Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Reaction score
0
Μπορείς πάντα μέσα σε ένα παραλληλόγραμμο δωμάτιο να παίξεις με διάφορα υλικά (πχ γυψοσανίδα) και να δημιουργήσεις τις ιδανικές διαστάσεις και σχήματα. Βέβαια έτσι χάνεις οφέλιμο χώρο, αλλά όπως έχουμε καταλάβει όλοι το σπορ μας δεν είναι πάντα εύκολο! Τουναντίον θα έλεγα. Φυσικά αυτό ισχύει για dedicated χώρους μόνο και σε περιπτώσεις που υπάρχουν πολλά τετραγωνικά για ξόδεμα.

Reaction score
438
HomeCinema-Maniac said:
Στον Sothoms αν τα μπουκαλια δεν τριζουν με το sub παραδιπλα ας τα αφησει εκει :lol:
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όσο για τα μπουκάλια δεν τρίζει τίποτα. Αλλιώς θα είχαν φάει σουτ.
Που να τρέχω στην κουζίνα να βάζω ποτό.Γι αυτό και τα έχω βάλει εκεί.
Επόμενος στόχος είναι ένα τραχύλατο μπαράκι όπου θα μπουν τα μπουκάλια. Αλλά έχω ξεμείνει από λεφτά. Δηλαδή όχι ακριβώς, αλλά θέλω να τα διαθέσω για τον ΙΝ76.

Reaction score
7
VIDEOMIX said:
Ανδρεάδη, να φωτογραφίσω τον χώρο μου η δεν λέει;
Μιας και τον είδες, για πές μας. :?
Καλα, εχεις ανοιξει το θεμα και δε θα βαλεις τις δικες σου φωτο?
Δεν κανουμε διαγωνισμο χωρου ουτε μηχανηματων!

Το backlight το εχω σβηστο κατα την προβολη. Οπως και ολα τα αλλα φωτα.
Επειδη ειναι δυσκολο να εχουμε εναν ειδικο χωρο (αν και το σχημα τραπεζίου, αντι για παραλληλογραμμο, με ξενιζει) σκεφτειτε οτι και τα επιπλα και οι τοιχοι με οτιδηποτε εχουν επανω (καδρα, κουρτινες) βοηθουν στη μειωση των -βασικων- ανακλασεων.
Ακομα και ενας τραπεζοειδης χωρος αν ειναι αδειος, δεν ειναι καλος ακουστικα.

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Επειδη ειναι δυσκολο να εχουμε εναν ειδικο χωρο (αν και το σχημα τραπεζίου, αντι για παραλληλογραμμο, με ξενιζει) σκεφτειτε οτι και τα επιπλα και οι τοιχοι με οτιδηποτε εχουν επανω (καδρα, κουρτινες) βοηθουν στη μειωση των -βασικων- ανακλασεων.
Ακομα και ενας τραπεζοειδης χωρος αν ειναι αδειος, δεν ειναι καλος ακουστικα.
Μα εννοείται ότι το μη-παραλληλόγραμο δωμάτιο δεν το κάνεις στο καθιστικό σου αλλά σε ειδικό χώρο. Και εφόσον το κάνεις σε ειδικό χώρο θα φροντίσεις να καλύψεις πατώματα και τοίχους με ηχοαπορροφητικά υλικά, που έχουν πολύ καλύτερα αποτελεσματα από τα κάδρα. Τώρα αν θα καταφέρεις να βάλεις υλικά σαν την καπιτονέ επένδυση του village ή αυγοθήκες από πεπιεσμένο χαρτί, αυτό εξαρτάται από τα οικονομικά του καθενός. Αλλά δεν νοείται cinema room με σκέτο σοφάτισμα.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Αντε up !!!
Για να βλεπω photo 8)
Eγω το εκανα το update μου ξανα :lol:
Κατι καλυτερο σε οτι αφορα ντεκορ και διαταξη ηχειων δεν μπορω να κανω.
Πιστευω υστερα απο την τελευταια ρυθμιση των ηχειων και το τραβηγμα των surround στις πισω γωνιες ο ηχος εχει φτιαξει κατα πολυ.

Αντε vα δουμε και αλλες υλοποιησεις !!!
UP !!!
Μην ντρεπεστε :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Παντως απο τις υπαρχων φωτο βλεπω οτι παιζει πολυ ο INFOCUS 8)
Γενικα ειμαι ο μονος με LCD προβολικο μεχρι στιγμης...
Κανας <<συναδελφος>> με lcd ???
Μας εφαγαν τα DLP :lol:

Kαι βλεπω οτι ολοι δεν εχετε παιξει μπαλα και πολυ με τα surround.
6.1 συστημα δεν εχω δει ακομη. Θα μου πειτε τωρα μα καλα για 10 ταινιες 6.1 ολες και ολες να παρουμε τριτο surround?
Δεν θα εχετε και αδικο να το πειτε παντως κατι BLADE 6.1 ειναι αλλη φαση !!!

Εγω επαιξα μπαλα με δυναμη στα surround (οσοι με ξερουν θα ξερουν και την τρελα μου με τον surround ηχο) :lol:
Χανω λιγο στα μπροστα πιστευω καθως η καθομαι πολυ πισω η χρειαζομαι κατι πιο δυνατο μπροστα...

ΑΝΤΕ UP ΤΙΣ photo σας!
Το αναπτυξαμε λιγο το θεμα παντως... :wink:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ειδα τις φωτο σας και παρατηρησα οτι ΔΕΝ ΕΧΕΤ ΠΟΛΥΦΩΤΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ, Εγω ΠΩΣ θα πεισω την συζυγατα μου να το ξεφορτωθουμε;. Μην μου πειτε οτι...σκισατε την γατα δεν περναει!

Reaction score
0
Εφόσον δεν είναι ανάμεσα σε προβολέα και πανί, το φωτιστικό δεν σε ενοχλεί. Αν ο χώρος σου είναι τέτοιος που να σηκώνει αισθητικά μεγάλα σε όγκο ή βαριά σε σχέδιο πολύφωτα then fine. Αν όμως παρεμβάλλονται σε προβολέα-πανί, τότε ή τα αντικαθιστάς με κάτι μικρό και διακριτικό που να μην ενοχλεί, ή αλλάζεις την τοποθέτηση του home cinema ώστε να έχεις το απαραίτητο κενό.

Reaction score
0
Α, όσο για την δική μου περίπτωση, δεν χρειάστηκε να πείσω κανένα. Μένω μόνος μου οπότε τα φτιάχνω όπως θέλω.
Αλλά και η (μόνιμη τα τελευταία χρόνια) κοπέλα μου δεν θα τολμούσε ποτέ να φέρει αντίρρηση σε θέματα home cinema, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, γιατί ξέρει ότι "this means war".

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Φιλε Θοδωρη την δικη μου ΜΟΝΙΜΗ 30ΕΤΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ; Παντως ειναι προβλημα (το πολυφωτο εννοω, γιατι αλλιως μαλλον εγω εγινα προβλημα!). Αρχισα να την καλοπιανω με συμπαραστατη τον υιο! Θα πεσει που θα παει- τι στο καλο!

Reaction score
7
Προσωπικα και ασχετως παρουσιας HC στο χωρο, δε μου αρεσουν τα κρεμαστα πολυφωτα ή ...μονοφωτα.
Προτιμω αυτα που ειναι βιδωμενα στο ταβανι και αυτα που φωτιζουν το χωρο και δε λειτουργουν ως διακοσμητικα (που πρεπει να εχεις μεσα 60W λαμπα που θα αποδιδει ως 30W λογω της... διακοσμησης).

Ολα τα φωτιστικα μπορει να κοντυνουν, αν βοηθαει αυτο...

Οσο για τη "ΜΟΝΙΜΗ 30ΕΤΙΑΣ", ε, νομιζω οτι εχει ληξει η εγγυηση, οποτε μπορεις να κανεις οσες μετατροπες θελεις (οπως και ενα δωρακι ωραιο, που θα μιλαει γι αυτο και οχι για τον πολυελαιο....)

Reaction score
7
Περα απο τα παραπανω, εχω προσεξει οτι στα καινουρια/"μοντερνα" σπιτια δε βαζουν κρεμαστα φωτα. ισως και επειδη τα κανουν και λιγο πιο κοντα σε υψος ταβανιου...

V

VIDEOMIX

Guest
Θοδωρής Ραδιώτης said:
Α, όσο για την δική μου περίπτωση, δεν χρειάστηκε να πείσω κανένα. Μένω μόνος μου οπότε τα φτιάχνω όπως θέλω.
Αλλά και η (μόνιμη τα τελευταία χρόνια) κοπέλα μου δεν θα τολμούσε ποτέ να φέρει αντίρρηση σε θέματα home cinema, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, γιατί ξέρει ότι "this means war".
Σωστός.
Καλύτερα ακόμη, εαν σε παρότρυνε κιόλας. :wink:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μου φαινεται οτι θα πληρωσω ακριβα το HC που θελω! Πρεπει να θυμηθω τα παλια...κολπα!. Οσο για την εγγυηση μονο η Honda δινει 7 χρονια, ετσι; Ε, περασαν προ πολλου!!!( και ο νοων... καταλαβαινετω! Θαχω δουλεια το 3ημερο!!!

V

VIDEOMIX

Guest
lakiss51 said:
Μου φαινεται οτι θα πληρωσω ακριβα το HC που θελω! Πρεπει να θυμηθω τα παλια...κολπα!. Οσο για την εγγυηση μονο η Honda  δινει 7 χρονια, ετσι; Ε, περασαν προ πολλου!!!( και ο νοων... καταλαβαινετω! Θαχω δουλεια το 3ημερο!!!
Σε ποιό thread βρίσκωμαι; :shock: :?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ελα βρε VIDEOMIX τον πονο μας λεμε.!!Αν δεν τον πουμε στου φιλους (και συναρρωστους) που θα τον πουμε1 Κατανοηση ζηταμεεεε!!!

V

VIDEOMIX

Guest
lakiss51 said:
Ελα βρε VIDEOMIX τον πονο μας λεμε.!!Αν δεν τον πουμε στου φιλους (και συναρρωστους) που θα τον πουμε1 Κατανοηση ζηταμεεεε!!!
Βρε, πόνο και καημό έχουμε όλοι. Απλά εδώ είναι η κατηγορία φωτογραφίας και το thread για φώτος στα HOME CINEMA μας. Αντε, βάλε καμμιά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ο χωρος ανακαινιζεται εκ βαθρων και μεχρι 15/6 θα ειναι ετοιμος με ολα τα σεα και μεα !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Πεστε μου μια ιδεα-εναν τροπο-ενν ετοιμο μηχανισμο που να τραβαει (σουρωνει!!!- η μαμα σας ξερει!) την κουρτινα ωστε να αποκαλυπτεται η οθονη σχεδον ταυτοχρονα που θα κατεβαινει (γκαγκαγκαν!!!). Αντε το Σαββατο φορτωνω απο ΑΚ και απο Δευτερα πιανω δουλεια: Ιδεεες θελω!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos