καλύτερό τους σημείο εκθέτοντάς το σε κοινή θέα με σκοπό να μην προσέχουμε τίποτ'άλλο?
5. Γιατί έτσι θα βρούν σίγουρα "αντρα"?
6. Για να μπορούν να "φτύνουν" περισσότερους ?
7. Γιατί έχουν πρόβλημα επικοινωνίας?
8. Σκέφτεστε κάτι άλλο?
γιατι ειναι προστυχες και εχουν μονο ενα πραγμα στο μυαλο τους ξεκινωντας για τη βραδυνη τους εξοδο......

Reaction score
14
mixalis kanakakis said:
γιατι ειναι προστυχες και εχουν μονο ενα πραγμα στο μυαλο τους ξεκινωντας για τη βραδυνη τους εξοδο......

Έ όχι και πρόστυχες. Μιά χαρά είναι αυτό. :p

Πρόστυχες είναι οι θεούσες τύπου Λουκά. Που μας έχουν κάνει να συχαθούμε το γυναικείο φύλο. :p :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
mixalis kanakakis said:

4. Γιατί είναι σε γενικές γραμμές άσχημες και τονίζουν το καλύτερό τους σημείο εκθέτοντάς το σε κοινή θέα με σκοπό να μην προσέχουμε τίποτ'άλλο?
8. Σκέφτεστε κάτι άλλο?
Πολύ σωστό.
Διοτι μπορεί να είναι καλό το θέαμα (οχι πάντα) αλλα το κακό παράγινε τελευταία.
Στον βωμό του αντιπαλου δέους όπως π.χ. η Ε.Λουκά, φτάσαμε στο σημείο να θυμίζει η κατάσταση ελαφριά ταινία πορνό στους δρόμους.

VG

Reaction score
0
Giota said:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ Γ***ΤΕ.
Με το συμπαθειο,αλλα εχετε μήτρα, αιδοίο και εξάψεις,και αυτο δεν ειναι τυχαιο.Για καποιο λογο τα εχετε.
Εμεις ως γνωστον εχουμε αντιστοιχα κατι αλλα πραγματακια...

Reaction score
4.281
"Με το συμπάθειο";

Κι επειδή τα έχουμε μόνο γι' αυτό υπάρχουμε;;;;;;;;
Θα τα πάρω τώρα!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ.

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
mixalis kanakakis said:

8. Σκέφτεστε κάτι άλλο?
Πολύ σωστό.
Διοτι μπορεί να είναι καλό το θέαμα (οχι πάντα) αλλα το κακό παράγινε τελευταία.
Στον βωμό του αντιπαλου δέους όπως π.χ. η Ε.Λουκά, φτάσαμε στο σημείο να θυμίζει η κατάσταση ελαφριά ταινία πορνό στους δρόμους.

Το κακό δεν βλέπω ρε παιδιά? Προτιμάγατε την "χαμηλοβλεπούσες"? ΟΧΙ
Σας αρέσει που είναι πιο απελευθερωμένες? Φαντάζομαι ΝΑΙ
Σας χαλάνε τα στριγκάκια? Αν ΝΑΙ, να φυλλαγόμαστε από εσάς :p
Εγώ τα προτιμώ (εννοείται πως πρέπει να βρίσκονται και στον σωστό κ@λο και όχι στον κ@λο καμιάς χονδρής με κυταρίτιδα)
Μου αρέσει που οι νέες (αλλά και οι μεγαλύτερες) ντύνονται έτσι όπως ντύνονται. Δεν με νοιάζει γιατί.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Προσωπικά δεν με ενοχλεί το πως ντύνεται ο καθένας και η καθεμία...

Το να ντύνεται κάποιος προκλητικά, το να τα έχει βγάλει όλα έξω μια κοπέλα δεν με ενοχλεί (αρκεί να μην ενοχλεί την αισθητική μας...) και δεν βλέπω τον λόγο να ενοχλεί κανέναν.

Το γιατί γίνεται αυτό είναι πολύ απλό: γιατί είναι στην φύση του ανθρώπου. Ο άντρας υποτίθεται είναι ο κυνηγός και η γυναίκα πρέπει να τον προσελκύσει με την ομορφιά της. Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια γίνεται αυτό με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα την εποχή.

Μην ξεχνάμε ότι μια γυναίκα όταν ντύνεται όμορφα πάνω από όλα αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της (μεγάλη έρευνα που άλλαξε το marketing στα γυναικεία προιόντα!) και άρα έχει πολύ καλύτερη διάθεση!

Διαφωνώ με την Γιώτα αν πιστεύει ότι μόνο αυτό θέλουμε από μια γυναίκα. Θέλουμε ΚΑΙ αυτό. Και άλλα. Όπως και πλέον μια γυναίκα πολύ ειλικρινά και θαραλέα θέλει ΚΑΙ αυτό. Στην κοινωνία μας ευτυχώς η γυναίκα δεν κυκλοφορεί με μπούρκα (μπουρκα στην Ελλάδα = τι θα πει ο κόσμος) αλλά είναι ισότιμη. Αν ενοχλεί τους άντρες αυτή η ειλικρίνεια καλύτερα να το συνηθίσουν γρήγορα...

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Θα σας πω τι με "χαλάει".

Με χαλάει που προσέχουν περισσότερο το πόσα θα δείχνουν από το να βάλουν να δουλέψει και το κακόμοιρο το ΝΙΟΝΙΟ λίγο, να διαβάσουν κανά βιβλίο, να αποκτήσουν κανά χόμπυ.

Αυτό με χαλάει. Γιατί μπορεί στο δρόμο να βλέπεις μία με τα πάντα έξω και να λες "ωραία αυτή", αλλά άμα μετά από 5' ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, εγώ απλώς βαριέμαι. Και εκεί τελειώνουν όλα.

Αλλά that's just me.

Reaction score
62
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν κάνει το στριγκάκι και το ξε...λο ντύσιμο μιά γυναίκα ελκυστική. Μπορεί να φοράει κάτι που σε καμία περίπτωση να μην είναι πρόστυχο και να σε ελκύει περισσότερο. Σ' αυτές βγάζω το καπέλλο γιατι ντύνονται έξυπνα, ενώ οι άλλες ακολουθούν τον "εύκολο" δρόμο. Αλλά το "οφθαλμόλουτρο" ουδείς εμίσησε!!

Reaction score
62
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα είναι ΠΑΝΤΑ αυτή που αποφασίζει...
Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... Στο ΠΑΝΤΑ εννοω...
Σωστά. Το ΠΑΝΤΑ δεν είναι ένα ζωάκι υπό εξαφάνιση??? :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κατά την διάρκεια του κυνηγιού ΠΑΝΤΑ!!!

Σε μια σχέση είναι 50-50%

Reaction score
14
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Που ειναι ο Dream να μας πει τι καναμε ΚΑΙ σε αυτο το θεμα;;
Μην σας απασχολεί εδώ είμαι, σας παρακολουθώ... αλλά εδώ μέσα δεν θέλει συντονιστή αλλά Τσατσά!!!!

Θα προσλάβω την μαμά της Λουντμίλλας, έχει πείρα καλή η μαμζέλ!!!

ΥΓ το μαδήσαμε συνάμα ταυτοχρόνως και τοιουτοτρόπως όλοι μαζί το θεματάκι!!!

Reaction score
14
εγώ με την δικιά μου γυναίκα έχω φροντίσει να έχω ΠΑΝΤΑ την τελευταία κουβέντα....

...της λέω πάντα ΝΑΙ Αγάπη μου ότι θές!!!! :p :p :p :p

Reaction score
0
Δευκαλίων Καλογρίδης said:
Θα σας πω τι με "χαλάει".

Με χαλάει που προσέχουν περισσότερο το πόσα θα δείχνουν από το να βάλουν να δουλέψει και το κακόμοιρο το ΝΙΟΝΙΟ λίγο, να διαβάσουν κανά βιβλίο, να αποκτήσουν κανά χόμπυ.

Αυτό με χαλάει. Γιατί μπορεί στο δρόμο να βλέπεις μία με τα πάντα έξω και να λες "ωραία αυτή", αλλά άμα μετά από 5' ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, εγώ απλώς βαριέμαι. Και εκεί τελειώνουν όλα.

Αλλά that's just me.

Συζητάς με γυναίκες? Και μάλιστα με "ωραίες"? Χμμμμμμμμμμμμμ, να το κοιτάξεις αυτό, όσο είναι καιρός :p

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Ο κυνηγος ειναι που αποφασιζει αν θα χτυπησει το κυνηγι. Στο χερι του ειναι. Η πορεια ειναι διαγεραμμενη τις περισσοτερες φορες. Αν ειναι καλος κυνηγος δεν αφηνει περιθωρια διαφυγης... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...It's ellementary dear Akrato... 8) :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Ο κυνηγος ειναι που αποφασιζει αν θα χτυπησει το κυνηγι. Στο χερι του ειναι. Η πορεια ειναι διαγεραμμενη τις περισσοτερες φορες. Αν ειναι καλος κυνηγος δεν αφηνει περιθωρια διαφυγης... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...It's ellementary dear Akrato... 8) :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef