Timaras
- Reaction score
- 2.153
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια σε όλους.
Aντε παιδια αρχίστε το.tanto said: ↑
πολυ καλη κινηση,μπραβο.Με ολη την καλη προθεση,νομιζω οτι την επομενη φορα που θα θελησει καποιο μελος να κανει κατι αναλογο,να μπει η συσκευη-συστημα ,σε μια διαδικασια "δημοπρασιας",να το παρει οποιος προσφερει τα περισσοτερα φυσικα και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε καποια ιδρυμα ή σε καποιον που εχει αναγκη. Και παλι μπραβο για την κινηση,απλα καταθετω την ιδεα μου για την επομενη φορα.
Click to expand...
Ωραία ιδέα φίλε tanto.Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε σαν μέλη του avsite ένα πλήρες συστηματάκι για να δημοπρατηθεί!Ο καθένας μας θα μπορούσε να βάλει και κάτι,από ενισχυτικά,ηχεία,πηγή,καλώδια κλπ...όλο και κάτι μπορούμε να προσφέρουμε νομίζω...και πρώτα εγώ θα μπορούσα να προσφέρω ηχεία και καλώδια για ένα τέτοιο εγχείρημα!!Τί λέτε...;
Dimusique, Monday at 01:10
Aρη εγραψες παλι!!!! τι να πω νομιζω οτι με εχουν καλυψει με το παραπανω οι προηγουμενοι συνφουρητες ,εγω θελω να πω
σε ολους οτι ειμαι πολυ τυχερος και ευτυχης που εισαι φιλος μου!!! και γειτονας μου(μενουμε διπλα-διπλα) ευχομαι
παντα να εισαι καλα και να δινεις οπως εσυ ξερεις χαμογελο σε οσους το εχουν αναγκη....
το Denon dvd -sacd 2910 που το εχω και καθετε και ενα phono της project καινουργιο στο κουτι του..και θα κοιταξω και στας αποθηκας και ολο και κατι αλλο θα βρω .. Καλες γιορτες σε ολους !!!και παλι μπραβο στον Αρη που
- Τωρα για την νεα ιδεα της ''δημοπρασιας'' η για οτι αλλο νομιζετε οτι θα κανετε εγω θα ηθελα να προσφερω
μας ξεκουνησε...
Ναι αλλά μην το βάζεις εδώ.Aντε παιδια αρχίστε το.
Βάζω κι εγώ ενα πικ απ Technics sl-bd2 πλήρως λειτουργικό με καινούργια βελόνα και ενα κασσετόφωνο AIWA AD-F270 με καινούργιους ιμάντες.Επίσης και 4-5 δίσκους για ξεκίνημα.
Δηλαδή λείπει μόνο ο ενισχυτής.
Καλο αυτο.ευχαριστω και τον πρωτεργατη στην κινηση αυτη Αρη , φιλε εχουμε παρομοιο γουστο στις ταινιες![]()
Ναι και από ότι μου είπε θα τα βάλει στην αίθουσα πολυμέσων-στούντιο.Παραδόθηκαν τα καλώδια προσωπικός στον Μάρκο.
Νομίζω ότι το δώρο πήγε στο σωστό μέρος, καθώς στο σύστημα αυτό θα έχουν πρόσβαση όλοι οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.