H
HomeCinema-Maniac
Guest
Να σου πω... Στις αρχες ειχα παρει μια βαση universal για ταβανι. Μετα σκεφτηκα οτι θα ηταν δυσκολο καθε φορα που θελω να αλλαξω μια συνδεση στον προβολεα η να παιξω με τον φακο και τα ροδακια του θα επρεπε να ανεβαινω σε σκαλες οποτε δεν λεει. Και εγω δεν εχω καταλαβει αυτη την μανια να τον κρεμανε απο το ταβανι...
Στις σιδερογωνιες ειναι μια χαρα. Οσο για το τζαμακι δεν χρειαζετε... Απλα εγω μετρησα λαθος την αποσταση και χρειαστηκε να μπει για να πατησει καλυτερα ο προβολεας. Αλλιως μπορει να πατησει με την κοιλια και τα ποδαρακια του να κανουν χρεη αγκιστρωσης. Να βγαινουν δηλ εξω απο τα πλαγια απο τις σιδερογωνιες και να κραταν κοντρα.
Αν θα εβρισκες και σιδερογωνιες γκρι η ασημι ακομα καλυτερα!!!
ΧΙΛΙΕΣ φορες καλυτερα σε σιδερογωνιες και σε υψος που θα το φτανεις χωρις σκαλα!
Σκεψου οτι σε ενα υψος 2.10 ο προβολεας προβαλει σχεδον στην ευθεια στο πανι χωρις να χρειαζετε να κανεις ρυθμισεις με τα ροδακια. Ετσι θα επιτυχεις την καλυτερη εικονα.
Προβαλω απο τα 4,50 μ και βλεπω και ακουω απο τα 4 μ. Οι 120'' ειναι πραγματικα απαιχτες !!!
Ιδιως η ολη διαδικασια του κατεβασματος του ηλεκτρικου πανιου σε βαζει σε ενα κινηματογραφικο κλιμα οταν σιγα σιγα το πανι ξετυλιγει και κρυβει σχεδον ολο το φαρδος του τοιχου. 
Οσο για την σκονη σιγα τα αυγα... Βαζεις την γυναικα και ξεσκονιζει.
(εννοειτε αφου σου εχει φερει τις παντοφλες και εχει ετοιμασει το μεσημεριανο) 
Το μονο που δεν ειμαι σιγουρος 100% ειναι το που θα σου εχει φερει τις παντοφλες?
Μπορει να στις εχει φερει στο κεφαλι.
Σε αυτη την περιπτωση το ξεσκονιζεις μονος σου
Οσο για το Rack κατι με τρωει να το χτυπησω! Θα δω... Θελω να παω σε κατι μαραγκους να δω αν τους δωσω το σχεδιο αν μπορουν να φτιαξουν κατι παρομοιο...
Στις σιδερογωνιες ειναι μια χαρα. Οσο για το τζαμακι δεν χρειαζετε... Απλα εγω μετρησα λαθος την αποσταση και χρειαστηκε να μπει για να πατησει καλυτερα ο προβολεας. Αλλιως μπορει να πατησει με την κοιλια και τα ποδαρακια του να κανουν χρεη αγκιστρωσης. Να βγαινουν δηλ εξω απο τα πλαγια απο τις σιδερογωνιες και να κραταν κοντρα.
Αν θα εβρισκες και σιδερογωνιες γκρι η ασημι ακομα καλυτερα!!!
ΧΙΛΙΕΣ φορες καλυτερα σε σιδερογωνιες και σε υψος που θα το φτανεις χωρις σκαλα!
Σκεψου οτι σε ενα υψος 2.10 ο προβολεας προβαλει σχεδον στην ευθεια στο πανι χωρις να χρειαζετε να κανεις ρυθμισεις με τα ροδακια. Ετσι θα επιτυχεις την καλυτερη εικονα.
Προβαλω απο τα 4,50 μ και βλεπω και ακουω απο τα 4 μ. Οι 120'' ειναι πραγματικα απαιχτες !!!
Οσο για την σκονη σιγα τα αυγα... Βαζεις την γυναικα και ξεσκονιζει.

Το μονο που δεν ειμαι σιγουρος 100% ειναι το που θα σου εχει φερει τις παντοφλες?
Μπορει να στις εχει φερει στο κεφαλι.
Σε αυτη την περιπτωση το ξεσκονιζεις μονος σου
Οσο για το Rack κατι με τρωει να το χτυπησω! Θα δω... Θελω να παω σε κατι μαραγκους να δω αν τους δωσω το σχεδιο αν μπορουν να φτιαξουν κατι παρομοιο...