Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Να σου πω... Στις αρχες ειχα παρει μια βαση universal για ταβανι. Μετα σκεφτηκα οτι θα ηταν δυσκολο καθε φορα που θελω να αλλαξω μια συνδεση στον προβολεα η να παιξω με τον φακο και τα ροδακια του θα επρεπε να ανεβαινω σε σκαλες οποτε δεν λεει. Και εγω δεν εχω καταλαβει αυτη την μανια να τον κρεμανε απο το ταβανι...
Στις σιδερογωνιες ειναι μια χαρα. Οσο για το τζαμακι δεν χρειαζετε... Απλα εγω μετρησα λαθος την αποσταση και χρειαστηκε να μπει για να πατησει καλυτερα ο προβολεας. Αλλιως μπορει να πατησει με την κοιλια και τα ποδαρακια του να κανουν χρεη αγκιστρωσης. Να βγαινουν δηλ εξω απο τα πλαγια απο τις σιδερογωνιες και να κραταν κοντρα.
Αν θα εβρισκες και σιδερογωνιες γκρι η ασημι ακομα καλυτερα!!!
ΧΙΛΙΕΣ φορες καλυτερα σε σιδερογωνιες και σε υψος που θα το φτανεις χωρις σκαλα!
Σκεψου οτι σε ενα υψος 2.10 ο προβολεας προβαλει σχεδον στην ευθεια στο πανι χωρις να χρειαζετε να κανεις ρυθμισεις με τα ροδακια. Ετσι θα επιτυχεις την καλυτερη εικονα.

Προβαλω απο τα 4,50 μ και βλεπω και ακουω απο τα 4 μ. Οι 120'' ειναι πραγματικα απαιχτες !!! :p Ιδιως η ολη διαδικασια του κατεβασματος του ηλεκτρικου πανιου σε βαζει σε ενα κινηματογραφικο κλιμα οταν σιγα σιγα το πανι ξετυλιγει και κρυβει σχεδον ολο το φαρδος του τοιχου. :p

Οσο για την σκονη σιγα τα αυγα... Βαζεις την γυναικα και ξεσκονιζει. :lol: (εννοειτε αφου σου εχει φερει τις παντοφλες και εχει ετοιμασει το μεσημεριανο) :lol:

Το μονο που δεν ειμαι σιγουρος 100% ειναι το που θα σου εχει φερει τις παντοφλες?
Μπορει να στις εχει φερει στο κεφαλι.
Σε αυτη την περιπτωση το ξεσκονιζεις μονος σου :p

Οσο για το Rack κατι με τρωει να το χτυπησω! Θα δω... Θελω να παω σε κατι μαραγκους να δω αν τους δωσω το σχεδιο αν μπορουν να φτιαξουν κατι παρομοιο...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Α! Ξεχασα να σου πω ξεχνα την βαση tv τοιχου για τον προβολεα. Θα εξεχει πολυ απο τον τοιχο απο το μηκος του μπρατσου της βασης. Επισης η βαση tv θα φαινετε ασχημα και ενα ογκωδες πραγμα θα βγαινει απο τον τοιχο σου.
Με τις σιδερογωνιες και λιγοτερο χωρο πιανεις στο τοιχο και ο προβολεας φαινετε περισσοτερο! Δεν καλυπτετε απο επιφανεις οπως θα συμβει με την βαση της tv τοιχου.
Σιδερογωνιες λοιπων :p

Reaction score
7
gio360 said:
βλεπω της φωτ απο τα HOME CINEMA, και κανενας δεν εχει βαλει φωτ απο προβολεα που παιζει γιατη..
Ελα μου ντε... Μαλλον γιατι θα τη βγλει με φλας!!!

Αντε να δουμε και καμια φωτο με το πανι-προβολι σε δραση...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Γιώργος Ανδρεάδης said:
gio360 said:
βλεπω της φωτ απο τα HOME CINEMA, και κανενας δεν εχει βαλει φωτ απο προβολεα που παιζει γιατη..
Ελα μου ντε... Μαλλον γιατι θα τη βγλει με φλας!!!

Αντε να δουμε και καμια φωτο με το πανι-προβολι σε δραση...
Σε μιση ωρα ανεβαζω photo δρασης...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Λοιπων μια αναλυτικη παρουσιαση με τις δυνατοτητες του Ζ4.
Η προβολη εγινε με το sony NS 92V

Μια photo δρασης στα 1080ι (αν προσεξετε στα 1080i κανει ενα μικρο θαμπωμα η εικονα ενω στα 720p οχι)

Kαι τα 720p

Εδω θα δειτε την ιδια εικονα με τις διαφορες εργοστασιακες ρυθμισεις. Στην καθε εικονα φαινετε απο το menu του προβολεα σε τη ρυθμιση παιζει... Στην δικη μου ρυθμιση πιστευω οτι παιζει καλυτερα. Εχω κατεβασει το iris και εχω δωσει απαλους τονους στα χρωματα. Υπαρχει ομως ενας ψιλοκορεσμος στο κοκκινο σε μερικες ταινιες. Θα διορθωθει και αυτο που θα παει!

Και με την δικη μου ρυθμιση :p

Μερικες αλλες........

Και μερικες HD στα 720p ετσι για να γουσταρουμε αν και εδω οι φωτογραφειες δεν λενε 1.000 λεξεις οπως λενε οι Κινεζοι. :lol:
Δυσκολα καταλαβαινεις την διαφορα απο μια φωτογραφεια απο 520p στα 720p. :(

Eλπιζω να συνεχισουν και αλλοι με photo απο την ωρα προβολης...
Αν και ειναι λιγο δυσκολο γιατι πρεπει να υπαρχει ψηφιακη με ευαισθησια στο σκοταδι :lol: και τριποδο γιατι αλλιως δεν προκειτε να βγουν καλες! Μονο κατι κουνημενες σκιες θα φαινονται :lol:

Για να δουμε και τις δικες σας !!!

Reaction score
164
Στο auto τραβούσες, ε;
Δεν γίνεται δουλειά έτσι, γιατί κάθε αλλαγή στη φωτεινότητα και το χρώμα, η μηχανή τις αντισταθμίζει με την έκθεση και το WB και όλες φαίνονται παρόμοιες, ενώ οι διαφορές, ιδίως πχ ανάμεσα στα Cinema και το Vivid είναι πολύ μεγάλες.
Το σωστό θα ήταν να τραβήξεις μία φωτό σε μία ρύθμιση, να κλειδώσεις την έκθεση και το WB και μετά ναα τραβήξεις τις υπόλοιπες. Θα φαινόντουσαν χάλια, αλλά μόνο έτσι θα έδειχνες ενδεικτικά τις διαφορές ανάμεσα στα modes.

Reaction score
164
Ποιός ακούει τον Spylab τώρα... Θα μας πρήξει! :lol:
Το sharpness και από τον προβολέα και από τη μηχανή είναι υπερβολικό, τα λευκά περιγράμματα το φωνάζουν, και η ανάλυση χαμηλή... :?
Δεν παίρνεις καμία καινούρια μηχανή;

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Μχμμμ... Η αληθεια ειναι οτι την καμερα την ειχα στο auto. :lol:
Oσο για τον Ινδιανο αυτη η ταινια οτι και να δειχνει ετσι κοκινα τα βγαζει ολα. Ταινια απο ταινια υπαρχει μεγαλη διαφορα στο χρωμα.
Ποιος θελει να ερθει να μου ρυθμισει τον Ζ4 Οεο !!! :lol: :lol: :lol:
Αχ ενα crystalio θελω !!!
Ενα crystalio με 500 ευρω υπαρχει? :lol: :lol: :lol: Με τα 2,000 ας παρει ο Ωνασης και ο Λατσης.
Η ο Σφακιανακης. (ειδα σε μια εκπομπη το home cinema του) και τρελαθηκα. Την ειδε κανεις σας? :p

Για δωστε καμια ρυθμιση οσοι εχετε Ζ4. Εσεις πως βλεπετε? Ποιες ειναι οι ρυθμισεις σας?

H

HomeCinema-Maniac

Guest
οσο για το contrast μου αρεσει λιγο τσιμπημενο γιατι αν το χαμηλωσεις αρχιζει η εικονα και θαμπωνει. :(
Ενα crystalio AXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ....................................................
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Γιατι ολα τα ωραια πραγματα να κοστιζουν σε αυτη την ζωη ?????????????????????????????????????????????????????????????????

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.396
Κατ αρχην οι φωτο πρεπει να μπουνε στην κατηγορια projectors.....

Σε καθε post πρεπει να μπαινουν μεχρι 2 φωτο γιατι ειναι δραμα για αυτους με
modem.......

Aν μπορουμε να μεταφερουμε τις φωτο θα ειναι καλη ιδεα για να μεινει πιο <καθαρο>
το thread για τους καινουργιους επισκεπες :wink:

Οι φωτο ειναι καλες :mrgreen: :mrgreen: χωρις moires η αλλες κοπελες :p

Δυστυχως υπο το αυστηρο βλεμμα του mod της κατηγοριας δεν μπορω να πω αλλα :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ενσταση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως θα παρουσιαζει το Home cinema του καποιος με 2 photo ολες και ολες ??? :shock: :shock:
Και εμεις που δεν εχουμε modem αλλα dsl να μην την χαρουμε δηλ ? :lol:
Τις photo μπορω να τις ανεβασω και εγω στο Projector και τις σβηνω μετα απο εδω. Αξιζουν ομως η επειδη τραβαγα με το auto οι διαφορες ειναι μικρες στα Modes που ηθελα να δειξω?
Μια τετοια πλατφορμα σαν αυτη του AV site ειναι κριμας να μην χρησιμοποιητε με ολες τις δυνατοτητες της. Αφου <<σηκωνει>> Φωτο...
Καταλαβαινω αυτους με τα modem αλλα σκεψου το και αλλιως...
Ποσοι απο εμας που ασχολουμαστε με ολα τα ηλεκτρονικα καλουδια οπως ειναι οι Υπολογιστες οι AV dvd projectors εικονα και ηχως γενικοτερα εχουμε κρατησει τα modem και δεν τρεξαμε να βαλουμε dsl ?
Θα εννοεις μαλλον αυτους που ισως δεν περναει dsl στην περιοχη τους.

Γενικα πιστευω οι photo ειναι κατι ξεχωριστο στο forum και θα πρεπει να υπαρχουν χωρις περιορισμο. !!! Αντε μεχρι 1024 επι 768 να ειναι το maximum μεγεθος. (Δεν εχουν ολοι μεγαλες οθονες σε αναλυση)
Απο κει και περα δεν το βρισκω και τοσο off topic το να ανεβαζουμε photo προβολης εδω...
Δηλ ποσο σχετικο ειναι να μιλαμε και να βλεπουμε για πετρες και απολιθωματα οπως αυτες στις προηγουμενες σελλιδες του ιδιου thread?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ANY WAY ...

Ο διαχειριστης που κρατα και τα γενεια και τα χτενια ας αποφασισει και εγω θα εισακουσω! :lol:
Ειμαι νομοταγης AVsite-πωλιτης :p :p :p

Καπου υπηρχε ενα thread που γνωστοποιουσαμε τις συνδεσεις μας στο ιντερνετ. Μου φαινετε ηταν κατι σαν dsl 65% isdn 25% modem 10 % αν θυμαμαι καλα...

Οσο για το χωρις moires που την βρηκες αυτη τη λεξη βρε θηριο? Το lexico ανοιξα για να την βρω! :lol:
Ναι δεν ειναι κουνημενες αλλα ειχα το auto on :( Και τα αποτελεσματα δεν ειταν και τα καλυτερα... Αλλη φορα ........ :mrgreen:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.396
Aγαπητε maniac :p δυο στο ποστ με οσα ποστ θελεις στην σειρα :wink: ( κοιτα πχ optoma in action )

Σε βλεπω τωρα που το θυμηθηκα να ψαχνεις HD ? αν ναι στειλε pm :wink:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Mηπως (λεω:μηπως!) πρεπει να γινει καποιος ξεχωριστος "χωρος" για φωτογραφιες; Πολυ μπερμε αυτες εδω πλεον, δεν νομιζετε;

Reaction score
164
Μα το θέμα έχει τίτλο "Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!". Τι άλλο θέμα να κάνουμε;
Έτσι και αλλιώς φωτογραφία HC είναι και η φωτογραφία του χώρου, και η φωτογραφία εν ώρα προβολής. Και αναπόφευκτα θα συζητάμε και για την ίδια την εγκατάσταση και για τη φωτογραφία. Αν κάποιος έχει συγκεκριμένο πρόβλημα στην εγκατάσταση, ανοίγει νέο θέμα στο ανάλογο forum :) Αν μεταφέρουμε τις φωτογραφίες, τι θα μείνει; Και αυτές του φίλτατου Μανιακού δεν είναι καν ενδεικτικές της απόδοσης του προβολέα, ώστε να μπουν στους projectors, όπως κάνει ο Spylab.
Όσο αφορά το μέγεθος, μέχρι 800Χ600 είναι μια χαρά. Και μεγάλες είναι και δεν ξεχειλώνουν δεξιά τα posts. Μια καλή συμπίεση σε jpg από το "Save for web" του Photoshop, μέχρι να δούμε ότι η εικόνα αρχίζει να σπάει, είναι ό,τι πρέπει.
Moire δεν έχουν, μάλλον γιατί είναι χαμηλής ανάλυσης. Στις δικές μου η οριζόντια ανάλυση ήταν 3500p περίπου και στο 100% ζουμ φαινόταν κάθε Pixel που δημιουργούσε την εικόνα.

Reaction score
7
HomeCinema-Maniac said:
Η ο Σφακιανακης. (ειδα σε μια εκπομπη το home cinema του) και τρελαθηκα. Την ειδε κανεις σας? :p
Εκπομπες που περιλαμβανουν τον σπαγκοραμμενο βλεπω μονο αν εχω φαει πολυ και θελω να το αποβαλλω χωρις να προλαβει να γινει λιπος....

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ωραιοτατος χωρος Γιαννη Μπραβο !!! Ζηλευωωωωωωωωω :lol: :lol: :lol:
Μακαρι να ειχα και εγω το χωρο σου. Και το κυριοτερο δεν εχεις τραπεζαρια να σου ζαλιζει τα ...............
Δειξε μας και τα μηχανηματα σου και τα ηχεια να μας φτιαξεις !!!
Ωραια τα πινακακια μας :p

Δειτε και εδω με σωστη φωτογραφηση αυτη την φορα τα modes του Ζ4 και μερικες HD.
Παντως μου αρεσει η οθονη σου. Αν και εχουμε την ιδια απο οτι καταλαβα εσενα το ταβανι ειναι ποιο χαμηλο με αποτελεσμα να δινει μεγαλυτερη κινηματογραφικη αισθηση αφου πιανει σχεδον ολο τον τοιχο και κατα το υψος.
Ξανα μπραβο Γιαννη. :p

Και τα modes του Ζ4.

Το δικο μου mode. Eιναι καπως σκοτεινο αλλα ετσι μου αρεσει :mrgreen:

Και τα δικα του modes.

Kαι μερικα HD

ΑΥΤΑ......

Γιαννη απο ποσα μετρα βλεπεις? Πρεπει να εισαι ποιο πισω απο τα 4 μετρα ε? Ετσι φαινετε στην photo

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.248
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale