- Reaction score
- 298
Oύτε ΤΖΑΚΙ! :twisted:HomeCinema-Maniac said:Μακαρι να ειχα και εγω το χωρο σου. Και το κυριοτερο δεν εχεις τραπεζαρια να σου ζαλιζει τα .....
Oύτε ΤΖΑΚΙ! :twisted:HomeCinema-Maniac said:Μακαρι να ειχα και εγω το χωρο σου. Και το κυριοτερο δεν εχεις τραπεζαρια να σου ζαλιζει τα .....
Ας ειχα και εγω τζακι και ας μου τα ζαλιζεRDoherty said:Oύτε ΤΖΑΚΙ! :twisted:HomeCinema-Maniac said:Μακαρι να ειχα και εγω το χωρο σου. Και το κυριοτερο δεν εχεις τραπεζαρια να σου ζαλιζει τα .....
Όντως.RDoherty said:Oύτε ΤΖΑΚΙ! :twisted:HomeCinema-Maniac said:Μακαρι να ειχα και εγω το χωρο σου. Και το κυριοτερο δεν εχεις τραπεζαρια να σου ζαλιζει τα .....
το B&W CC6 S2 Center είναι ακριβώς πάνω απο την τηλεόραση την TOSHIBA, δηλαδή πίσω απο την ESCREEN. Του έχω δώσει λίγο παραπάνω ενταση και +3 στα πρίμα και στα μεσαία, ώστε να αντισταθμίσω το dampening απο το πανί.Νίκος Τσαρουχάς said:Γιάννη πραγματικά πολύ όμορφο!
Το κεντρικό σου που είναι?
Πολύ παρέα με χαϊεντάδες κάνεις. :mrgreen:dream_GR said:Φυσικά έχω βγάλει την σίττα του κεντρικού, γιατί και με αυτή έιχα διαφορές.
dream_GR said:[Ακούγεται πολύ καλά. Φυσικά έχω βγάλει την σίττα του κεντρικού, γιατί και με αυτή έιχα διαφορές.
Στην εσωτερικότητα του φακέλλου....εκεί που έχει την κόλλα!Νίκος Τσαρουχάς said:Ναι αλλά την εσωτερικότητα της υφής και το σάλιο στα συριστικά που το βάζεις?![]()
![]()
Αργησες αλλα το καταλαβες παπουλη!n_olympios said:15 ετών τα Solid Monitor, κιόλας? :shock:
Εχω γεράσει φαίνεται...![]()