Φώτα...κάμερα...γύρισμα...πράξη 1η

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Φώτα...κάμερα...γύρισμα...πράξη 1η

Τα σεβη μου! Μεγεια!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

:drinks:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552

Φοβερο το ηχειο και απιστευτη η βαση...............μπραβο και στους δυο σας.

Reaction score
766

παιδιά να στε καλά...

ο Μιχάλης δε "παλεύεται"!!!...

Reaction score
766

εδώ το σχέδιο του χώρου...είπαμε...2sb13 ή ένα μεγαλύτερο sub?...

επίσης εκτος απο την επιλογή sub...

για τα surround ηχεία, τα οποία είναι bipole (gxfx), οι αποστάσεις απο τον καναπέ έχουν μετρηθεί απο το πλάι του καναπέ και όχι διαγώνια...
στο σχεδιο το χω κάνει να φαίνονται οτι έχουν πάει τέρμα πίσω απο τον καναπε...
στη γωνια του δεξιού τοιχου απ τη μια, και ακριβως δίπλα απο τη τζαμόπορτα απο τον αριστερό τοιχο...αλλα δεν είναι ακριβώς έτσι...τουλάχιστον απο τη μερια του δεξιού τοίχου..το ένα όντως θα μπει δίπλα ακριβώς στη τζαμόπορτα...το δεξι θα μπει πιο μπροστά και σε ευθεια βεβαια με το αριστερό surround..άρα υπάρχει χώρος να πάνε και πιο πίσω αν χρειαστεί ή αν τα bipole δεν θα κάνουν καλή δουλειά τελικά..

αν δεν κάνω λάθος τα τύπου bipole ηχεια, πρέπει να μπαίνουν σχεδόν στο πλάι, δεξιά-αριστερά του καναπέ και λίγο πιο πίσω...
στην περιπτωσή μου λέω να πάω σε bipole...

νομίζετε οτι λόγω χώρου, θα ήταν καλύτερα άλλου τύπου surround ηχεία, τα οποία θα έμπαιναν πιο πισω και διαγώνια?...είπαμε ψάχνω ηχεία που να μην προδίδουν τη θεση τους ως surround...νομίζω οτι τα gxfx, που είναι και αλυσίδα με τα υπόλοιπα ηχεία, μπορούν να παίξουν καλά αυτόν τον ρόλο...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.669
Γιατί δεν παίρνεις ένα SB13, και αν δε φτάσει (που αποκλείεται :sneaky:) παίρνεις άλλο ένα;

Τα μεταφορικά είναι περίπου 60€, είτε πάρεις ενα είτε δυο.

Reaction score
15.548

ετσι σχετικα με το sub .....βεβαια τα δυο παντα ειναι καλυτερα και αυτο συνισταται,οτι sub και να εχεις...

και τα περιφερειακα που θες παιζουν και ετσι και γιουβετσι....ειναι μια χαρα.

......απλα να ξερεις οτι θελεις και eq 100% για μαξιμουμ αποδοση .....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Φώτα...κάμερα...γύρισμα...πράξη 1η

Γιατί δεν παίρνεις ένα SB13, και αν δε φτάσει (που αποκλείεται :sneaky:) παίρνεις άλλο ένα;

Τα μεταφορικά είναι περίπου 60€, είτε πάρεις ενα είτε δυο.
Το δίνει ο argi με 1100€...καλή τιμή δεν είναι;αφού παίζει 50-90 θα ειναι και σε καλή κατάσταση-αδούλευτο:biggrin:

Reaction score
766

επειδή το ψάχνω καιρό τώρα και επειδή πολυ το κουρασα το πράμα, αναμεσα σε δυο λύσεις θα καταλήξω τελικά για γουφερ...

2 sb13αρια ή ένα 18αρι sealed πάλι..αναλογα ποσο θα μου βγει τελικα το 18αρι...αναμενω απαντηση να δω...στα άκρα...

στα υπόλοιπα έχει κλείση το πραμα...και αφου τα surround θα κάνουν δουλειά (έτσι όπως το θέλω και εννοω τη surround αίσθηση), θα κλείσω τη λίστα να τελειώνουμε...με το προβολι βέβαια και ενω είχα καταλήξει, μου βγαλε η sony τον 55αρι και μου τα χάλασε...αν αρθει απο Νοεμβρη καλα χριστούγεννα...(είμαι περίεργος...η jvc δεν θα δώσει κάτι νεο και προσιτο?)...

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις....:thumbsup:

Reaction score
766

...απλα να ξερεις οτι θελεις και eq 100% για μαξιμουμ αποδοση....
όταν με το καλό πάρω και το τελευταίο κομμάτι απο τα μηχανακια, θα φωνάξω τον καλιμπράτορα...εγώ αποκλειεται να κάνω κουμαντο..μεχρις ενος σημείου μπορώ...αλλα δε φτάνει σίγουρα...

επίσης, δεξιά-αριστερά της οθόνης και μετα απο τις μετρήσεις του ειδικού, θα μπουν μάλλον και πανελ διαχυσης-απορρόφησης (μια κατασκευή δλδ περιπου σαν αυτή)...ανάλογα τι θα χρειαστεί, μετά απο την μέτρηση...μπας και σάξουμε λίγο και το χώρο..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas