- Reaction score
- 59
Όχι στο Μπαγκλαντές αλλά σε χώρες πιο προηγμένες από τη δική μας. Λ.Σ.
Αρχηγέ μου έγραψες!!:112:Και εμείς ο Οιδίποδας με τα μηχανήματα.
Τους ..... τη μάνα και τυφλωνόμαστε με την συμπεριφορά μας..
Να με συγχωρέσετε για μία άσχετη σχετικά με το θέμαΓιαννη κατ αρχην χρονια σου πολλα, δεν ξερω αν στην προκειμενη περιπτωση ειμαι επιθετικος η αμυντικος.
Γιατι οσοι ακουμε μ αυτον τον τροπο μουσικη (αποκλειστικα η οχι εχει μικρη σημασια) γινομαστε αυτοματα κλεφτες και κλεπταποδοχοι.
Οντως ο καθενας κανει αυτο που του αρεσει, αλλα δεν μπορει καθε λιγο και λιγακι να μας την λεει ο Geovaz. Η επιλογη του ειναι και δικαιωμα του, ομως οσοι εχουμε κατα συνειδηση επιλογη για κατι διαφορετικο δεν θα επιτρεψω τοσο ευκολα να αποκαλουμαστε κλεφτες κλπ.
Κατανοω απο την αλλη οτι εκφραση για βραβειο ηθικης απο την πολιτεια οτι ειναι σκληρη, ομως ποτε αυτο το κωλοκρατος δεν εκανε το παραμικρο για να καταπολεμησει την αισχροκερδεια, για το αντιθετο ομως εδωσε γη και υδωρ. Σε καμμια περιπτωση δεν προκειται να πεισθω οτι καποτε θ αλλαξει αυτο το πραγμα, για να δωσω το ηθικο παραδειγμα. Και ο λογος ειναι παραπανω απο προφανης.
Ομως οπως καταλαβαινεις η κουβεντα παει σε τελειως διαφορετικο θεμα. Αν ειναι να ξεκινησουμε με τετοια συζητηση και να αναλυσουμε διεξοδικα ολες τις παραμετρους μια τετοιας κινησης (downloading) να ανοιξουμε ενα ειδικο νημα γι αυτην την περιπτωση.
Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τον Geovaz, αντιθετως μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης. Απλα δεν συμφωνουμε σ αυτο το θεμα, και θα εκφραζω κι εγω τις αντιρησεις μου.
Mπορεί να τραγουδάει στο μπάνιο...και να διασκεδάζει όλη η φιλόμουση πολυκατοικία...υπάρχουν κι άλλα πράγματα να παίξει σπίτι του ένας φιλόμουσος που δεν έχει σύστημα!!!Φιλομουσος χωρις κατι να παιζει στο σπιτι του μου μοιαζει με chef που εχει αλλεργια στο αλατοπιπερο.Ανοστα φαγητα θα φτιαχνει:126:
Τέτοια κατάντια στους πρηγμένους άμουσους- μουσικόφιλους πολίτες της...Για πες μια τέτοια χώρα!!!Όχι στο Μπαγκλαντές αλλά σε χώρες πιο προηγμένες από τη δική μας. Λ.Σ.
Ταβλι....I presume:105:...........υπάρχουν κι άλλα πράγματα να παίξει σπίτι του ένας φιλόμουσος που δεν έχει σύστημα!!!
Να σου πω εγώ τί λέει. Προφανώς, εκτός του Μπαγκλαντές, η αγάπη για τη μουσική και το πνευματικό επίπεδο είναι σαν μπουκάλια κρασί: Αγοράζονται....
Εχω ενα σωρο φιλους που ζουν κ αναπνεουν για τη μουσικη, που ειναι 25-35 χρονων και ακουνε με το ιδιο παθος που ακουγαν και στην εφηβεια τους. Οι περισσοτεροι ακουνε με logitech ηχεια κ ακουστικα των 40-50ε. Τι να λεει;
...
Και ποιός ο ψόγος?Πετάγομαι στο νήμα σας να πω κι εγω και τα δικά μου. Νομίζω το χετε παει στα ακρα το επιχειρημα, δηλαδη δε σημαινει οτι καποιος μουσικοφιλος θα ειναι ειτε με το συστημα των 50.000 ειτε χωρις ηχεια τραγουδωντας στο μπανιο ή ακουγοντας ραδιοφωνο απο το παραθυρο του γειτονα.
Εχω ενα σωρο φιλους που ζουν κ αναπνεουν για τη μουσικη, που ειναι 25-35 χρονων και ακουνε με το ιδιο παθος που ακουγαν και στην εφηβεια τους. Οι περισσοτεροι ακουνε με logitech ηχεια κ ακουστικα των 40-50ε. Τι να λεει;
Αν εχεις λεφτα δινεις οσα σε παιρνει για να παρεις ο,τι καλυτερο μπορεις. Αν δεν εχεις, βολευεσαι με τη μουφα αποκριση των logitech και το μυαλο σου συμπληρωνει την υπολοιπη ηχητικη εικονα. Job done. Ορεξη να υπαρχει και να σαι ανοιχτος στη μουσικη για να σε ταξιδευει.
Απο κει και περα προς θεου, δεν ειναι κακο να ψαχνει καποιος μουσικοφιλος το καλυτερο που μπορει να παρει για ενα δεδομενο budget! Το κακο αρχιζει οταν γινεται εμμονη και καταληγεις να ακους πιο συχνά το ηχειο/ενισχυτη/dac σου απο οτι τη μουσικη που παιζουν.
Υπάρχουν και εξαιρετικά σπιτικά κρασιά!!!Να σου πω εγώ τί λέει. Προφανώς, εκτός του Μπαγκλαντές, η αγάπη για τη μουσική και το πνευματικό επίπεδο είναι σαν μπουκάλια κρασί: Αγοράζονται.
Εντάξει ρε παιδιά...Πες τα ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνουν οι... μουσικόφιλοι :116: εδώ μέσα.
...
όχι.Η όλη συζήτηση ξεκινά με το κατά πόσο ένας άνθρωπος,συνειδητά επιλέγει να μην διαθέτει μέσα αναπαραγωγής και να λέγεται μουσικόφιλος.
Το έχω τονίσει αρκετές φορές ότι φιλόμουσος μπορεί να ειναι και κάποιος που δεν έχει ούτε ένα δίσκο, ούτε σύστημα ανπαραγωγής μουσικής. Λ.Σ.
No comments!!!!όχι.
η όλη συζήτηση ξεκινά με το αν έχει σχέση η μουσικοφιλία με το hi-fi.
και η απάντηση σε αυτό είναι σαφέστατη.
ΟΧΙ.:126:
εννοείται. ούτε ο ήχος από την τι-βι δεν είναι hi-fi, ούτε από την μαμά εγκατάσταση ήχου στο αυτοκίνητο, ούτε από τα ηχεία στο πι-σι.Άλλο το Hi fi, άλλο τα μέσα αναπαραγωγής γενικά...δεν νομίζετε?
Να της πάρετε ηλεκτρικό πιάνο με πλήρους έκτασης κλαβιέ και βαρυκεντρισμένα πλήκτρα... και να τη στείλετε σε ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ...εμένα πάντως, η κόρη μου είναι μουσικόφιλη.
παίζει πιάνο. κι έχουμε πιάνο στο σπίτι. κι είναι και πολύ καλή στο πιάνο, παίζει πάρα πολλά κομμάτια πλέον, και καλά θα έλεγα.
γουστάρει ρε παιδί μου, αν την αφήσεις παίζει όλη μέρα πιάνο στο σπίτι. κι επειδή στο πιάνο δε γίνεται να είναι όλη μέρα (ως γνωστό είναι φυσικό όργανο που παράγει μεγάλη ηχητική στάθμη, ικανή να σου σπάσει τα νεύρα) της αγόρασα κι ένα αρμόνιο και παίζει κι εκεί πιάνο, στο δωμάτιό της, χωρίς να ενοχλεί, αλλά με την πρώτη ευκαιρία πάει στο κανονικό πιάνο, που το γουστάρει με τα 1000, πολύ περισσότερο από το αρμόνιο.
.......................
η κόρη μου είναι 8 χρονών.
.......................
κι είναι μουσικόφιλη................